Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 36 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Оф, така ме мързи да пиша напоследък ...

Зелдич, дано вече е по - добре Симчо!  Hug
Всички болнички бързо да оздравяват!

Хайде накрая да се почерпим с по една диня:

# 586
ООо - диня не отказвам  Peace

Темата едвам крета... Whistling

# 587
Здравейте!
Ние днес открихме сезона - първи плаж. Кристиян е с наклонности на камикадзе - ако го изпуснеш за секунда и веднага е набрал скорост и е скочил във водата. Тича срещу вълните и пищи от кеф. Подозирам, че изпи поне една кофа чиста морска вода  Mr. Green , но така и не го отказахме. Поне към края се умори и седна на едно място, а набезите разредиха. Бенджи, през цялото време си мислех за вас, че бяхме на Аспаруховския плаж. Другия път съм се зарекла да е на Камчия  Naughty То гъз до гъз и между двата гъза още един  ooooh! Мразя аз така  Naughty
Кристиян беше с Т преди няколко дни, червено гърло - нито кашля, нито сополи ... Виж 4, подчертавам 4 зъба са почти пробили едновременно. До преди няколко дни ги нямаше. Предполагам, че пак ще спрат почти пред финала и ще си поседят ей така. Важното е, че го измъчиха максимално. Нетърпим е.
Аз съм със страхотно главоболие  Tired
 Hug за всички и болните да оздравяват!

# 588
Привет! Мъжете ми още спят та реших да се разпиша. Днес е деня на бащата и ще ми се наложи да правя и закуска. В неделя винаги мъжът ми се вихри сутрин над печката, но реших да съм мила и добра.

Ятзе, много злобното ти завидях!  Twisted Evil И за партито, и за дестинацията му!

Аги,..... На теб също задиждам, па макар и с деца на море да си е на море с деца, т.е. Лек ужас.  Laughing

Булче, честит ви първи плаж и първа консумация на морска сол! Наш'то злато и то е камикадзе. Вчера бяхме пак на басейну с приятели и това дете през цялото време, в което на ядеше, тичаше към басейна да скача.  Shocked добре, че имаше кой да го хваща, щото и спасителната жилетка нямаше да помогне. Радвам се, че обича да е във водата, но поне скачането от ръба на басейна може да ми го спести.

Хайде до скоро и да пишете! Амидалкин Ванчо също не ми е писал скоро.

# 589
Доби, как е Мони  Heart Eyes Hug

# 590
Ние пък бяхме в болница, в петък ни взеха по обяд Sad Ей преди малко се прибрахме и съм скапана и психически и физически, та не мога да пиша подробно сега. Симчо се води на път на оздравяване, ще пие АБ още поне 5 дни, ще е на диета и да се надяваме да си възвърне усмивката, че да го видите сега какво е стресирано, отслабнало, намръщено човече с тъмни кръгове под очите Cry
Надявам се с вас всичко е наред, не съм чела Hug Hug Hug

# 591
Ние пък бяхме в болница, в петък ни взеха по обяд Sad

Hug Hug Hug
Бързо възстановяване!  Praynig

# 592
Доби  Confused Скоро пак ще си имаш един засмях сладунчо, ама пусто защо така трябвало да стане беее ...Хайде почивайте си у дома и се гушкайте много, целувам ви  Hug

# 593
Ние пък бяхме в болница, в петък ни взеха по обяд Sad Ей преди малко се прибрахме и съм скапана и психически и физически, та не мога да пиша подробно сега. Симчо се води на път на оздравяване, ще пие АБ още поне 5 дни, ще е на диета и да се надяваме да си възвърне усмивката, че да го видите сега какво е стресирано, отслабнало, намръщено човече с тъмни кръгове под очите Cry
Надявам се с вас всичко е наред, не съм чела Hug Hug Hug
Tired Face  remybussi  action032

# 594
Зелдич, много съжалявам, че се е стигнало до болница. Искрено се надявам, че още на сутринта тъмните кръгове около очите на Симо ще са земенени от огромна хилната муцунка и големи бузки, в което съм и сигурна! Дано и ти се възстановиш бързо!

# 595
Зелда, прегръдки и от нас. Измъчили сте се с милото човече  Hug
ООо - диня не отказвам  Peace

А кафе отказваш, а?  Twisted Evil  Mr. Green  Hug
Булче, честит ви първи плаж. Добре звучи, мммм...море  Heart Eyes Ще си мечтая тази година Grinning

# 596
Привет,
Симчо бързо да оздравява spoko Миличкия Hug

Аз си изкарах чудесно на почивката. Така имах нужда от нещо такова. Лорис се е държал много добре, явно не съм му липсвала.
Сестра ми се е вече вкъщи, съмненията за ендометриоза са отхвърлени, тръбите са проходими. Открили са й киста с прикрепено към нея тумурно образувание, хистологията ще излезе след две седмици. Сигурна съм че нищо й няма Wink Нещата започнаха да се подреждат най-накрая.
Мисля днес да карам на ябълки, че така се наядох и напих тия два дни, че направо не знам Blush

Довечера ще пусна малко снимки от почивката, да ми завидите малко Laughing

# 597
Ехо,
мерси ви за хубавите думи Hug Аз се понаспах снощи, ама нали знаете как цялото тяло боли, след като си будувал дни наред и се наспиш накрая Simple Smile Симчо също изглежда понаспан, под очите сега му е само малко червено и най-важното смее се доста (не като преди, но пак) Та набързо да ви разкажа: в петък към 11, както спокойно си чаках следобяда да ходим да ни изписват АБ, нашият изведнъж вдигна над 40 и му текна кръв от носа #Crazy И баща ми беше по случайност в нас и се изтреляхме към спешното, там веднага ни взеха, прегледаха го и преди да се усетя, или нещо да ми кажат, му сложиха абокат Sick Взеха му кръв, мъчиха го да му включат система, но не би, нашият истерия направи. Изследванията дойдоха, лоши били и айде защото бил повърнал (от задавяне!) и леко дрискал отивайте в инфекциозна #Crazy Това като го чух, аз почнах вече яко да рева, не мога да се успокоя. Както и да е, ходихме при нашта педка с изследванията, тя ни прати в една частна болница, там пак всички изследвания на ново, че нали ще се дърпат пари по пътека..и хайде влизате за малко да му пускаме системи и за АБ венозно...и така си изкарахме 2 денонощия, системи само като спеше, че никой не можа да се пребори със Симо, дори най-отворените доктори bowuu Много се стресира милото, ама не ми се разправя Rolling Eyes А мъжо точно тези дни в командировка, изобщо го нямаше, а за капак и ми дойде Sick Както и да е-ще бягам сега, после пак, ама този път за здравната мафия и търгашите на медицина #2gunfire
Честито на посетилите морето вече!  Heart Eyes
цун

# 598
  • София
Доби  Heart Eyes Hug Всичко е добре ,когато приключва добре  Hug

# 599
айде всички идвайте тук да разпуснем малко Mr. Green. . Надявам се, че всички сте добре, успешен ден и нова седмица:) Редактирам се-Зелда Hug и за Симето  love001, браво за почивката на Дани,  аз вече и без снимки почнах да завиждам Mr. Green Hug. Булче, тази нощ(поредна неспяща) те мислих, но добре, че си писала Naughty, пиши и за теб, как си Naughty. Аги Hug, липсвахте. И другите липсващи да минат да драснат по една дума.

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 10:57 от Gallini

Общи условия

Активация на акаунт