Зелдич, дано вече е по - добре Симчо!

Всички болнички бързо да оздравяват!
Хайде накрая да се почерпим с по една диня:
То гъз до гъз и между двата гъза още един
Мразя аз така 

за всички и болните да оздравяват!
Ей преди малко се прибрахме и съм скапана и психически и физически, та не мога да пиша подробно сега. Симчо се води на път на оздравяване, ще пие АБ още поне 5 дни, ще е на диета и да се надяваме да си възвърне усмивката, че да го видите сега какво е стресирано, отслабнало, намръщено човече с тъмни кръгове под очите 

Ей преди малко се прибрахме и съм скапана и психически и физически, та не мога да пиша подробно сега. Симчо се води на път на оздравяване, ще пие АБ още поне 5 дни, ще е на диета и да се надяваме да си възвърне усмивката, че да го видите сега какво е стресирано, отслабнало, намръщено човече с тъмни кръгове под очите 

Ще си мечтая тази година
Миличкия 
Нещата започнаха да се подреждат най-накрая.
Аз се понаспах снощи, ама нали знаете как цялото тяло боли, след като си будувал дни наред и се наспиш накрая
Симчо също изглежда понаспан, под очите сега му е само малко червено и най-важното смее се доста (не като преди, но пак) Та набързо да ви разкажа: в петък към 11, както спокойно си чаках следобяда да ходим да ни изписват АБ, нашият изведнъж вдигна над 40 и му текна кръв от носа
И баща ми беше по случайност в нас и се изтреляхме към спешното, там веднага ни взеха, прегледаха го и преди да се усетя, или нещо да ми кажат, му сложиха абокат
Взеха му кръв, мъчиха го да му включат система, но не би, нашият истерия направи. Изследванията дойдоха, лоши били и айде защото бил повърнал (от задавяне!) и леко дрискал отивайте в инфекциозна
Това като го чух, аз почнах вече яко да рева, не мога да се успокоя. Както и да е, ходихме при нашта педка с изследванията, тя ни прати в една частна болница, там пак всички изследвания на ново, че нали ще се дърпат пари по пътека..и хайде влизате за малко да му пускаме системи и за АБ венозно...и така си изкарахме 2 денонощия, системи само като спеше, че никой не можа да се пребори със Симо, дори най-отворените доктори
Много се стресира милото, ама не ми се разправя
Както и да е-ще бягам сега, после пак, ама този път за здравната мафия и търгашите на медицина 

и за Симето
, браво за почивката на Дани, аз вече и без снимки почнах да завиждам
. Булче, тази нощ(поредна неспяща) те мислих, но добре, че си писала
, пиши и за теб, как си
. Аги
, липсвахте. И другите липсващи да минат да драснат по една дума. Препоръчани теми