От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 231
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
 Мерси   bouquet

# 631
Къде има информация за курсовете на ФТБ?

Само във Фейсбук и то по-надолу по стената им. Настоящият курс пристига утре- 6-ти.
Следват:
Курс 22- 06.07.2012- 13.07.2012- плануван
Курс 23- 13.07.2012- 20.07.2012- плануван

лично аз следя сайта им в секцията Актуално  Peace
последната информация от там свързана с курсовете беше от дата 29.6.2012
http://www.francetobg.net/news.php
Информация за курсове на FR2BG
 Курс 20- 22.06.2012- 28.06.2012- пристигнал
 Курс 21- 29.06.2012- 06.06.2012- тръгва днес
 Курс 22- 06.07.2012- 13.07.2012- плануван
 Курс 23- 13.07.2012- 20.07.2012- плануван
 Пратките от курс 20 за страната са изпратени с Пощи и Еконт днес. На всички клиенти са изпратени е- мейли с информация за получените пратки.
 Ние-екипът на FR2BG Ви желаем весел и слънчев уикенд!

Надявам се днес също да има подранил с пристигането си курс  Praynig

# 632
Да се надявам ли, че поръчка от 18-ти /експедирана на 19-ти/ от Daniel Jouvance ще е в курса?  Laughing
/ама много тъпо са ми по 1 поръчка в курс/

# 633
Да се надявам ли, че поръчка от 18-ти /експедирана на 19-ти/ от Daniel Jouvance ще е в курса?  Laughing
/ама много тъпо са ми по 1 поръчка в курс/
надеждата крепи баламите - казваше една позната  Rolling Eyes
е, аз съм от тях  hahaha чакам 2 поръчки от там направени на тази дата и силно се надявам да пристигнат с този курс  Peace вчера и подробен списък си направих какво от къде и кога съм поръчвала, че нещо взимам да им губя края  Crazy

П.П. Coolmummy  Hug Ще "бия" стига да пристигнат  Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 13:18 от rallii

# 634
А така! Рали, на теб разчитам да "биеш камбаната" ако са дошли, че си от първите, които ще си вземат поръчките /пу-пу дано утре вечер!/.  Hug

# 635
Здравейте! Съжалявам, ако вече е обсъждано и се повтарям, но пазарувам само по намаленията и все има нещо ново. Сега видях, че адресът на франсето е сменен. Въпросът ми е, къде се пише това MTLS ZAE? Сега съм го попълнила така, но не съм сигурна:

Nom* KIROVA
Prénom* Vesela Atanasova
N° et rue* 8 RUE ROBERT MOINON
N° Appt, étage
Bâtiment MTLS ZAE
Lieu Dit
Code postal* 95190
Ville* GOUSSAINVILLE
Pays* FRANCE

# 636
  • София
Здравейте! Съжалявам, ако вече е обсъждано и се повтарям, но пазарувам само по намаленията и все има нещо ново. Сега видях, че адресът на франсето е сменен. Въпросът ми е, къде се пише това MTLS ZAE? Сега съм го попълнила така, но не съм сигурна:

Nom* KIROVA
Prénom* Vesela Atanasova
N° et rue* 8 RUE ROBERT MOINON
N° Appt, étage MTLS
Bâtiment  ZAE

Code postal* 95190
Ville* GOUSSAINVILLE
Pays* FRANCE

Има снимка в първи пост . Peace

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/421868_3806412619 … 4_937454993_n.jpg

# 637
Знаете ли кога Франсето връща парите, ако не са поръчали артикулите от Спортдирект?

# 638
Знаете ли кога Франсето връща парите, ако не са поръчали артикулите от Спортдирект?

Това и мен ме интересува, защото им пратих заявка за общата поръчка, която трябва да е пусната вчера и се чудех ако междувременно нещо се изчерпи, как се процедира. Е, предполагам ще ни ги прихванат от следващи плащания за транспорт- и без това чакаме доста пратки по намаленията.

# 639
Благодаря, tedichka07  bouquet Уж го гледах първия пост, но чак сега, след като посочи, видях снимката. Сега обаче, в моя акаунт не виждам къде да напиша: На вниманието на Кремена Живкова и т.н. Нямам такова поле след телефоните. 

# 640
  • София
След телефоните има падащо меню - избираш на вниманието на:( AL INTENTION...), долу Кремена и накрая Франсето БГ. Има го на снимките, погледни.

# 641

Това и мен ме интересува, защото им пратих заявка за общата поръчка, която трябва да е пусната вчера и се чудех ако междувременно нещо се изчерпи, как се процедира. Е, предполагам ще ни ги прихванат от следващи плащания за транспорт- и без това чакаме доста пратки по намаленията.
Аз си получих парите за изчерпания артикул, сложени вътре в кутията при неизчерпания.По бг пощи. ooooh!

# 642

Аз си получих парите за изчерпания артикул, сложени вътре в кутията при неизчерпания.По бг пощи. ooooh!
аз получих мейл, че са изчерпани и ме питат как искам да ми ги върнат директно по сметка или да ги приспаднат
но аз не смятам да поръчвам пак, затова ги поисках по сметката и все още не са ги превели обратно  Crossing Arms

# 643

Курсът на СД е пристигнал  Simple Smile

Курс 02/07/2012 - 06/07/2012 - пристигнал

Пратки Офис 1 - обработват се*
Пратки Еконт - обработват се*
Пратки Български пощи - обработват се*

# 644
  • София
трябва да им се признае на смарта, че развиха завидна бързина в доставките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт