Пролетните птички пеят, ОКТОМВРИйските усмивки греят!

• 43 210
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Смехи, кога сте на Приморско?

Оф, малко се вълнувам с това изритване, хехе.
След малко ще го видим...

# 602
Привет момичета! Hug

Смехи, не бях разбрала че ще имате розово вързопче отново! Честити розови гащи! Simple Smile

Мила, хаха много готино с това изритване!  Party

Облаче, честит рожден ден!  bouquet

На всички пътуващи приятна почивка! Peace

За зеленчуци - признават се краставица и чушка, нарязана на ленти. От плодовете - ябълки,банани основно. Не са и моите много по плодовете и зеленчуците.

Аз съм си взела 2 седмици отпуска, да почна да уча малкия на без памперс, ама да видим как ще стане. То нищо не говори Коси, не повтаря. Thinking Ама ще опитам де. Mr. Green

# 603
Здравейте, момичета! Simple Smile

Облаче, честит рожден ден! Жива и здрава бъди, много усмивки и весело настроение!!!   bouquet

Бърди, забравих да ти пиша относно раздялата с Ники през изминалата седмица. Първия ден ми беше много, ама много криво и си поревах доволно (както и преди да тръгне въобще). Най ми беше гадно за това, че ми го изтръгнаха от ръцете и го отнесоха някъде и само го чувах д аповтаря жално "мамо". Като се обадих после в яслата и не чух детски плач, се успокоих, а и директорката каза, че бил спокоен. Той постепенно започва да свиква и всеки ден ми казват колко добре с едържал. Каза, че и ние добре сме се справили с възпитанието - в смисъл, че не е някакъв темерутест, а е отворен към другите деца. Очаквам скоро да привикне и да си намери другарче.  Praynig Сега ми е много по-спокойно, мисля го през деня, ама не съм се затръшкала. Липсва ми много, но, както казват и другите мами, радваме се на моментите заедно вечер.

Диди, лек път ви желая и много хубава почивка!!!

Мила, браво на голямото момиче!!! Вече в по-горна група!  Peace

МартаPeace Hug

За плодове и зеленчуци и Николайчо нещо не им е фен. Яде по малко от ябълки, банани, ягоди, пъпеш. Отказва тотално череши, диня, круши. За зеленчуци - няма такива, които да яде.  Tired В яслата пише, че им дават салата (зеле с моркови) и той ядял и всичко си изяждал, ама знам ли.

Днес ме поФалиха на теорията в школата по шофиране.  Mr. Green Ама аз верно като някакъв зубър си казвам нещата.  Rolling Eyes Да видим другата седмица как ще съм и на практика.  Whistling

За утре обмисляме някое басейнче и магазин.

Хайде, мацки, спокойна вечер!

П.П. Аааа, да ви се и поФаля, че днес ударих първата си печалалба на тото - цяла една четворка в първото теглене на 6 от 49!!!  newsm68 newsm44

# 604
Облаче, ЧРД! Да си жива и здрава, прекрасни моменти и много усмивки ти пожелавам!
Ани, представям си колкото ти е било тежко като ти го отвлекат детенцето навътре в градината. Затова съм против тези неща. Не че не се налага по-принудително разделяне понякога, но това да ти го изтръгнат от ръцете е брутално Tired Не ми се мисли аз как бих реагирала. Браво за теорията, стискам палци и за кормуването!
Мила, много яко "изритване" hahaha Късмет и много успехи на голямото момиче. То тези температурни разлики, както Олето е споменала, и тук бяха приблизително такива. Не съм забелязала някаква промяна в малкия. Не знам обаче, ако се качите на 15 градуса и след два часа слезете на 34... newsm78
Относно плод-зеленчука моя е "средна хубост". Хапва си каквото му дам, но в минимални количества. Краставичките и доматките си ги подбира човекът - наблъсканите с хормони и безвкусните изобщо не се и помирисват. Само не разбрах какво толкова отвратително има в черешите Laughing
Мами, колко вода пият малчовците ви? Все ми се струва, че Алтай пие малко вода newsm78

# 605
Буболече, Симеон понякога пие по 400мл вода, друг път и 250 не мога да го накарам. Но през нощта задължително изпива поне по 100-150мл.

Ани, отвратително е това, което пишеш за изтръгването Sick . И аз много се ядосвам на бабите, че като го оставяме Симеон и той започне да плаче и да иска при нас, те ни гонят, все едно си зарязваме детенцето... Егати отношението към децата...
Браво за успехите на теория! Дано на практиката си още по-добре Hug

Мила, голям кеф "изритването" Laughing

Мирче, добре ли сте, мила? Отдавна не си писала... Hug

Ние утре сме извън София. Само се чудя дали да оставаме и неделя... Ще стрябва да се прибирам обаче с влак, куче и Симеон + количка и още 100 неща... А хич не ми се седи в неделя самичка в тая жега, а наш тати е на работа... И  ми е голяма чуденка какво да правя.

# 606
Благодаря ви от все сърце!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
  bouquet smile3525 newsm51

# 607
  • София
Не е отвратително това за "изтръгването", момичета, поне от моя опит - колкото повече родителя се навърта наоколо, толкова по-трудна става раздялата. Гледам и по Мая, ако аз съм наоколо, друго не поглежда, изляза ли набързо, до минута и половина вече е на друга вълна и си играе с нещо друго. На тази възраст не разбират от приказки как ще е за малко и мама ще дойде, виж след някоя друга годинка, да.

# 608
Буболече, при мен каката пие малко вода. Ако не я подсещаме и 10 мл няма да изпие. Като и подадеш чаша, пие глътка и вика "напих се". На ден и се събират има няма 100 мл. Как живее и е здрава незнам. Опитвам и със сокове, чайове, айряни - всичко пие ама по глътка. Сега лятото добре, че са дините, защото обоважа диня и яде по много. Дребния е друга мая. Постоянно виси с шише в ръка и се моли на някой да му сипе нещо за пиене. На ден може и до 2 литра да докара. Памперса му постоянно е пълен и виси. Две крайности са мойте, незнам кое е по-доброто.  Peace

В градината не ми дават много шанс да оставам с нея и да я успокоявам, но като я оставяхме на баба й, като беше по-малка, никога не сме си тръгвали и тя да реве след нас. Влизаме всички, изчакваме я да се заиграе или баба й взима да я храни или нещо друго да правят и тогава се изнасяме. Радо досега нямаше против да излизаме, но наскоро започна и той да виси на вратата, като види, че някой се облича. Започваме и от него да се изнасяме тихомълком вече.

Мила, пристигна ли вече тука? как са жегичките, а?  Mr. Green

# 609
Съгласна съм, че ако родителя стои и се навърта около яслата, по-трудно става. Скрия ли се, на мига спира да плаче Коси. Преди като още свикваше, да повече плачеше, но това трае буквално 2-3 дена. За съжаление имам опит с тия ясли и това е положението. Блазе на всички мами,които си гледат дечица вкъщи до 2-3 години Simple Smile Peace

Оле, същата работа сме Mr. Green! Лидия не иска и не иска да пие вода, карам викам, моля, я изпие 100-150 мл на ден. Whistling Малкият е друга работа - много се налива вода, сокове, всичко. Но ако трябва да бъдем точни , може да се е метнала на мен, аз наистина не пия толкова много вода, може би най-много литър и нещо на ден, е жегите са друго нещо.

# 610
hailie как ми се дощя да съм на мястото на този слон  Smile
облаче честит рожден ден! Само положителни преживявания и емоции ти желая!   Tada
плодове и зеленчуци моя продължава да не близва - само банан и то ако е даден от друг  Mr. Green Явно на мен няма доверие относно избора на качествени продукти  Mr. Green Добре че поне сок пие от време на време.
Вода пие поне по 2л. на ден. Памперса се пълни за норматив. А като е без памперс пишка през 15 мин. Аз вече взех да го усещам кога ще прави работата, но на него не му пука - продължава да бяга от гърне и издържане - куче да имах сигурно по-малко щеше да препикава  Crazy
Аnik и тук съм чула, че практиката в яслите е изтръгване от родителя без много обяснения, хич не ми се нрави, ама никой не ме пита  Confused И да те похвалят и на практиката  Grinning
Лек път на всички пътуващи и приятна почивка!

# 611
  • София
Привет!

Нещо в тая жега хич не ми се пише. БЯхме си на село, но от 1 седмица сме се прибрали с Гого. САмо каката ни остана там. Беше ми много хубаво на село - и на Гого също. ЖАлко, че беше за кратко, но татито ни не можел повече сам. А нали Гого още си е скачен за мен и цицата и няма как - където Аз, там и той.

Плодове и зеленчуци - на село ядеше краставици, черници, скилидки чесън, лук. Череши имаше на село - обичаше да ги държи в устата си цели и с дръжките, но така и не отхапа. А ако аз му дадях парче го плюеше. Миналото лято ядеше домати, но още няма градински а купешките не ги уважава. Диня и пъпеш още не съм купувала - не ми хващат окото още, че ще са сочни и сладки. Обича да хрупа ябълки, и всичко което ми заприлича на нарязана ябълка - било картоф или тиквичка и то сурови. Вода пие, ама малко. Виж, ако е чай лайка с мед може и 3 шишета да изпие. Домашните компоти му ги разреждам с вода, че са много сладки - предпочита червените пред жълтите.

МартакЕли - размина ми се ходенето в СЗ тоя месец. Милото иска юли преди  морето да ни остави и после да ни вземе от там на път за Ахтопол. Ама като знам какви жеги са там, и че вечер с РАя съм излизала чак след 19:30ч - като поразхлади...хич не ми се идва.  НА вас лек път и страхотно изкарване на морето Ви желая - че то ей го - време не стана до началото на юли.

АЗ не се бях замисляла за "изтръгването" на детето - докато не го написахте. СЯкаш нямах такива терзания с РАя. А и знам, че те дечицата го приемат по - леко и спокойно от нас. И ако аз съм напрегната, ще го усети и то и по - трудно ще се приспособи. В крайна сметка не пречи да поседите в коридора да се ослушате след колко време ще се поуспокои детето. Или да звъннете на сестрите по някое време да питате как е.

# 612
Здравейте!
плодове и зеленчуци хапват, не отказват, плодовете пресни - никога не съм им правила сокове, винаги са ги гризкали. Зеленчици в манджите - има всякакви.
за пиенето - откакто се стопли и двамата са главно на вода или вода+безалкохолна бира  Embarassed пият, та се късат...

Излизаме тихомълком, но никога не е имало големи драми. Напоследък баткото се опитва да се лигавчи  Tired , но след кратко обяснение къде отиваме и кога се връщаме всичко е ОК. Мая с умивка казва чао и си обръща гърба.
В детската градина не съм оставяла баткото до обяд, мързеше ме да бия толкова път за половиндневно стоене там.... ревал е в началото, не е имало драми и припадъци. Според мен дългото сбогуване си е агония и за двамата, гледах да се изнижа възможно най-бързо.

# 613
Здравейте, момичета! Днес се върнахме от Бодрум! Изкарахме невероятно, там е истински рай! Беше много хубаво, много романтично, но и много купонджийско. Направихме си разходка и с яхтичка из заливите, плувахме с рибите, водата беше кристално чиста. Страхотно изживяване! Пожелавам го на всяка от вас! Днес също сме много щастливи, че гушнахме двете съкровища. Донесохме им подаръци и разбира се локум на корем за всички!  Simple Smile

# 614
Ноел, добре сте се завърнали! Супер, че почивката ви е минала толкова прекрасно!  Peace

Моят Николайчо е с някакъв стомашен вирус и от петък вечер не е смъквал нормална температура - преобладава 38.5-6 и се смъква най-много до 37.5.  Sad Confused Tired Не яде нищо, а и до колкото четох не е желателно и да яде много неща. Бяхме на доктор и каза, че е ок, но тази темп. го "неутрализира" и е станал като дроб... Странното е, че за подобен вирус за сега няма повръщане и разстройство (пу, дано се размине!!!!)  Praynig Много ми е смотано тия дни и се надявам до ден-два да е на крака вече!!! Че и другата седмица почва фиестата в офиса...  Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт