И аз смятам, че няма нужда да го облъчваш, най-много да падне този зъб, ще израстне другия един ден.
Отговарям си на ника вече напълно, тукашната система ме пречупи
чакам да дойде новия месец, че да дадат гадовете направления за изследвания, не ми се дават 50-60лв на частно. А ти като я кърмеше имала ли е някакви проблеми или след като спря се започна?
чакам да дойде новия месец, че да дадат гадовете направления за изследвания, не ми се дават 50-60лв на частно. А ти като я кърмеше имала ли е някакви проблеми или след като спря се започна?
Тука са над тия неща, като е болна един път са и гледали гърлото точно, изобщо не ги касае...парацетамол и силна храна
А за кърменето, тя си има хрема от новородена. Винаги е имала, непрекъснато, слаба и силна. Но от новородена всеки ден и чистя носа. Хрипове, храчки от тях повръщане, кашляне ни беше редовно и ежедневно

Здравейте. Борко е по-добре.
Ходихме два пъти на лекар, сутринта на дежурния и сега на нашата. Гнойна ангина с афти, пие антибиотик и е по-живичък. Имаше опасност да се обезводни, но все пак пие по малко водичка и после плаче от болки в гърлото. Температурата е по-ниска.
Здравейте. Борко е по-добре.
Ходихме два пъти на лекар, сутринта на дежурния и сега на нашата. Гнойна ангина с афти, пие антибиотик и е по-живичък. Имаше опасност да се обезводни, но все пак пие по малко водичка и после плаче от болки в гърлото. Температурата е по-ниска.

нашето съседче е по абсолютно същия начин. Сега й дават да пие чай с лайка и мед с малко изцеден лимон. От време на време слагат и по малко сода (1 щипка). И тя е на АБ. Направо гадост!
Дано да се оправя бързо Борко и да му минава всичко!!!
Нали в понеделник тръгвам вече и аз на работа, та трябваше експресно подновяване на гардероба. Най-интересното е, че си купих само поли и една рокля. Нито един панталон не ми хареса, а принципно въобще не обичам поли и подобни. 
. Много леко прибиране имахме, Симеон спа почти през целия път (от16:30 до 19ч), като по този повод бяхме навън до преди малко
.
и много приятен последен почивен ден
!
. Препоръчани теми