Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте  Hug

Ноел,добре завърнали се Simple Smile) Гледах снимките ви,страхотни сте!!!А мястото е наистина уникално  Heart Eyes

Ани,много лошо за Никинце,ама нали знаеш,че лятото благоприятства стомашните вируси Sad( Дано бързо се оправи сладкият бузанчо  Hug Heart Eyes

Краси,аз вчера съвсем случайно видях Мирчето,поговорихме се,поразходихме се из Фантастико... Добре са Simple Smile) Ева е пораснала,но спеше и не можах да и се нарадвам  Grinning

Плодове и зеленчуци,моите деца обичат по 1-2 вида (банан,диня и портокали-краставици,домати и моркови) Няма да се сетят сами да си поискат,ако аз не ги накарам  Mr. Green

Милааааааааааааааа,къде стеееееее???????/

Оле,Коко ми пиеше много течности,сега Дарито почти не се сеща да пие вода и много се притеснявам Sad(  Дано в жегите се освести и се светне,че без водичка няма как  Hug

Хубав ден на всички  Hug  bouquet Flutter

# 616
 Hug

Ани, бързо оздравяване.  Hug

Ноел, радвам се, че сте си прекарали добре и сте си починали.  Party

Аз сега махнах с олио един кърлеж на Борис, от челото. Лекарката каза, че скоро му е бита ваксина против тетанус и още действа, само с йод се мажело. Целият се махна, гадта гадна.

Сега ще го прегледам Борко , дали няма друг.

# 617
БЛАГОДАРЯ за отговорите ви, мами! Засякох малчо да изпива около 500 мл, но трябва да го подбутвам и да му предлагам шишето често. Дано му стига.
Облаче, леле ужас, моята фобия... Че и на челото отишъл гадината мръсна! Мажи го с репеленти като излизате!
Ани, странно наистина от петък с температура и нито е повърнал, нито има разстройство...? Аз си взех бележка от последният път, когато Алтай имаше темп. - отит Confused Дано му спадне температурата и започне да похапва детенцето!
Ноел, ей кой като вас!.. Laughing

# 618
Здравейте!

Наде, Облаче, Буболече,  Hug! Днес чак започна да има наченки на рядко щастие, мина му температурата чак тази нощ, но сега от нея ли, не знам, но е обринат много (като обрив от жегите) и едното му око е зачервено.  Tired Ще ходим пак на лекар, то е ясно. Наде, знам, че лятото много ги има тия гадове, но от друга страна и силно подозирам, че е от водата, която му дават в яслата - там разреждат минерална (НЕ изворна) с чешмяна и така им дават, а той никога не е пил чешмяна. Просто няма от къде другаде да лепне такова нещо.

Буболече, благодарение на всички вас тук, си имам аз едно на ум и още същия ден, като дигна темп., му проверих ушите, но не реагира по никакъв начин и ги отписах като вариант.

Хубав ден, дами и до скоро!  Hug Почивайте си, кой - както може!

# 619
Ани, и като си плюят в лицата децата в яслата, пак се предава - както се казва, по въздуха. Ники е як, понася мъжки  Hug айде, оздравявайте и ви чакаме на чип-чип  Hug

Момичета, в петък, 29.06, в "Чайната" на ул.Бенковски има благотворително събитие в помощ на родители, преживяли интраутеринна или перинатална смърт на дете - ако можете, заповядайте. Организира се от фондация "Макове за Мери".Започва от 20ч. Довечера ще пусна линк, че сега пиша от таблет и е  ooooh!

Голяма жега, уф  #Crazy

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 15:26 от didanka

# 620
Ноел,добре завърнали се! Simple Smile

Аничка, как е Ники? Много неприятно с тия ясленски вируси и вирусоподобия! Close Да се оправяте бързичко. Това с окото да не е алергия към нещо? newsm78

Мен също ме е шубе от кърлежи, сега в летния сезон трябва да ги оглеждам моите от главата до петите, особено като ходим по поляни и гори.  Rolling Eyes

# 621
  • У дома
Ехооооооооо   bouquet Не се шашкайте аз съм  (позитив)Mr. Green малко смяна на фасона, че някои познати се възползват от написаното. Не ми се говори просто  ooooh! Нищо не разбрахте, нали  Laughing ама да не ви занимавам с глупости.

И Малкия беше с лека Т почивните дни, няма нищо друго. От снощи не е вдигал. Мисля, че го претоплих - в петък излизахме, а беше много горещо.

Ани, дано Никинце се оправи бързичко и като тръгнеш на работа да нямаш такива притеснения.

Ноел, заредила си батериите  Mr. Green

При нас иначе нищо ново. Тази седмица ми свършва курса по английски - най-сетне, ще се отдам на четене във времето на сън на малкия и времето за четене на каката. В петък ми е теста за 3-то ниво.

# 622
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти на всички! Hug

Борите ли жегите...
Ние засега се справяме. Юнакът ходи на ясла и съответно успява да се ''маскира'' от игрите навън по невъобразим начин  Joy Като го взимам само минавам с мократа кърпа ,поне да си го позная  hahaha
Иначе от днес е в смесената група и сутринта не беше много сигурен,че иска да влиза,но се надявам да му е харесало.
Тренираме навиците с дупето ежедневно и от време на време имаме попадения не само в гащите  hahaha Mr. Green
Вода пие много.А относно зеленчуците наблягаме на краставиците. Обича много салата,но не и доматите в нея.  Crazy
Ани, дано бързо мине това неразположение. И при нас на първата седмица имаше екшън. Явно дечицата се настройват някак си към новостите. Hug

Хайде...изчезвам...хубава вечер!

# 623
Ани, мяза на розеола

# 624
 Cry Не ходете в Борисовата градина! Пълно е с кърлежи. Още два намерих на Борко и 4 на мен. Играхме си днес следобед на тревата със сестра ми и нейната дъщеричка.

От утре ще сме само с репелент.

Трябва да отида да ми сложат ваксина против тетанус. Лекарката каза, че на Борко ваксината още действа. Много е важно кърлежите да се махнат цели, после мястото да се намаже с йод. Те са много мънички, като връхче на игла. Различаваме ги с баща му като се опитваме лекичко да ги отстраним с ръка, но те не се махат. Падат единствено от олиото.

# 625
Много съм доволна от спрея на Брос, днес взех и лосион, и гел за след ухапване. Той е за комари и кърлежи. Направо има потресаващ ефект. В Западния е фрашкано с комари. Със спрея нямаме нито едно ухапване.

Ани... Много ми е мъчно за Ники. Дано бързичко да се оправи... А как така смесват водите?? Никога не се смесват води, особено пък минерална с чешмяна... Не оставяй нещата така, говори с директорката, подай жалба... Hug

Нищо ново при нас. Утре ги пращам на село Party

# 626
Краси, не знам защо така ги смесват, ама им епрактика. Пак ще говоря с директорката. И за капак на всичко, от днес си имаме и конюнктивит.  Rolling Eyes Close Утре рано отиваме на доктор. Оле, мислех си аз за розеола, ама пак ще го премисля това. Даже, като не минаваше темп., бях сигурна, че е това и сега с този обрив... Ама нали розеолата е лек едва доловим обрив, а Николай е с ярко червени петна, като коралов риф (ако ме разбирате) и е най-силен около сгъвките на ръцете и краката и под мишниците...  Tired

# 627
Ani, като каза обрив и аз се сетих за розеола, но така описано ми прилича на претопляне. подпухнало и червено точно по сгъвките, където потта се задържа най-дълго.. Преди няколко дни и моя така пламна, намазах го с кремчето за дупе и мина за два дни.

# 628
Ани, когато с Момо прекарахме 1 седмица в Инфекциозна с чревен вирус, той имаше същия жесток обрив - ръце, крака, свивки и най-много на гърба. Беше му станал като мазол, толкова плътен и дебел. След като го оводниха с банка глюкоза (чиста) и много течности, обрива изчезна. Според мен при Ники е от вируса. Идея нямам дали съм права, но според мен при вирусите тялото се стреми да се очисти по всевъзможни начини от вируса и такива обриви, конюнктивити са вследствие от него, а не ново заболяване+вируса  Peace
 Моите също имаха огромни гурели преди дни. Но не беше конюнктивит, защото 3 дни третирах с капки за такова и не мина, после смених капките с Макситрол (те са с Нистатин, противогъбично), още след първото слагане имаше ефект. Е, не ги заведох на лекар  Embarassed при техните гурели особеното беше, че са  бели и на парцали и очите им сутрин не бяха залепнали. Но по цял ден от слъзния канал се точеха бели парцали ooooh!
Облаче, ужас !!

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 23:57 от didanka

# 629
Ani и ние сме с обрив ситни червени пъпчици и едно приятелче също ходили са на доктор това е някакъв летен вирус водило се херп ангина Sad имало пъпчици и в гърлото но аз не мога да видя защото не ми дава Sad щом са избили пъпките значи минава.Поне така е казала докторката тук:)

Общи условия

Активация на акаунт