На пазар във Варна - 21

• 50 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ти, и аз така мислех

# 586
От каква материя, какъв цвят, едноцветна ли да е? Колко е приемливата цена за теб? Като за едно обличане ли или и после да може да си я носи?
Не съм говорила за подробности с майката все още. Знам само, че иска да е бяла изцяло. Явно ще е само за ритуала и снимките и ще я свали после.  Утре ще проверя на местата, които е посочила Пеа.
Мерси,момичета!

# 587
Каних се да напиша къде съм виждала стандартни рокли за кръщене, но не са много хубави и изборът е крайно ограничен. Давам линк към сайт, има рокли на приемливи цени, изглеждат прилично http://magazinbebe.com/categories.php?CategoryID=35&page=1.

# 588
Днес в карфур купих лента за глава за 3,60 а пишеше уж 1лв, добре че видях Simple SmileВнимавайте!
Гренадин за коктейли къде да търся!?

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 23:45 от Милен_ка

# 589
Търся "лепки" за детски сандалки. Нали се сещате- бебешките обувчици се закопчават с лепенки. Къде продават такива, че трябва да ги подменя..

# 590
  • ...на безопасно
Велкро се казва и го има във всеки магазин за шивашки джунджурии.

# 591
благодаря за отговорите!

# 592
благодаря кеа!

# 593
  • Варна
Малко извън темата,но някой да знае кога е намалението в Зара Thinking

Следи сайта на Зара. В момента, в който се появи надпис SALE, значи е започнало.

# 594
Момичета, спешно търся рокля за момиченце на година и половина за кръщене на приемлива цена, а нямам много време да обикалям. Бихте ли ме насочили къде да проверя?
Благодаря предварително!

Не съм сигурна в момента дали има, но ще ти кажа откъде взехме преди две години на нашата кръщелница.Има едно малко магазинче, по-скоро барачка на д-р Пискюлиев,в посока към пазара, близо е до "Вега" на същия ред.Изцяло българско бельо продават и дрешки.Роклята, която купихме беше на нормална цена, много красива, чист памук с апликации от цветя, изцяло бяла.Много добри неща се продават там.

# 595
  • Варна
В този магазин също имат рокля за кръщене, но пише, че е цвят шампанско и 100% полиестер
http://www.abubu.bg/prod.php?id=2546

Тук още една разкошна рокля / по мой вкус / , но не знам майката до колко би я одобрила за кръщене. Не знам тази цена за теб дали е приемлива.
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 2Bflower%2Bdetail

# 596
Да сте виждали някъде бански на полската фирма Feba?

# 597
  • Варна
Да сте виждали някъде бански на полската фирма Feba?

Аз също ги издирвах, защото тази година имат страхотни модели, а и малко фирми предлагат комбинация малка обиколка/ голяма чашка. Тази година обаче имат завишение в цените и в два от магазините, където ги зареждаха няма да има. Това са магазинчето под обувки "Кристиан" на Сливница и в това на пазар Чаталджа. Жената от магазина на Чаталджа беше заредила 1 модел в 1 размер, защото били скъпи и не се знаело как ще вървят.

# 598
В Разград има доста техни модели, миналата година бяха към 60 лв май, колко са тази година?

# 599
  • Варна
Вижте в магазинчето в централния подлез дали няма такива бански.

Общи условия

Активация на акаунт