Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 206
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Anik_bg - докато си бяхме 10 дни на село е имало някакъв "летен вирус" тук из нашите градинки в Божурище. С Т и обрив. И аз си мислех, че е розеолоата/миналото лято Гого е изкара/, но видях едно от дечицата, след като вече му преминаваше обрива - бяха едни червени петна, около 2 мм, може и повече, големи. МАйката каза, че били по цялото тяло почти.

Облаче - аууу, ужас с тия кърлежи. АЗ сега ползвам  лосиона на Бочко за насекоми - става за комари, кърлежи и пясъчни мухи. Преди всяко излизаме пръскам Гого а нощем го ползваме и ние с татето.

И като сме на тема - насекоми - гледам че тук по градинките ползват от гривничките за комари. ПОпаднах на тази оферта - ако Ви е интересна и мислите да си взимате такива. http://www.cheaper.bg/current_offers/2/1033

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 13:10 от irinopolis

# 631
Според мен се води коксаки вирус  Peace Моите деца изкараха същото,преди около 2 седмици ..... чак го объркахме с варицела,в крайна сметка се оказа,че не е ..... Много силно заразен вирус е и точно сега има някакъв БУМ по детските градини,децата масово го карат ... не е страшен,но си изисква внимание,защото трудно се диагностицира  Hug

Ето малко инфо http://www.pramed.com/coxsackie.htm

Дано бързо се оправят болните дечица,а на останалите лека вечер!  Hug

# 632
Само да докладвам,че съм в Бургас.  Laughing

Пека се като гущер, жегата не ме плаши още,
така съм зажадняла за слънце....

От утре почвам задачки и се надявам и приятни да има.
Сестра ми ми написала " списък със задачи за сестрата на булката"  Grinning

Почвам да ви чета....

# 633
Тя нали и Симона изкара нещо подобно докато бяхме в Сф, Т, повръщане и после афти в устата. Мина и за два дни. Радо миналата седмица и той изкара нещо с повръщане и му мина за ден. Но, обриви не са имали. Дано и при Ники свършва вече, каквото и да е.  Praynig

Облак, много притеснителни неща говориш. Мен също ме е страх от кърлежи. Майка ми и тя ме агитира за тези гривни. Ще взема да взема.  Crazy

Мила, печи дупето там и върши задачки, пък ние няма да избягаме: -)

# 634
Гривна си взех, освен, че ми осмърдя живота, друго не направи. Хапеха си ме гадовете...

Мила, дано всичко мине по план бързо и лесно!

Мами, ако на някоя й остава малко време за гледане на сериали, силно препоръчвам Shameless US . 2 сезона по 13еп. има за сега, докато не ги изледах всичките, мира не намерих Crazy . Сега съм загледала Drop Dead Diva. Изключително свежо и приятно сериалче.

Blush Blush

Приятна вечер Hug

# 635
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ani,''Вигамокс'' капки за очи помагат много при тези случаи.  Peace

# 636
Здравейте,
и в Стара Загора много вируси върлуват, вчера като излязохме да играем нямаше дете, което през последните 2 седмици да не беше изкарало вирусно заболяване...
Облаче, лелее, много кърлежи, мен не ме е страх толкова дали ще ми се забие или не, а по-скоро дали ще мога да видя къде се е забила гадината. И аз съм взела на Бочко спрея, доволна съм, за Брос също чувам много добри отзиви. За гривните- докато бяхме на село племенницата беше с гривна, но пак имаше нахапано от комари.
Буболече, Йоана пие по около 500-600 грама вода на ден и още стотина грама през нощта. Според мен си е добре като количество. Ако ти се струва малко може да пробваш с повече чай или сокове, ако Алтай ги обича- на Ани всеки ден правя в робота сокове с ябълки, моркови, сега пък вече има и праскови, кайсии и всякакви плодове- изпива шишето на екс Wink
Милла, добре дошла на родна земя Hug
Аник, бързо оздравяване на Ники!
summer mood, успех на теста в петък, стискам палци.
Хейли, остави си някоя серия и за дните до неделя, да не ти доскучее сама Crazy

# 637
Привет! Simple Smile

Леле, Облаче, ега ти и нападението!!! Добре, че си ги видяла всичките!

Ние днес бяхме на един частен доФтор и съм изключително доволна. Първо от цената на прегледа (само 10 лв за първоначален преглед, 0 лв. за втори профилактичен) и от отношението. Обяснява като на незнаещи и толкова подробно. Успокоих се, честно казано. Вярно си е този стомашен вирус, от който се е сринал имунитета и е ударило в лицето - сополите и възпалението на очите. Оказва се, че конюнктивита е от запушване на слъзни каналчета от увеличената лигавица в носа (понеже били свързани), та и затова е възможно да с еполучи и възпаление в ушите, защото тая лигавица е една цяла. Ще капем малко Тобрин в носа и очите и до четвъртък трябва да е ок вече. И едни противоалергични капи и вит Ц.

Мила, добре сошли на родна земя. Събирай слънце, че да има да занесеш малко и у вас в Холандията!  Party

Краси, данке за филмчетата, ама съвсем скоро времето ми ще зачезне съвсем (и малкото останало свободно).  Whistling

МишанчоHug

Сленчевото настроение, дано те държи такова по-дълго и успех на английския!!!   bouquet Hug

# 638
Ани, нали има един лаф, че добрите хора не задържат нищо лошо  в себе си  Hug та и Ники така, всичко ще излезе, по-добре, отколкото да го държи вътре.
Мой Момо пък е на Дактарин гел, че има странни  неща по сливиците. В петък ако няма промяна пускаме секрет, вече без секрет не давам АБ  Naughty аман от експерименти с детето. Интересното е, че Мая е чиста, а Момо няма Т, не кашля, абе дано са гъби от мръсните му ръце.

# 639
УМОЛЯВАМ ВСИЧКИ БРЕМЕННИ, СЪС СЛАБИ СЪРЦА И ВИСОКО КРЪВНО - НЕ ОТВАРЯЙТЕ СКРИТИЯ ТЕКСТ

Скрит текст:

Това е на мама героя... "Aз съм каскадьор и не използвам дубльор" Joy
Направо не знам какво да кажа... За щастие няма последици, дори и цицина. Голямо падане е неговото, голямо чудо. Crazy Whistling

# 640
  Хайли голям кадър си хванала  Crazy Дали не ти е спряло сърцето за секунда Rolling Eyes Целувки на каскадьора  Heart Eyes
  Ние сме добре, растем, мъчим се да говорим, вече почна да усвоява думички доста бързо и говори много смешно. И капризите са още по-ясно изразени, но се търпи.
  Аз нещо съм изнервена, ама ще ми мине, пуснала съм си музика силно и си правя дискотека, та ще ми мине.
  Май няма да си идваме тази година, но все още се надявам, въпреки, че хич не ми се пътува нещо, нищо не ми се прави  ooooh!
  Незнам дали ви казвах, но се оказа май, че малката от млякото е боледувала. Храчки, сополи и хрипове и от това задръстване температурите. Голяма бяла птица съм, как не осъзнах по-рано, детето толкова много време се мъчи  Confused
  Искам и мен де ме хапят комарите на плажаааааааа  Grinning
  Болничките да оздравяват  Hug

# 641
Цвети, не е моя заслуга този кадър, а на баща му, съвсем случайно... Но предвид, че всеки ден пада (преди 5 дни падна от пързалката, 3-4 дни подред пада по стълбите - с главата надолу, за паданията докато тича даже не искам да ги броя), просто се свиква. А е щурав и палав, въпреки че дава вид на кротно и послушно агънце. А аз не смятам да бдя над него, защото става още по-зле Crazy

# 642
Хейли, страшна снимка  Grinning, надявам се да няма травми Симеончо  Hug.

Miss Fine, супер че сте спрели да боледувате. А какво е обяснението за тези секрети и млякото?

Мила, весело прекарване  Simple Smile.

Ние се завърнахме от морето, за съжаление не можахме да се видим с Ева и Марвелъс, защото тя още не се беше възстановила, но пък септември пак сме там и то за цели 2 седмици и ще си наваксаме  Grinning. Случайно се засякохме с Пашик и двете й кукли  Heart Eyes, но бързахме и не можахме да си кажем много.

Болните бързо да оздравяват  Hug.

# 643
 Hug Момичета, извинявайте, че ви натоварвам с нашите проблеми с тея кърлежи.  Confused Аз вчера просто психясах. Но както и да е.
Сега се мажем и двамата, и Мая като излиза също, и ще се проверяваме взаимно вечер. Но това до известна степен съсипва лятото... Все да мисли човек за проблеми...

Хейли, душицата мила как се приземил.  Heart Eyes

# 644
  • У дома
Хейли, голям каскадьор си имаш. Добре че нищо му няма  Hug

И двамата с малкия сме болни. Той с Т и червено гърло, а аз с много ниско кръвно и болно гърло. Днес сме малко по-добре. Стоим си вкъщи.

Оправяйте се всички болнички.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт