, ти все още си на границата с интелигентността, нищо че си наследствено обременена.

Много много стресиращо и добре че си запазила самообладание.
С тези риби настръхвам и аз, основно ядем филета ,макар че и в тях има костици. Трябва да се внимава със всичко.

Хмхмхмх, ама то си нощ вече
(вечер, нощ, ден
съвсем се омешах нещо
)

да ви светна какво открих днес - супер магазин
в нестихващ възторг съм
!!! В Принцес аутлет в Младост 4 - нов магазин, супер голям, със страхотни роклички, блузки, панталонки, чанти, обувки за малки, големи и още по-големи момичета и момчета!!
От типа "китайски" магазини, но огромен!
Да се скрия от летящите домати към мен от нелюбителите на тези магазини
Сега сериозно - цените на детските неща са от 3-4 до към 14-15 лв. максимум - като за нашите диванета са 3-12, а за по-големите от 7-15 лв. Фантастичини роклички купих на Марти, а за батенцето - страхотни дънкови и платнени къси панталони, за мен 2 рокли, а таткото отнесе 1 анцунг и портмоне!!! И щом таткото ни, дето е супер скептик на тема китайски стоки, стоя в магазина 2 часа и си купи - съвсем трябва да ви е показателно, че има интересни неща
!!! За съжаление не ни стигна времето да разгледаме обувките
Нещата, които им взех са със супер качество!
Миналата година имах възможност да обличам Марти в дрехи на Тук-тук от италия (в БГ ги продаваха в бейбиторията по 35-55 лв. парчето), е тези китайските абсолютно по нищо не отстъпват по качество! Е, освен, че им бодат етикетите
и трябва да се взимат с по 1-2 размера по-големи
Мен ми останаха очите в рокличките
, ама пусто не мога да ги изкупя всичките
) ще ти поръчам и ще ти ги пратя по пощата
аз днес пак си харесах нещо от там и пуснах хоръчка, нали е с безплатна доставка и каквото ми хареса - поръчвам

за съжаление ми е познато усещането
Направо ти спира дъха, ти самата не съществуваш, нито нищо наоколо, а само мисълта какво да направиш, за да помогнеш на детенце и си толкова безпомощно се чустваш, че ...
Дано не ни се случват подобни "изпитания"... 
аз на ваше място до 5 щях да ги карам напук
а какво е "муня"

отдавна не съм ви виждала, но съм убедена, че сега е още по-чаровен 
и хуууубавко да се завиете, че то зимата пак дойде 

) са и радост за окото
с тези шаренийки 

, браво на малката за плуването 
) - Дари ще става кака, Роси чака бебе през септември 

но толкова дрехи имаме, че за още ще трябва нови гардероби да купуваме. Около нас всички дебелеят и ни прехвърлят умалелите си дрехи- дет вика мъжа ми, само гащи и чорапи нови си взимаме, другото е аванта
Обувки за Момо търся, че за него нямам "спонсори". Ако ходя в тоз магазин, ще видя как са обущетата
Марв, аз си извадих дебитна Виза заради Джаварито - там са много на сметка са чепиците 
, Гогито се оправя. Кашлицата е от хремата, а и тя вече позатихва. Щурее и дивее, значи е добре

Няма проблем да те чакам в Младост на метрото и да се разходим с количките метрото до магазина... сигурно е към 15тина-20 мин. ходене...