Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Bobinka, миличка, направо ми настръхна косата ,докато четях Hug Hug Hug
Дано вече си преодоляла част от стреса. Лошо е,когато и останалите се паникьосват, тогава става още по-изнервящо, но наистина е важно,че в момента си запазила самообладание. Ех,майчините ни сърца, колко още има да изтръпваме. Силно гуш от мен за теб и Ники Hug Hug Hug
Не съм, hahaha, ти все още си на границата с интелигентността, нищо че си наследствено обременена.
Мама Бозке, много обичам да чета постовете ти. Честно посмях се на ритането в гърба ( звучи като от анимационните филмчета Laughing)
Над, Бравоооо! Да си смениш ника на мама Божка Mr. Green

# 106
Здравейте пак, виждам че всички сте тука и сте добре, което е хубаво  Simple Smile

Бобинка, представям си какво си преживяла, и на мене ми се случи веднъж с малката и не искам да разказвам изобщо.

Не съм, бе тя жената се страхува сигурно да не й ги дадете да ги гледа, някои баби са много отговорни и затова така ви предупреждава Simple Smile

Моите са добре, дребната само сополки имаше пак... а да, отидохме при педи за бележка и тя ни зарадва, че ваксините от март месец не сме ги били сложили, та пак се ядосвах, защото аз толкова следях и настоявах да ги сложим, тя все ме отсвирваше и накрая съм ги забравила. Мъжът не иска да я сменяме. Иначе аз пак се бях разфучала и викам тъкмо идва време за сменяне...

# 107
Бобинка, изтръпвах и аз като четох! Sad Много много стресиращо и добре че си запазила самообладание. Hug С тези риби настръхвам и аз, основно ядем филета ,макар че и в тях има костици. Трябва да се внимава със всичко.

Константин все повече си показва характерчето, мислех че е кротичка Везничка, ама много див напоследък нещо. Mr. Green Само бели прави, после като му се карам се е научил да кляка, да свежда глава надолу и надава страхотен писък, после спира да ме погледне, и пак наново. Crazy

Блазе ви за срещичките, после снимки чакаме които няма да ходим. Simple Smile

Наде ,браво на детето. Peace

# 108
  • София
Доооообър вечер!!!   bouquet Хмхмхмх, ама то си нощ вече  Whistling Mr. Green
Днес беше един добър ден!  bowuu (вечер, нощ, ден  #Crazy съвсем се омешах нещо  Joy)
Мартини вече похапва по малко, но поне нещо влиза в коремчето... Сама си е поискала макаронки  Laughing Добре са си изкарали с баба в къщи и даже е започнала пак с дивотийките, та е паднала от един стол   Grinning
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА И СЪВЕТИТЕ!  Hug Hug Hug  bouquet
Ииииииииииииии  doh да ви светна какво открих днес - супер магазин  hahaha в нестихващ възторг съм newsm57!!! В Принцес аутлет в Младост 4 - нов магазин, супер голям, със страхотни роклички, блузки, панталонки, чанти, обувки за малки, големи и още по-големи момичета и момчета!!  Joy От типа "китайски" магазини, но огромен!  Crazy Да се скрия от летящите домати към мен от нелюбителите на тези магазини #Splat newsm43 Сега сериозно - цените на детските неща са от 3-4 до към 14-15 лв. максимум - като за нашите диванета са 3-12, а за по-големите от 7-15 лв. Фантастичини роклички купих на Марти, а за батенцето - страхотни дънкови и платнени къси панталони, за мен 2 рокли, а таткото отнесе 1 анцунг и портмоне!!! И щом таткото ни, дето е супер скептик на тема китайски стоки, стоя в магазина 2 часа и си купи - съвсем трябва да ви е показателно, че има интересни неща Peace!!! За съжаление не ни стигна времето да разгледаме обувките  Whistling Нещата, които им взех са със супер качество!  newsm44 Миналата година имах възможност да обличам Марти в дрехи на Тук-тук от италия (в БГ ги продаваха в бейбиторията по 35-55 лв. парчето), е тези китайските абсолютно по нищо не отстъпват по качество! Е, освен, че им бодат етикетите  Grinning и трябва да се взимат с по 1-2 размера по-големи  Mr. Green Joy Мен ми останаха очите в рокличките  #Silly, ама пусто не мога да ги изкупя всичките  smile3515
Marvi,и аз искам от тези гащи щом не пропускат.Кажи как поръча от този сайт?
Направих си регистрация в пей-пал и директно от сайта през пей-пал плащам... извадих си специално Visa в ПИБ, дебитна само в $ ... понеже тази препоръчваха за безпроблемна в пей-пал... ако имаш питания - има тема пак в бг-мама, както и за китайския сайт... всъщност, ако искаш да пробваш с едни (към 5-6 лв. излизаха май newsm78) ще ти поръчам и ще ти ги пратя по пощата  Grinning аз днес пак си харесах нещо от там и пуснах хоръчка, нали е с безплатна доставка и каквото ми хареса - поръчвам  Mr. Green Миналия месец пуснах поръчка за около 2 лв  Mr. Green и пак ми я доставиха безплатно   Joy
С тия китайски магазини и сайтове  Sunglasses Mr. Green До скоро исках да стана циганка, че да ми дадат и на мен чисто нов апратамент, сега клоня към китайка, че да хващам евтинийката  Joy hahaha
Наде,  подай насам, мамче-на-капитан football  Laughing а пък с това предложение за среща в клубче почвам да се чудя как да избягам от работа  Mr. Green добре, че разума надделява, че не трябва да влача мартини насам-натам поне няколко дни, за да укрепне, иначе щях да прекреша пред шефа  Joy
Мила, браво на Мила!  Laughing Винаги съм се възхищавала на организираните при вас "извънкласни" занимания!  Peace
Бобинка   bouquet Hug за съжаление ми е познато усещането  Cry Направо ти спира дъха, ти самата не съществуваш, нито нищо наоколо, а само мисълта какво да направиш, за да помогнеш на детенце и си толкова безпомощно се чустваш, че ...  Confused и като се оправи - е тогава с трясък се сгромолясваш от изтощение и стрес!  cry Дано не ни се случват подобни "изпитания"... Naughty
Не съм, голям смях с тази твоя "муня"  Joy аз на ваше място до 5 щях да ги карам напук  hahaha а какво е "муня"  newsm78 hahaha
Ely_st, не знам кой няма да го заобича тоя твой сладурко  Hug Heart Eyes отдавна не съм ви виждала, но съм убедена, че сега е още по-чаровен  Heart Eyes
Айде стега ви толкоз!  Laughing Марш по леглата всички  smile3513 и хуууубавко да се завиете, че то зимата пак дойде  smile3516
Спокойна нощ, мамченца и даваненченца newsm51

# 109
Марви, твоите постове освен всичко друго( интересни, забавни, полезни, топлещи в студените нощи hahaha) са и радост за окото Joyс тези шаренийки Laughing Радвам се, че Мартини е по-добре и са на оправяне нещата Hug
Бобинка, дано никога вече не се случи да преживееш подобно нещо отново, сигурно е било ужасно.
Легео, не пишеш как е Гого, преборихте ли кашлицата?
Иринополис, за зъбките и аз не съм сигурна колко добре успяваме да ги измием, но пък Ани с такъв ентусиазъм винаги грабва четката и иска сама да ги мие, че не я и спирам, после и аз пробвам по мъничко да измия и готово.
Пашик Hug
bubolechence, има ли някакво развитие по въпроса с градината, май наистина е добре, както писа Пашик, да подадеш жалба.
БебОле, тенкЮ за споделеното за Фройд, на мен ми беше интересно и полезно да прочета Hug

Milla Elaine
, личи си, че Мила има бургаски корен Wink, браво на малката за плуването  bath1
Наде, явно детето си има талант, браво на Коко,  подкрепяйте го и смело напред, още много, много победи му желая.

При нас нищо ново, всеки ден сме по разходки, намерихме си една чудесна градинка с хубави пързалки и все там ходим. Йоана обожава пързалките, научила се и да казва "люлю" на люлките, въпреки че въобще не обича да се люлее.
Тези дни излизат най-накрая кучешкте зъбки, още от януари тръгнаха да пробиват, но сега вече 2 от тях се показаха, другите 2 са също много подути и е голямо мрънкане по цял ден...
Миналата седмица много играхме с Веско на DSS Данимира- много е пораснал и той и също много си пада по пързалките. Често виждам и Дария на Роси 09, голяма сладурана е станала малката и понеже много се зарадвах на новината(предполагам, че Роси няма да ми се разсърди Hug) - Дари ще става кака, Роси чака бебе през септември Heart Eyes

Йоанчето се събуди та спирам до тук
Лек ден на всички Hug

П.П. И аз искам на среща с вас пък... Crossing Arms Party

# 110
  • София
Хайде девойки, помъдрявам днес с една годинка, много ми е весело и приповдигнато въпреки многото годинки  Laughing
И хайде, вече сме големи, няма да се черпим с детски торти-морти, ето ви една сериозна почерпка, като за наши хора  Mr. Green

# 111
Иве, честит рожден ден! Жива и здрава да си!

Марв, браво на Мартина! Казаха ми и на мен за тоя китайски, да взема да го преслушам ли днес  newsm78 но толкова дрехи имаме, че за още ще трябва нови гардероби да купуваме. Около нас всички дебелеят и ни прехвърлят умалелите си дрехи- дет вика мъжа ми, само гащи и чорапи нови си взимаме, другото е аванта  Tired Обувки за Момо търся, че за него нямам "спонсори". Ако ходя в тоз магазин, ще видя как са обущетата  Peace Марв, аз си извадих дебитна Виза заради Джаварито - там са много на сметка са чепиците  Peace

Лек ден от нас   bouquet

# 112
Bardi, chestit Rojden den! Mnogo zdrave i lubov!

# 113
Бърдичкеееееее,да си жива и здрава, и все така солидни почерпки да ни отправяш  Mr. Green newsm51 smile3525

Диданкеее,и аз обожавам Джаваритооо  Mr. Green  А относно спонсорството,мисля че мога да помогна  Party Flutter

Благодаря ви за милите думи,за моето момче!!!

Нищо не казвате за срещата значи  Crossing Arms

# 114
Бърди, Честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов!
МартакЕлиHug, Гогито се оправя. Кашлицата е от хремата, а и тя вече позатихва. Щурее и дивее, значи е добре Laughing Пак взе да се буди през час, ама това не е нещо ново, та хич нама да го коментирам.
  Ще ходя да вадя зимните якета ,че тук е един студ,а трябва да вземаме храната Crazy

# 115
  • София
Бърди - честит рожден ден! Бъди все така обичана съпруга и майка! Бъди много щастлива и удовлетворена от живота!

Георги направи най - подходящото нещо за такова време - пак заспа. И мен ме е налегнал един мързел...ама няма кой да готви ако се паркирам до него. Tired

МартакЕли - коя е таз градинка? Да я преслушаме и ние като дойдем другия месец.

МАрви - радвам се че МАртини вече е по - добре.

НАде - за срещата - дават го дъждовно до края на седмицата. Никъде не ми се мърда в такова време - камо ли с градски транспорт. Но ще гледам с удоволствие снимките, ако се съберете.

# 116
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бърди, честит рожден ден! Много здраве, щастие и обич!  Hug

Почерпката е и за първата месечинка на Мая!  Party

# 117
Бърди, честит рожден ден! Бъди здрава, много, много щастлива и обичана майка и жена!

Не съм, честита месечинка на малкото ти момиченце Heart Eyes .

Ние няма да се класираме за срещичка тая седмица.

# 118
  • София
Хеййй ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Бърдичке   bouquet

Вие сега с тези гащи.... Изобщо не знаех, че се продават такива. Трябва да се върна да наваксам каквото съм изпуснала за тях, че си запазих само линка на Буболеченце, а другите не знам къде да ги търся  newsm78
Марви, здрави ли сте вече? Ако бях по-близичко, щях да ти досаждам да ме заведеш в този магазин  Hug

# 119
  • София
Бърдииии, Честит рожден ден!

Не съм, честита месечинка на малката Мая  Hug

И да ви кажа каква констатация направихме с моята свеки - след проблемите с Мартини установихме, че са се появили и 4-те кучешки зъбчета в устата на диването! Та определено се замисляме, дали пък цялата тази дивотия не беше заради тях  Thinking

Мирка, няма проблем с досаждането да те заведа до магазина, само има няколко ограничителни условия - да е в неработен ден и да е хубаво времето  Peace Няма проблем да те чакам в Младост на метрото и да се разходим с количките метрото до магазина... сигурно е към 15тина-20 мин. ходене...  1stroller newsm71

Общи условия

Активация на акаунт