От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 237
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • на морето
Аз май обърках нещо  newsm78
Пуснах поръчки от 3 акаунта(само 1 е регисриран във системата на Франсето) и на трите акаунта са моите имена,та се чудя като дойдат в България,от Франсето как ще ме уведомят като другите 2 акаунта са ми с друг имейл адреси  newsm78

Къде виждате в системата им,че са регистрирани.И аз имам три поръчки от различни акаунти.Как да проверя дали са регистрирани?Преди като си пращахме за всяка поръчка заявка получавахме имейли,а сега нямам никакъв имейл.

# 616
  • София
Тарт,
Поръчките си стоят на 5-та стъпка, когато са до френски адрес.
Ако имаш подарък към поръчката- не може да се проследи. Все пак, виждаш горе-долу кога ще я доставят- има крайна дата за доставка. Ако нямаш подарък, въвеждаш получения номер тук http://www.colissimo.fr/particuliers/home.jsp
Общо взето, стоиш и чакаш да станат в изпълнение. Laughing

# 617
  • Mediterraneo
А защо тези с подарък не се проследяват? Ще ме уведомят ли по някакъв начин от СД, че пратката ми е на фр. адрес или е в даден курс? Нещо ми се върти, че преди пишех някакви мейли да окомплектоват две пратки в един пакет, какво беше...

# 618
А защо тези с подарък не се проследяват? Ще ме уведомят ли по някакъв начин от СД, че пратката ми е на фр. адрес или е в даден курс? Нещо ми се върти, че преди пишех някакви мейли да окомплектоват две пратки в един пакет, какво беше...

1. Защото са с по-бавната и евтина поща, Колиеко и там няма проследяване - все пак е екстра това..
2. Интерактивно можеш да видиш пратката си - в изпълнение - като е в България едва...
3. Ако са на 1 име - окомплектоват, ако не - пиши им в коментар, в сайта.

Общо взето, стоиш и чакаш да станат в изпълнение. Laughing

Peace

# 619
  • София
Само допълвам Мамето, че този ИД номер, които пишеш в сайта + имената на палучателя в България, ти гарантират обединяване на пакетите, без значение от чий акаут са.

# 620
  • Mediterraneo
  bouquet Благодаря, дами!

# 621
# 622
  • София
СД раздават утре.
 Дати за раздаване:

Четвъртък 05/07/2012 от 10:30ч до 14:00ч

# 623
Преди време тук(или в темата за Ларедут, не помня със сигурност) бяхте публикували линк към сайт на фр.пощи, в който можеше да се види теглото на пощенските пратки. Проверявал съм коя пратка колко тежи, но сега не мога да намеря линк към сайта...
Пази ли го някой?

# 624
  • Sofia
Къде има информация за курсовете на ФТБ?

# 625
Преди време тук(или в темата за Ларедут, не помня със сигурност) бяхте публикували линк към сайт на фр.пощи, в който можеше да се види теглото на пощенските пратки. Проверявал съм коя пратка колко тежи, но сега не мога да намеря линк към сайта...
Пази ли го някой?

https://www.coliposte.net/pro/services/main.jsp?m=12003010

Преди, след като въведеш колисимо №, същия ставаше активен и се отваряше прозорче, в което можеше да се види тежината. При мен сега не е активно.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 10:17 от Naq2009

# 626
Пази ли го някой?

https://www.coliposte.net/pro/services/main.jsp?m=12003010
Благодаря!  Simple Smile

# 627
Къде има информация за курсовете на ФТБ?

Само във Фейсбук и то по-надолу по стената им. Настоящият курс пристига утре- 6-ти.
Следват:
Курс 22- 06.07.2012- 13.07.2012- плануван
Курс 23- 13.07.2012- 20.07.2012- плануван

# 628
Здравейте, когато взимате поръчките си офиса на Смарт, само в един ден ли може да се вземат или може и по-късно някога, ако на човек не му е възможно за отредения ден?

# 629
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте, когато взимате поръчките си офиса на Смарт, само в един ден ли може да се вземат или може и по-късно някога, ако на човек не му е възможно за отредения ден?

После дават още една дата
При последния пристигнал курс имах една пратка с една по-късно доставена тениска и ми писаха, че може да ми я изпратят по куриер или да си я взема от фотото в Дружба, защото са им останали много малко пратки за раздаване

Общи условия

Активация на акаунт