Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 36 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Доби, преживяли сте кошмар, дано Симето е добре вече и никакви болници повече  Hug , да го нацелуваш от нас с Ради  kiss

Аги, завидях ти още одавна за вилата на Созопол, ама и ти си от тихите води, поизчезна малко и хоп - появяваш се да ни дразниш че си там, па макар и с деца.
Аз направо вече съм омагьосана от списъци с лекарства, вещи на мен , ММ и Ради, аксесоари и т н и т н , а има още 4 дни до тръгването ни на море, та затова не се включвам много много.

Дани, за сестричката ти  Hug

Блуче, представих си камикадзето  Crazy и ние ще сме същата картинка Sad

# 601
Завид на всички за морето, ние още не се знае дали ще ходим, евентуално към края на лятото чак...аз съм още на кантар, че с това диваче ще стана разногледа на плажа, и как ще го усмирявам да седи на едно място, да не бяха в морето незнам.. newsm78 Има време да решим...

Тази седмица избирайте по-дебели сенки, че го дават мнооого топло... sweating Ние излизаме в 8,30 и пак е топло...

# 602
 Hug
Гале, моя милост е добре сравнително. Имам си помощничка и ми е от голяма полза. Почнах физиотерапия с Нивалин. Скоро смятам и подводна гимнастика да включа на басейна до нас и така да се възстановя още повече.
Кристиян е адски крив заради зъбите, Ники е с висока температура, която между другото е много нагла - не пада от Нурофен или Панадол. Само Хексалгин. Ако не дам Хексалгина - 40 градуса. В тази жега му е много тежко. Снощи бълнуваше. Вирус някакъв, какво да го правиш ...
Иначе до сега тримата месихме тесто за пица  Crazy  Mr. Green

# 603
Всички болнички да оздравяват.
Зелдичка, дано нямате повече такива преживявания, че е ужасно. Гуш и Симето да си възвръща бузките и да се махат тъмните кръгове.
Булче, радвам се, че имаш помощничка, че много тежко. Дано от физиотерапията да се почувстваш още по-добре. А Ники и той да оздравява. Метнете по едно парче пица, като стане готова.  Hug
Представих си ги вашите камикадзета. Аз си мислех, че моята ще е същата, при положение, че много обича водата и винаги се плицика, пък и в басейна с кеф. Е да ама се оказа, че от голямата вода на морето се плаши. Идва малка вълничка, колкото да и намокри крачетата и се почва "мама, мама нееееееее, нееее" и пуска сълзи и сополи. Голям страх, как ще го преодолеем, аз се гласях цяло лято да се плицикаме Tired ooooh! Thinking

# 604
Привет мамита!

Прочетох само две страници назад и ми настръхнаха косите - Зелдич, силно гуш и дано всичко лошо вече е зад гърба ви. Hug Целувки за Симето! Heart Eyes
Евридика, палци за сестра ти. Дано бързо да се възстанови! Praynig
Булче, ти си ни герой и съм сигурна, че скоро ще се похвалиш с чудесни резултати от терапиите. Hug
Видях един Роко, много сладък Hug

Пожелания за хубаво изкарване в Созопол на Ади и фемили! И аз тази година мисля там да ходя, ама да видим newsm78

Вече се вижда края на кампанията "седми клас" при нас. Детето изкара много висока оценка по история и е сигурно вътре в НГДЕК. Ако влезе и във френската ще му мислим кое училище да изберем.

А Елиза е добре. Днес започнахме да се пробваме на гърне, защото вече казва като свърши нещо в памперса. Да видим дали ще свикне бързо. Crossing Arms

# 605
Ахой момичета...Да взема да се разпиша, че се позагубихме...ама хич не ми се пишеше...Сутрин бързам да излизам докато не е станало жега, после докато пооправя из къщи, Венци вече се е събудил , дебим се в банята с махането на памперса, после като захладнее пак навън, после баня , приспиване и той деня свършил.... Mr. Green Та с 2 думи, не ми остава ред за форума.... Sad
Добре сме горе-долу...на оздравяване сме вече...Децата им остана само сиропа за кашлица да пият, на мама АБ й свърши, ама понеже още се чуват хрипчета сега 5 дена ще пия бисептол...Дано за тази година това ни беше, че ми писна.... #Cussing out
Море засега не се очертава.... Sad Нещо финансите не ни стигат, дано сега се разработи малко ММ, че хич не е хубава работата... Другия месец си идва свеки за лятото и мислим кръщене да правим.
Вчера открихме сезона и ние на село в басейна. Венци е голяма шматка и даже не искаше да стои седнал в малкия басейн. Чак вчера се престраши да влезе вкопчен в мене в големия басейн...Иначе не го е страх от водата, ама ....будала.. Mr. Green

Булче, да оздравявате и дано не е модерния вирус, че е много гаден.  Hug Радвам се,че вече си имаш помощник. Дано скоро нямаш нужда от такъв.
Евридика, радвам се за сестричката ти.  Hug И ти завидях за почивката...
Аги и на теб завиждам. И сама с 2те деца отивам, само и само да съм на морето Mr. Green
Зелдичка, ужас.... Sad Дано никога повече не ви се налага. Ще видиш, че дреб съвсем скоро ще е забравил всичко и пак ще си направи бузките.  Hug
Лори, радвам се че сте здрави вече.
Гале, герои сте ни вие. Роско е страхотен , дано това беше последната му операция.  Praynig

Отплеснах се, време е да изчезвам, просвам ви един нахилен, че да си ни спомните, ако сте ни забравили.... Mr. Green

# 606
Поразмърдала се е малко темичката ни...
Какви са тия температури това лято, какво е това чудо - Зелда, Булче и другите с болни дечица (дано няма такива де) - да свършат мъките ви и да се наслаждавате на слънчево и безвирусно лято.
Дани - къде разпуска тия дни, да не сме се засекли някъде по пътищата?!
Завиждам и аз за морето на варненки, умирам да съм там, но и ние - живот и здраве, в края на август ще му се насладим за седмица. Аги, до Созопол ще бъдем, на "Смокиня".
Ади, вие си имате страхотно местенце - дворче с басейнче ...., какво друго му трябва на човек....
Хепи, успех с приема на седмокласника!
Бенджи, нашата кака и тя много се уплаши от морето на тази възраст - ела да я видиш след годинка, няма вадене от морето.
Бобчо, аз като се знам каква съм - стягам багажа в деня преди заминаване и честно казано много рядко забравям нещо. Сигурна съм, че и ти ще се справиш и страхотно да си изкарате на морето!

# 607
Jatze, Hug на палатка ли ходите на Смокиня? Разглеждах условията по къмпиг Градина и Каваците, специално бунгала, че моите мъже не си падат по палатки, но нещо не мога да си харесам нищо Thinking

Елиза спи вече два часа - чудо нечувано. Започнах да скучая Mr. Green

# 608
Хоп-троп и аз тук  Mr. Green
Момичета и аз като Ади не смогвам вече да влизам често да пиша, но пък си ви хвърлям по едно око  Wink
Зелдичка много ми стана мъчно за вас  Hug Голям кошмар сте преживели, добре че поне татито ти е бил наблизо за кураж. Бързо да оздравява малкия бузан, а ти не се притеснявай - той бързо ще забрави, а сладката му усмивка няма да слиза от лечицето му  Hug
Ади много е готин Венци. Тренирайте в басейнчето, че ако успеете да идете на море, да цамбурка с кеф във вълните  Heart Eyes
Хепи браво на голямото ти момче. Браво и за големия напредък с Лизито  Hug аз още не мога да си представя кога ще дойде момента моят дребосък да почне да си казва за акито и пишото  newsm78
Гале как е сладкия мъник?
Бобчо отпусни се мила и да си изкарате страхотно на морето  Hug
Евридика радвам се за сестричката ти  Hug Ще стискаме палци изследванията да са ѝ добри  Praynig Евала за почивката  Hug  и аз искамммммммммм  Whistling
Булче искам да го видя в действие твоето сладко камикадзе  Heart Eyes я дай някоя снимчица да му се порадваме  Party Бързо да ти оздравява Ники, а Крис бързо да ги извади зъбките  Hug

И аз да ви се оплача... някакъв ад е последните 3-4 нощи при нас... реве, та се къса и с нищо не се успокоява... чак пък такова чудо досега не е било и вече започвам да се чудя дали е от зъби, че нищо не се задава на хоризонта... кошмара е пълен  Tired ама вие знаете какво е...

Да минават на всички дечица неразположенията и болестите  Hug Hug Hug

Аз да питам - някой пръска ли с репеленти и с какви, че вчера в аптеката нищо не успях да измъдря  Thinking
Една мама от площадката ми споменаваше на Биотрейд пръскалце, но така и не го намерих, а в нета не мога да прочета става ли за кърмаче. Тук още не са пръскали тревните площи и много се притеснявам от гадинки. Онзи ден ровихме в пясъчника и като се прибрахме целия беше нахапан от бълха Shocked Добре че е намерихме малката гадинка, че не ми се отглеждат вкъщи  ooooh! Иначе миналата година пръсках по пода един препарат BioKil и имаше голям ефект. Най ми е спокойно като играе в двора на баща ми - той пръска навсякъде с някакъв препарат и цяло лято няма нито комари, нито мухи, никакви малки животинки. Много се двуумя дали изобщо да го пръскам локално с някакъв репелент. Голяма химия ми се струва, пък и всеки ден... я кажете вие как ще процедирате  Naughty

# 609
Дейзи, на мене ми се струват много силни тези препарати, но не мога да препоръчам нищо, за съжаление.
Виж дали не му е горещо на младеж. Или пък просто да иска повече гуш. ooooh!

Бобчо, и да забравиш нещо не е страшно. Нали неотиваш на края на света. Hug Но напълно разбирам притесненията ти, защото и аз съм така непрекъснато преди път. Mr. Green

На всчки, които отиват някъде на почивк пожелавам да си изкарат добре и да се насладят на спокойна почивка със здрави и послушни дечица.

# 610
Хепи, дано помня правилно, ама големият немски ли учеше? Давай сега малкият френски, а Лизито английски и след време да се чудиш къде да летуваш- Гармиш, Ница или Маями Mr. Green
Дейзи, да не те плаша, ама ние имахме няколко такива нощни ревове, после изкочи зъб и после лепнахме, каквото лепнахме, и аз не разбрах какво беше Sick Аз знам, че ти му даваш за имунитет, но сега давай още повече. А за препаратите нищо не знам Tired
Бенджи и Симо го беше страх от морето, а и на пясък не му харесваше да ходи и само гледаше да си бие чукалата от плажа като цяло hahaha Иначе всякакви неща с вода като корита и надуваеми басейни  и особенно локви са му любими Crazy
Ади тихичко браво за оздравяването  Hug
Ятце и Бобчо и другите морски ...завид завид...аз си мисля, че на Симчо му трябва чист въздух в планината на хлад, ама абсурд скоро да го накарам да смени пак обстановката, даже и в Монте Карло на яхта да ме поканят  Crossing Arms
Радвам се за сестричката на Дани  Hug
Цунки от мен  Hug

# 611
За комари миналата година  купих една джажда от Джъмбо, бейби сейф пише на него и струва около 6лв, бях доволна, сега ще ползваме пак същото. Радвам се, че се поразсписахте Hug. Ади, ама и на теб ти се  събра ooooh!, дано се приключи, а този рус сладкиш Heart Eyes. За морето... какво да ви кажа Tired, до сега пазех Роси заради  операциите да е здрав преди това, после пък не трябва след тях да се мокри ooooh!, и тъкмо когато ще може, ние ще тръгнем към Сандански. Но дано  успеем да изплакнем веднъж-дваж дупарите де.

# 612
Добра вечер дами, сипахте ли си нещичко разхладително а  cheers

Тази жега не се трае...а аз не смея да направя течение поне в другите стаи, където не е дребния, защото навън децата в махалата още щуреят и викат милите  Mr. Green Преди малко се направих на лоша и ги изгоних от стълбището, щото катереха нагоре надолу с викове блока, ама деца, кво да ги правиш  Heart Eyes Нашият юнак тази вечер сравнително рано си легна - в 21 вече беше заспал, дано тази нощ не се буди като снощи - в 12 като се разрева безутешно, в чудо се видяхме с баща му, нито говорене, галене , гушкане, нищо не го успокои, накрая го отведохме в хода да се разсее...и после един час няма заспиване... Tired И към 6 сутринта пак рев, ама този път не си отвори и очите - порева десетина минути и заспа... newsm78

Иначе в жегите ходим в един парк с гъсти дървета, където е екстра, има мноооого катерушки, пясък, деца...излизаме още в 8,30, и към 11,30 се прибираме скоропостижно в махалата, малко на бара на сянка и хайде в банята за освежаване  Sunglasses Нямам търпение да спрат сополите, че да напълним н=басейна и да се плиска на терасата, тези сополки много упорити тоз път...

# 613
В друг пост, че ме мързи да редактирам...

За комари ще му мисля ако бъде нахапан, признавам си...аз таквоз нещо никога не съм се мазала, пък може да е от онези, дет не ги хапят насекоми, знае ли човек  Peace

Иве, радвам се, че се разписа, браво на умното ти момче, дано отиде да учи там, където желае и бъде най-добре за него  Hug Целувки на малката Елиза, скоро се гответе да се срещнем да знаете  Wink

# 614
Цунки и от нас!
Много съм уморена, така че ...

Общи условия

Активация на акаунт