Ама ще опитам де. 

Сега ми е много по-спокойно, мисля го през деня, ама не съм се затръшкала. Липсва ми много, но, както казват и другите мами, радваме се на моментите заедно вечер.

В яслата пише, че им дават салата (зеле с моркови) и той ядял и всичко си изяждал, ама знам ли.
Не ми се мисли аз как бих реагирала. Браво за теорията, стискам палци и за кормуването!
Късмет и много успехи на голямото момиче. То тези температурни разлики, както Олето е споменала, и тук бяха приблизително такива. Не съм забелязала някаква промяна в малкия. Не знам обаче, ако се качите на 15 градуса и след два часа слезете на 34... 
. И аз много се ядосвам на бабите, че като го оставяме Симеон и той започне да плаче и да иска при нас, те ни гонят, все едно си зарязваме детенцето... Егати отношението към децата...

Малкият е друга работа - много се налива вода, сокове, всичко. Но ако трябва да бъдем точни , може да се е метнала на мен, аз наистина не пия толкова много вода, може би най-много литър и нещо на ден, е жегите са друго нещо. 

, но след кратко обяснение къде отиваме и кога се връщаме всичко е ОК. Мая с умивка казва чао и си обръща гърба.

Не яде нищо, а и до колкото четох не е желателно и да яде много неща. Бяхме на доктор и каза, че е ок, но тази темп. го "неутрализира" и е станал като дроб... Странното е, че за подобен вирус за сега няма повръщане и разстройство (пу, дано се размине!!!!)
Много ми е смотано тия дни и се надявам до ден-два да е на крака вече!!! Че и другата седмица почва фиестата в офиса...
Препоръчани теми