От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 243
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Гражданин на света
Ето тук може да видиш актуалния им адрес, този ако не  се лъжа вече не е.   bouquet
http://www.francetobg.net/

8 RUE ROBERT MOINON
MTLS ZAE
95190 GOUSSAINVILLE
FRANCE METROPOLITAINE
tel. fixe         0130189211
tel. mobile    0643839130

# 586
благодаря ти eli_mia   bouquet а случайно да знаете дали мога да си сменя адреса на получаване ако снощи съм пуснала поръчка на стария адрес, дали ще ми сменят ако им пиша  Thinking

# 587
  • София
благодаря ти eli_mia   bouquet а случайно да знаете дали мога да си сменя адреса на получаване ако снощи съм пуснала поръчка на стария адрес, дали ще ми сменят ако им пиша  Thinking
На втора стъпка от поръчката се сменява адреса.
Дори да пишеш на сайта, няма да те отразят  навреме, а когато го сторят, ще е късно, ще ти кажат, че поръчката вече е експедирана...

# 588
На втора стъпка от поръчката се сменява адреса.
Дори да пишеш на сайта, няма да те отразят  навреме, а когато го сторят, ще е късно, ще ти кажат, че поръчката вече е експедирана...

значи да я пускам на ново Sad а за тази да чакам да ми върнат парите

# 589
  • София
Да.  Peace

# 590
Ох и аз съм в този казус! Означава ли, че е сменен адреса , но не и лицето - Кремена Живкова?

# 591
  • София
Ох и аз съм в този казус! Означава ли, че е сменен адреса , но не и лицето - Кремена Живкова?

Да, адресът е сменен, получателят е Кремена Живкова. Peace

# 592
Момичета до Варна кой превозвач ползвате и задължително ли плащате с ПП като е с превозвач?

# 593
  • София
Момичета до Варна кой превозвач ползвате и задължително ли плащате с ПП като е с превозвач?
В сайта се плаща с ПП за по-сигурно. Който и превозвач да избереш- трябва да ползваш услугите на БП или Еконт. В Еконт плащаш направо дължимото на превозвача Peace

# 594
Момичета, от къде мога да видя Номер на клиента/ N° Client в Ларедута. За първи път ще поръчвам с превозвач и не ми е ясно при попълване на заявка за транспортна услуга (smartdelivery) кой клиентски номер да впиша: този в СД или в ЛР?
 Praynig

# 595
  • София
Момичета, от къде мога да видя Номер на клиента/ N° Client в Ларедута. За първи път ще поръчвам с превозвач и не ми е ясно при попълване на заявка за транспортна услуга (smartdelivery) кой клиентски номер да впиша: този в СД или в ЛР?
 Praynig

Като си в самата поръчка-
Modifier mes coordonnées - най -горе, ляво се пада. Най-най-горе е кл. номер.

# 596
О, супер си! Благодаря много.   bouquet

# 597
Момичета,смених адреса с този,който е в сайта на Смарт Деливъри.Искам да попитам трябва ли някъде да фигурира и моя български адрес,както беше преди или само техния с моя клиентски номер?Благодаря!

# 598
Българският адрес фигурира (поне при мен) като адрес на фактуриране и като основен адрес на акаунта ми, а френските адреси (на СД или Фр2Бг) може да си ги сменяш при избора на доставка, когато си приключваш поръчката.
За да не са капо от мен СД и на тях пуснах една пратка, сега ще видим коя ще стигне по-бързо до мен.

# 599
Момичета,смених адреса с този,който е в сайта на Смарт Деливъри.Искам да попитам трябва ли някъде да фигурира и моя български адрес,както беше преди или само техния с моя клиентски номер?Благодаря!

При регистрация си стои твоя адрес.Смяната става като сложиш нещо в кошницата и натискаш за валидиране на поръчката.На първа стъпка излиза Бг-адреса ти с надпис отдолу-линк за смяна.Там вкарваш адреса на превозвача.Той остава по пдразбиране при следващи поръчки и може да се върнеш към кошницата си и сайта,не е задължително да поръчаш,за да се запаметят промените.Има го обяснено малко по-назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт