Температура 37.2

• 3 346
  • 12
  •   1
Отговори
Момичета в 9 гест.цедмица съм , прекарах остър бронхит, пих антибиотик, горе долу се оправих, спрях да кашлям, но поддържам все същата температура 37.2 и не мога да я сваля !
Дайте съвет

# 1
Консултирай се с АГ! Мисля, че тази температура е по-скоро нормална по време на бременност.

# 2
Не се тревожи, това  е от бременността. Аз поддържах 3 месеца такава темп. и с трите си бременности.

# 3
Благодаря ти Poli BK, казаха ми да овладея кашлицата и да не се тревожа, след 2 седмици съм на консултация пак при акушер- гинеколога, дано всичко да е наред

# 4
  • сред маслини и портокалов цвят
И аз бях с температура 37,1-37,4 доста време, спрях да я меря към края на 3-тия месец, защото ми омръзна.
Бих те посъветвала като пускаш кръвни изследвания да искаш да ти изследват и CRP. Ако той е в норма, няма за какво да се притесняваш. Аз го изследвах при всяко даване на кръв, защото се бях наплашила от разни инфекции.
Но мисля, че всичко е наред, доста бременни поддържат подобна температура.
Лека и успешна бременност.

# 5
  • София
И аз поддържах такава температура и постоянно се шашках,а всъщност и при мен не се откри причина,явно си беше от бременността.По едно време и ЦРП пусках,беше ми също завишено,но док каза,че няма нужда за момента от антибиотик и аз го послушах.
Котенце,слушай си докторите и пробвай по-спокойно да я даваш,доколкото можеш Peace

# 6
Аз след едно сериозно боледуване ходих с такава температура 3 месеца. Ходих по сума ти изследвания и така и не разбраха откъде идва. После отсамо себи си отмина.

# 7
  • София
По принцип и без да си била болна при някои жени телесната температура при бременност се покачва леко.

# 8
Нормално е по време на бременност (до 3-4 месец май беше), телесната температура да е по-висока.
Щом лекарят е казал, че не е проблем, не се притеснявай Simple Smile

# 9
Моята до края на 7ми месец стоеше 37-37.3, но щом си била болна отиди за всеки случай на преглед.

# 10
И аз до края на 3-тия месец/и двата пъти/ бях с 37.2. Доктора каза, че е нормално.

# 11
  • София
Аз съм в 10-та седмица и температурата ми е всеки ден 37.1 или 37.00 Можеш да видиш графиката ми и това е само сутрешната преди да стана БТ. Вечер може и малко повече да е, така че тази темп. е много характерна и за бременността!  Hug

# 12
И аз в начална бременност поддържах ниска температура без причина. Явно е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт