За Шкорпиловци, говорим само в минало....

• 5 671
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • гр.Русе
 На тях със сигурност ще им е скучно.Аз съм с две момченца, едното на три, а другото на осем и се раждат там.Тичат, викат, играят на воля.Наистина е съчетание между море и планина.

# 16
В Шкорпиловци сме ходили последно преди 4-5 години, в къща за гости в самото село. Беше чисто, поддържано, с изключително приветливи собственици. Но не това е важното. В близост до Шкорпиловци е резерватът "Камчийски пясъци" - един от най-прекрасните и спокойни плажове. Накъдето и да погледнеш виждаш километри плаж, водата е кристална, ята малки рибки преминават................ Пълен релакс! Първия път, когато отидохме там, бяхме единствените хора, никой друг нямаше. Но за съжаление май вече не е така. Миналото лято решихме да отидем там само за 1 ден, натоварихме се на колите рано сутринта и потеглихме. Беше почивен ден и бяхме наясно, че ще има хора, но не бяхме подготвени за това, което видяхме. Имаше колони от спрели коли, гората беше пълна с палатки, пластмасови столове и маси, разхвърляни бутилки наоколо, неприбрани боклуци. Джиповете караха по самия пясък в огромната пясъчна ивица и спираха до  морето. Чалга и кючеци гърмяха от уредби...... Абе, край на релакса.  И днес продължавам да твърдя, че това е най-прекрасното място, но за съжаление... без хората.

# 17
Мястото, наистина е прекрасно! Хората с палатки и джипове са там само в почивните дни - през седмицата е супер за тези, които си падат по безлюден плаж, гора, чист въздух и къмпингари (аз съм от тях). децата си играеха на воля - миналата година в гората. Лошото е, че на места има скали и камъни в морето. Бях там с кемпер и не видях хората около нас да си оставят боклуците, дори прибираха някой пластмасови шишета, които бяха отпреди нас. Но из гората като се разхождахме наистина си имаше боклуци, но бяха струпани на едно място до пътя, ха дано някой ги извози.

# 18
Силно се надявам това да е било само временно състояние и всичко там да си е както преди. Иска ми се пак да отидем там, но ще почакам да чуя отзиви от вас какво е положението сега.

# 19
  • гр.Русе
 Аз миналата година отидох от любопитство до камчийски пясъци за се разходим и имаше много каравани, палатки сковани маси с пейки и наистина беше доста замърсено.Имаше страшно много коли наспирали и по самия път изобщо не можахме да стигнем с колата до никъде.С две деца, едното малко няма как да вървим доста време по пясъка.Много ми беше любопитно да го видим плажа, но за съжаление не успяхме.Тази година сме пак там и ще опитаме.

# 20
 И ние всяка година сме там, но като че ли ми се ще да сменим с друго хотелче. До сега все при Атанасови спяхме. Доволна съм, но ми омръзна...Дайте препоръки за някъде.   bouquet

# 21
И ние м.г бяхме в х-л Черноморец, останахме много доволни, починахме си.Само отдалечеността от плажа ме тормозеше мен, искам нещо по-близко.
Похвалиха ми бунгала на Мадара-Шумен, но реално не съм ги виждала.

# 22
  • гр.Русе
 Мен не ме притеснява това, че ходим с кола до плажа, защото носим доста багаж.Дори ходим два пъти на ден.
 Аз се поразтърсих и намерих сайта на Мадара-Шумен.http://www.tsu-madara.com/stancia.html
 Вече започвам да си мисля, че е най добре на място да се види без значение дали е бунгало или квартира.Май им нямам доверие на снимките или какво ми казват по телефона.Дори и някой да го препоръча всеки си има предпочитания, критерия ни е различен

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 10:49 от julliqna

# 23
Ние години ходихме на бунгалата на "Морско око". Суперско. Дори вечер, като не ти се спи, обуваш джапанките и слизаш на плажа!!!! Обаче от нашите приятели-управителите разбрах, че собственика си го е взел тази годин!  #Cussing out

# 24
  • изгубена някъде
Миналата година видях ,че се строят два много големи хотели близо до плажа, но незнам дали са готови за този сезон.

Много се извинявам че се намесвам, но тези сгради май не са хотели или почивни бази, защото намирам из нета обяви за продажба на апартаменти от тези сгради  Wink
Ние също две години подред почиваме в Шкорпиловци и тази година пак сме там, но все още не сме си избрали бунгалата в които да почиваме. С две малки деца сме, а на тях им трябва пространство и условия. Ако ми помогнете ще съм ви страшно благодарна.

# 25
Тези големи стъклени чудовища са "руски"! Препоръчвам ти хотела и бунгалата на Джордаш.И са на 100 м. от плажа.

# 26
Много ви моля, да ми дадете телефон за резервация на бунгалата на БТА в Шкорпиловци. Обърнах нета, но никъде не открих нищо.
Благодаря!

# 27
И ние м.г бяхме в х-л Черноморец, останахме много доволни, починахме си.Само отдалечеността от плажа ме тормозеше мен, искам нещо по-близко.
Похвалиха ми бунгала на Мадара-Шумен, но реално не съм ги виждала.
Миналата година бях там хубави са. Тази пак  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт