Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Моят гинеколог ме привика няколко пъти след раждането и всичко си беше наред. Обаче сега май не е...
Отвреме навреме ме присвива корема ниско долу, като при цикъл - а не съм нито в цикъл, нито в овулация. Май нещо става с матката, знам ли... И това позачести, да му се не види  newsm78 Снощи чак пих no-shpa, че беше много неприятно. Мааалко съм се попритеснила.

# 166
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И аз имам полип, 2 деца си родих с него и сега чакам да минат 3м от раждането най-сетне да го разкарам, че ако чакам повее време може и с 4то да се сдобия.  Crazy (това понеже и 2та пъти когато взех направление за махането му в деня преди операцията се оказвам бременна . Crazy)
 Иначе е хубаво да се следи, махне и изследва (правят биопсия за всеки случай).  Peace

Аз пък днес стигнах до един много важен извод - на пазар със Стоян само с количка или осмирителна риза, т.е. задължително да има къде да го вържа!  Crazy Днес имахме пълна програма - сутринта водих децата на тържеството на Геори, което беше на 2рия етаж, та си самоблагодарих, че ползвам слинг и столчето за хранене е преносимо, щото количката няма как да кача. Хубаво им беше тържеството, а най-хубавото беше, че Стоян беше вързан!  Mr. Green После реших, че ще ходим до търговския център, ама не ми се товареше количката в колата и тръгнахме без, ами голяяямааа грешка! Тези дето ми разправяха как сме нямали нужда от двойна количка и Стоян щял да ходи за ръчичка могат да заповядат и да разходят Георги, Стоян и Мая (при това Мая беше в слинга, иначе не ми се мисли  ooooh!)! Това дете си е все още неконтрилируемо, то през 2 крачки се опитва да сяда, пък пипа навсякъде, а изпуснеш ли го и дим да го няма!  ooooh! Все пак успяхме да си свършим работата - изгубихме в шляене 2 часа и взехме адаптор за вц и чекрък за Стоян и играчка за легло за Мая, само Георги с нищо не се сдоби защото нищо не си хареса, ама негов си проблем.  Grinning

Мирче, отивай на дофтор, че да ти е мирна главата!  Hug Дет се вика по-добре за нищо да отидеш, отколкото с нещо да стоиш.  Grinning

Ейй, ама все едно бомба е паднала в темата!  Crossing Arms

# 167
Здравейте!

Мойте мъже са на разходка, аз след малко ще излизам с кучето и мисля да мина да си ги прибера Laughing .

Ходих при доки, казах й за гаденето, пуснахме кръвна захар, резултат в нормата. Каза, че вероятно било само временно неразположение и приличало на сутрешна хипоглекимия, да хапвам повечко сладкичко Mr. Green и така.

Симеонко ми е малко сополив. Добре, че няма друго. Но е от зъбите. 2 дни ми беше с Т, като втория все около 38 се въртеше, но повече не е качвал. От вчера започна много гадно да кашля, днес са минали пак през лекарката - всичко е чистичко - и гърло, и дробчета, та е от сополите. Сега си капем Виброцил и чакаме да минат Praynig

Аз на гин. ходих 3 пъти Sunglasses . Всичко ми е наред, за сега Praynig

Hug Hug Hug Бай от нас Laughing

# 168
Цвете, същата картинка сме и ние нощем. Иска АМ през час - два, реве, не заспива без него. Днес ходих на зъболекар, той ни е семеен приятел. Каза, че така стават кариеси на децата, от нощното ядене. Смятам да го огранича от днес на едно, а после и това ще премахна.

Днес взех да подстрижа бретона на Борис и той като ми перна ръката, и като клъцнах един огромен кичур...  ooooh! Стана като католически монах на външен вид. И сега чакам баща му да си дойде и ще го подстрижем с машинката, за съжаление. Борко не се плаши от моя епилатор, машинката е нещо подобно. Знам, че ще плаче, дано да се справя.

Аз отидох на профилактичен преглед при гинеколог, слава Богу всичко е наред, сега чакам резултата от цитонамазката.

# 169
# 170
Пашик,  кажи какво става, че мислим най-лошото.  Hug

Облак, мен нашата педи ме скастри, че още не съм махнала млякото за заспиване и от три дни го приспивам детето с водичка. Добре, че ми е разбран и не протестира. Мисля, след време да намаля и количеството и да махна и водата, или пък не. Тя не ме притеснява, поне докато не решим да махаме нощния памперс.

# 171
Днес майка ми почина ,утре ще е още по -трудно... Cry

# 172
 Flowers Rose Flowers Rose Много съжалявам за загубата ти! Надявам се да е на по-добро място.  Hug

# 173
Пашик, съболезнования  Cry

# 174
  • Сливен
пашик ,миличка  Hug

Flowers Rose Flowers Rose  покой на душата и

кураж и прегръдки

# 175
  • София
Пашик, моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose

# 176
О, Пашик, много съжалявам, моите съболезнования... Flowers Rose Flowers Rose Нека почива в мир!

# 177
пашик моите съболезнования  Sad

# 178
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Пашик,  Hug моите съболезнования!  Hug Дано почива в мир на едно по-хубаво място!  Flowers Rose Flowers Rose  Praynig

# 179
Пашик, съжалявам, моите съболезнования.   Cry Да почива в мир.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт