От Франция до България - превоз на покупките ни (14)

• 52 236
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
трябва да им се признае на смарта, че развиха завидна бързина в доставките  Peace

PeaceТака е.......

Ние чакаме инфо още с Франсето.......

# 646
Да, СД са доста бързи и каната Брита с 7-те филтъра е дошла  Peace

# 647
Да бе, на тия от СД кво им става  Laughing Само може да ме радва това, де  Crazy
А Аз за първи път не чакам нищо  Mr. Green
Тея от намалението чак сега им се появи втори ред  Wink

# 648
Да, СД са доста бързи и каната Брита с 7-те филтъра е дошла  Peace

Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsЗавидях......Неблагородно.....Все едно сте с ДЧЛ Whistling......

# 649
  • София
Да бе, на тия от СД кво им става  Laughing Само може да ме радва това, де  Crazy
А Аз за първи път не чакам нищо  Mr. Green
Тея от намалението чак сега им се появи втори ред  Wink
и аз не чакам, а и след 10 дена заминавам на море - както са се засилили смарта, най-вероятно точно тогава поръчките ми ще пристигнат в БГ и ще се чудя и мая, какво да правя  ooooh!

# 650
  • София
трябва да им се признае на смарта, че развиха завидна бързина в доставките  Peace
пу, пу да не ги урочасаш. аз предвидливо поръчах детски дрехи с 1-2 номера нагоре Simple Smile

# 651
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Информaция за курсовете на Smart Delivery

Дати за раздаване:

Петък 06/07/2012 от 12:00ч до 15:30ч
Неделя 08/07/2012 от 10:00 до 13:00ч

Имам вече пратки от намалението обработени от Смарта. В неделя ще ги взема и ще пиша от кои дата са, но предполагам че има кани Брита, защото са ми изтеглили парите за тях

# 652
  • София
Дзвер, и аз като теб, но си помислих, че след онези злополучни, бавни курсове сега ще се разработят (те пък потвърдиха очакванията ми) и избрах метод на доставка БГ пощи, защото сестра ми е служител в пощата, аз ще платя от морето транспортните разходи (без нет не тръгвам никъде  Grinning), а тя ще ми ги вземе от пощенския клон  Peace
Смятам, че ако се обадиш по телефон и ги помолиш да задържат пратките ти в офиса си, докато се върнеш от почивка ще го направят  Peace

# 653
Браво на СД. Но не вярвам каната Брита да е дошла, прекалено бързо е за нея, пощи, превозвач... Аз я поръчах  моята директно  с DHL и си я чакам в понеделник

# 654
Браво на СД. Но не вярвам каната Брита да е дошла, прекалено бързо е за нея, пощи, превозвач... Аз я поръчах  моята директно  с DHL и си я чакам в понеделник
При мен е със сигурност е каната- 2кг, другите ми поръчки са с по 1-2 блузки, гащи  Peace

# 655
  • София

katrin7, точно каната е пристигнала  Wink, поръчах само нея на 29.06 с код за БД без подарък, доставена на 02.07, курсът е тръгнал на 02.07, днес получих мейл ... в неделя ще си я взема  Flutter
По-бързи от ДХЛ са този път  Grinning, това, като компенсация за предходните мнооого бавни поръчки  Grinning

# 656
  • София
Дзвер, и аз като теб, но си помислих, че след онези злополучни, бавни курсове сега ще се разработят (те пък потвърдиха очакванията ми) и избрах метод на доставка БГ пощи, защото сестра ми е служител в пощата, аз ще платя от морето транспортните разходи (без нет не тръгвам никъде  Grinning), а тя ще ми ги вземе от пощенския клон  Peace
Смятам, че ако се обадиш по телефон и ги помолиш да задържат пратките ти в офиса си, докато се върнеш от почивка ще го направят  Peace
и моите са по пощата... ще го мисля, като видя, кога ще тръгне следващия курс - тогава ще им правя сметката  Peace

# 657
След телефоните има падащо меню - избираш на вниманието на:( AL INTENTION...), долу Кремена и накрая Франсето БГ. Има го на снимките, погледни.
Здравейте отново. Не знам сляпа ли съм или нещо друго ми убягва, но не виждам къде е това падащо меню, в което се пише: На вниманието на и т.н. Направих снимка на страницата, за да покажа как изглежда, а вие ако може да ми кажете къде да пиша, защото на мен след телефоните ми излиза рождена дата и др. работи, но не и това, което търся. Ето http://velesa.snimka.bg/other/la-redoute.272488.27747085.big

# 658
  • София
трябва да им се признае на смарта, че развиха завидна бързина в доставките  Peace

Браво на Смарт  smile3501, но мен ме загубиха като клиент . Дойде ми в повече неуважението към клиента. Peace

След телефоните има падащо меню - избираш на вниманието на:( AL INTENTION...), долу Кремена и накрая Франсето БГ. Има го на снимките, погледни.
Здравейте отново. Не знам сляпа ли съм или нещо друго ми убягва, но не виждам къде е това падащо меню, в което се пише: На вниманието на и т.н. Направих снимка на страницата, за да покажа как изглежда, а вие ако може да ми кажете къде да пиша, защото на мен след телефоните ми излиза рождена дата и др. работи, но не и това, което търся. Ето http://velesa.snimka.bg/other/la-redoute.272488.27747085.big

Френски адрес се изписва на 2ра стъпка от поръчката, а не при регистрацията.Там трябва да е БГ адресът. Peace

# 659

Тук си пишеш твоя  адрес, в България. Когато пускаш поръчка, тогава пишеш адреса на посредника, системата ще го запамети и няма да има нужда всеки път да го въвеждаш.

За целта погледни тук - http://www.francetobg.net/services.php Услуги - доставки - .......

Задължително трябва да имаш български адрес за фактуриране и френски за доставка.

Общи условия

Активация на акаунт