Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 36 037
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро,

Иве, браво на умното ти момче Heart Eyes Много успех му желая във всяко следващо начинание Hug
На Лили последните 7-8 поста все започват с това че я мързи, а сега гледам последния, че се е изморила Laughing Явно не съм единствената. Сега съм по-спокойна Joy
Комари до сега не са го хапали Лорис, то ние и нямаме де. На последния етаж сме и там рядко се качва някой и при това трябва да е олимпиец, за да мине това разтояние Laughing

На почивка бях в с.Бели Искър, много е красиво там, страхотно беше Heart Eyes Снимките, които обещах може и довечера, ако не ме мързи.
Лорис още не съм го подстригала Blush Много му е жега на детето, ама нали си има мързелива майка. Накрая ще го заведа на фризьор, ще дам 5 лв. поне да го направят като хората.
Май е време да се похеаля - Лорис от известно време спи по цяла нощ Shocked Още не мога да повярвам, че е истина. Много рядко се събужда и то само по един път, сяда в краватчето и като му кажа "Хайде лягай си мамо" и той пада на една страна и заспива Laughing Явно жегата нощтно време му влияе упойващо Wink
Гледам да го оставям без памперс вечерно време преди банята за около час, да свиква. За него и акането и пишкането е все едно и също - казва ъ-ъ-ъ-ъъ и се напъва hahaha Вчера майка ми му вика да ми покаже какво е направил през деня и той сочи пода, аз го питам "Какво направи мамо" и той отговаря "ъ-ъ--ъъъъ". Демек че се е изпикал на пода Joy Още нямаме много напредък в казването, но важното е че осъзнава какво прави, за мен това е най-важното. С другото ще свикваме по-малко и с времето ще стане.
Има ли още някой останал само с 4 зъба? Tired Само точи лиги, а никакви ги няма зъбите newsm78

Хубав ден на всички  love001

# 616
 wavey
У нас е весело. Както казах на аптекарката "имам 2 проблема: единият е на 5 и половина, а другият е на 1 и 4 месеца"  Laughing
Големия ми е с гнойна ангина и чак сълзи му текат като преглъща, а малкия е с някакъв вирус, на който не му хванах името. Целия е в обрив, който на стъпалата се е превърнал в големи пришки. Често се появявали и по ръцете и в устата. Ръцете сме ги изпуснали  Mr. Green Предавал се по въздушно капков път и не се лекува с лекарства. Отминава за няколко дни сам. Забавааааа, забава!
 newsm48 newsm62
Не им се радвам, че са болни де, да не ме разберете грешно. Свикнала съм вече, претръпнах така да се каже  Crazy
Аз съм в нещо като депресия. По-скоро се чувствам емоционално изчерпана. Не мога да извикам почти никаква емоция у себе си. Нещо хормонално вероятно пак, защото съм и на диета и от нея няма файда, та явно трябва да ида да ми смукнат малко кръвчица и да видят кой къде е отишъл и защо си е излязъл извън границите.
Хайде приятен и прохладен ден ви желая!  Hug

# 617
wavey
У нас е весело. Както казах на аптекарката "имам 2 проблема: единият е на 5 и половина, а другият е на 1 и 4 месеца"  Laughing
Големия ми е с гнойна ангина и чак сълзи му текат като преглъща, а малкия е с някакъв вирус, на който не му хванах името. Целия е в обрив, който на стъпалата се е превърнал в големи пришки. Често се появявали и по ръцете и в устата. Ръцете сме ги изпуснали  Mr. Green Предавал се по въздушно капков път и не се лекува с лекарства. Отминава за няколко дни сам. Забавааааа, забава!
Булче, на една приятелка детенцето се разболя от същото, обрив по стъпалата, който се разрастна, май се оказа розеола. Вярно минава без лекарства, обаче са и казали да НЕ къпе детето през това време, защото по-зле ще стане. Може и на теб да са ти казали, но съм длъжна да предупредя.

# 618
Оф милите сладури, защо трябва дечица да боледуват Cry Cry Cry Булче, кураж, мила, дано да минава бързо  Hug Hug Hug

# 619
На Лили последните 7-8 поста все започват с това че я мързи, а сега гледам последния, че се е изморила Laughing Явно не съм единствената. Сега съм по-спокойна Joy

Ми то не е лесно да ти кажа! От толкова мързел накрая се уморява човек!  Mr. Green

Булче, миличките дечица!  Hug Чух го и аз тоя вирус с пъпките по стъпалата, много е модерен в момента! Дано бързичко им минава!  Praynig

Зелдич, какво прави Сими?

Ние вчера се подстригахме, нали споделих във ФБ. Реших аз, че ще си спестя 6 лв. за подстрижка и отивам у нашите брат ми да го стриже с машинката. Да, ама синето като се изплаши от тая машинка и не дава да го пипнем, остана си с една дупка отзад в косата!  hahaha
Звъня аз на фризьорката да го водя, че не става да ходи като идиотче. Отиваме и тъкмо влязохме и баща му звъни да идва и той, викам Чудесно, тъкмо няма само аз да се разправям! Офъка го тя с ножицата, обаче трябвало дупката да се маскира с машинка, че с ножицата не става толкова късо. И като ревна онова ми ти дете, не дава и рони сълзи и сополи и се крие в мене и стана страхотия!
Излязохме навън, а той ту иска да се оплаче на баща си или да го спасява не разбрах, но като чуе пустата машинка и реве та се къса! Та накрая само с ножицата го дооправи и сега и екстра момък!  Heart Eyes

Иначе си реве за бой детето и то упорито! Вчера няколко пъти ме захапа по ръката!  ooooh!

Да си похваля и аз, че посвалих някое килце, само че на фона на общата картинка почти не си личи ... И все пак продължавам, че не се търпя вече.

Айде бай от мен!  Heart Eyes

# 620
Юхууууууууу  wavey
Много съм щастлива, че днес ще играя ролята на добра вестителка, защото имам добри новини от Надето  Party
Резултатите от прегледите в Пирогов и Педиатрията са много добри и всички единодушно заключили, че нашата Борянка се развива чудесно, което всички ние винаги сме знаели  Naughty Heart Eyes Отлагат цветната снимка с изотопа, за който Надето споменаваше, защото е с пълна упойка и на този етап е излишно да тормозят детенцето. А сега може да ми завиждате, защото е много вероятно в четвъртък да нацелувам на живо Борянка и вече нямам търпение  Grinning нахилена съм точно като това емотиконче  Grinning

Евридика споко и ние сме все още с 4  Mr. Green в интерес на истината вие сте по-напред с материала, защото на Лорис отскоро му избиват, така че не се тревожи  Hug Двата горни втори резци от два месеца се виждат, но още не са прорязали. Подозирам, че в момента набъбват долните и само ги чеше с едното пръсче, но реално още нямаме боцкащо пето зъбче. Вчера едно мамче от махалата с мома 3 месеца по-голяма от Йоан имаше наглостта да ми заяви, че според нея това е "ненормално". Друга пък побърза да ме успокои, че на нейната дъщеричка зъбчетата започнали да избиват на годинка и 2-3 месеца... така че си е до дете  Peace Лорис хапва ли кисело мляко? Ако приема достатъчно млечни, не мисля, че има място за притеснение  Hug На мен това ми е най-голямата мъка и ако можех да набутвам дори сирене, досега да съм го отбила Йоански  Whistling

Булче ти за мен винаги си била герой, но вече ми затвърди мнението. Как издържаш с две болнички дечица, незнам. Бързо да ти оздравяват сладурите  Hug

Още щях да пиша, но после ако остане време...
Цунки  Hug

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 14:38 от *Дейзи*

# 621
Много се радвам за Борянка Party Дейзи да я нацелуваш и от нас  love001 И майка й също Laughing
Лорис си хапва от всичко, кисело мляко рядко яде чисто, все му слагам вътре бананче, бисквитка. Сиерене и кашкавал много обича, особено когато седна аз да ям и да му давам от моето, направо много сладко папка Heart Eyes
Лили, честита прическа на момъка. Аз съм пропуснала снимките във ФБ, ще ходя да го видя Mr. Green

Ето да се почерпите, ей така без повод. А и да калявам волята на тези, които са на диета Laughing:

# 622
Браво на Борянка за хубавите изследвания, и Дейзи, да я нагушкаш и от нас, пък за целувките...Йоани ще се погрижи  Laughing

А за зъбките на Йоани - не се притеснявай миличка, явно по-бавничко му излизат, а това дали яде млечни или не, мисля че не е от голямо значение. Ради примерно пие Км вечер, отделно си хапва кашкавал всеки ден поне по 20-50 гр и сиренце сутрин хапвя я в попара, а в кус-кус. За сметка на това пък плодове и зеленчуци не наблизва - освен банан. Днес сутринта се опитах да пробутам между банана и малко праскова - настъргана заедно с банана в овесените ядки, но уви - плюеше всяка хапка Sad

Булче, какъв е тоя вирус модерен, какво е това чудо???? За първи път го чувам, но дано бързичко да минава и на двамата юнаци. А пък ти хубаво си решила за водната гимнастика - записвай се час по-скоро и дано всичко е наре ди при теб.

Честита нова пическа и на ЛИлиния Бобо, сега ще вляза да видя във фб, че съм пропуснала...

мпмата иска да и освободя стола и ме дърпа :9
бай

# 623
БО - РЯН - КА! БО - РЯН - КА!  newsm18 newsm18 newsm18 Tada  bigdance2 dazzler1 dance  261uu  animal085 smile3535

Браво на момичетооооо!
Много се радвам за нея!  Heart Eyes

# 624
Браво за добрите новини от Борянчето  Hug Да бъде много нацелувана и нащипкана от Дейзи и Йоанчо  Hug

Не и вярвайте на ЛИли бе - кьорава снимка не е качила на Бобо  Naughty Прави се на шест и половина... Thinking

# 625
Цитат
БО - РЯН - КА! БО - РЯН - КА!       bigdance2    261uu  animal085

Браво на момичетооооо!
Много се радвам за нея!  
Взе ми го клавиатурата Mr. Green Много се радвам и аз, естествено че си знаех, че тази калпазанка няма да пропусне да ни зарадва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Завид и аз за срещата Whistling
Къде го Бобо у фб, не го намирам newsm78
Симо видимо е добре, още малко анемичен и бързо се изморява. Петък мисля да му пускам ПКК. А аз след тормоза тези дни съм на 0.5кг от теглото преди да забременея Flutter Все нещо хубаво трябваше да излезе от този ужас Crossing Arms
Браво на Лорис  за спането! Искам да се обади на Симо и да му каже как става номера!
Друго имаше, ама човекът заспа и има филм за гледане Sunglasses
Цитат
Не и вярвайте на ЛИли бе - кьорава снимка не е качила на Бобо   Прави се на шест и половина..
а така, кой е за бой

# 626
Сигурна съм, че съвсем скоро Симчо ще си е пак онова засмяно човече, което ни гледа от снимките  Hug

# 627
Някой се е редактирал и не се разбира много, ама по смисъла на постовете....БРАВО НА БОРЯНКА!  Hug Hug Hug

Бенджи, не е розеола, ми коксаки вирус... Wink При розеолата, след високата темп,която почти не спада 3 дни, избива обрив по цялото тяло, а тези са само по краката и ръцете.
Булче, и  него го минахме....хахах Фармацевтичните компании още скандират под нас.... Mr. Green За последните 10дена сме хвърлили над 200лв за лекарства.... #Cussing out
Честита прическа на Бобо...Моите зверчета нямат проблем с машинката, само ги е гъдел.... Mr. Green

Зелдич, съвсем скоро, Симо ще си е същото усмихнато човече, какво си го знаем.  Hug
Аз пък да ви почепя с повод. ММ днес има рожден ден! Да ми е жив и здрав!

# 628
Ади - честит ви празник мила  Hug

Дейзи го е написала за Борянка, и аз гледах за пост от Надето  Wink

# 629
Много съм щастлива за нашата малка героиня - Борянче, браво малката, все така да бориш живота и винаги победител да излизаш! Наденце, завиждам и аз за срещата с Дейзи и Йоанчо благ, ма знае ли човек - "Неведоми са пътищата ......" Да се разнообразите хубаво с екскурзийката.
Булче, е вас нищо ли не ви пропуска, сега и този "модерен" вирус.... стига вече! А ти не се давай на някакви си хормони!
Чудя се, дали да не го пробвам вече юнака на един сън, че последните два дни става към 7,30 и сутрешния му сън се измести по-късно, което автоматично повлиява на следобедния - ей го на, все още пее оттатъка, не е заспал, а съм го сложила преди 30 минути. newsm78 Утре ще пробвам, пък каквото стане....
Лили, качи снимчица на този Бобо, да му се порадваме на фризурата...
Галини, морето няма да ви избяга, по-важното е Росенчо да се оправи, а кога смятате да посетите Сандански?!
Ади, честит празник на ТМ, да ви е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт