Иве, браво на умното ти момче
Много успех му желая във всяко следващо начинание 
На Лили последните 7-8 поста все започват с това че я мързи, а сега гледам последния, че се е изморила
Комари до сега не са го хапали Лорис, то ние и нямаме де. На последния етаж сме и там рядко се качва някой и при това трябва да е олимпиец, за да мине това разтояние
На почивка бях в с.Бели Искър, много е красиво там, страхотно беше
Снимките, които обещах може и довечера, ако не ме мързи.Лорис още не съм го подстригала
Много му е жега на детето, ама нали си има мързелива майка. Накрая ще го заведа на фризьор, ще дам 5 лв. поне да го направят като хората.Май е време да се похеаля - Лорис от известно време спи по цяла нощ

Гледам да го оставям без памперс вечерно време преди банята за около час, да свиква. За него и акането и пишкането е все едно и също - казва ъ-ъ-ъ-ъъ и се напъва
Вчера майка ми му вика да ми покаже какво е направил през деня и той сочи пода, аз го питам "Какво направи мамо" и той отговаря "ъ-ъ--ъъъъ". Демек че се е изпикал на пода
Още нямаме много напредък в казването, но важното е че осъзнава какво прави, за мен това е най-важното. С другото ще свикваме по-малко и с времето ще стане.Има ли още някой останал само с 4 зъба?
Само точи лиги, а никакви ги няма зъбите 
Хубав ден на всички

нахилена съм точно като това емотиконче
Лорис хапва ли кисело мляко? Ако приема достатъчно млечни, не мисля, че има място за притеснение 

Все нещо хубаво трябваше да излезе от този ужас