Лято на вратата чука, болестите марш оттука! Февруарки 2011- 31

• 36 048
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Минавам много на бързо  Hug
Доби, стискам палчета бързо да оздравява Мони  Hug Hug Hug
Браво на Роската, да не помирисвате вече болнични заведения  Hug

На Бобо му излезе още един цял зъб, заформихме 5 броя нови за няма и 10 дни, както и две нови вътрешни ръбчета на кътници  Crazy

Благодаря на Десито Тачева Hug
Мари  Hug
Видяхте го с новата коса  newsm78 после ако се сетя друго ще пиша  Hug

ааа сетих се  Grinning Изследванията са му отлични

# 571
Момичета Hug. У дома сме си. Роси е добре. Всички болнички да оздравяват Naughty, да оправдаем  заглавието на темичката. Не съм чела назад Embarassed, нямах възможност. малко пране.

# 572
Гале, както казах и във ФБ, Раси е герой и хич не му личи че вчера е опериран. Дано това да епоследното препятствие за вас силно гуш  Hug

# 573
Ах, този малък сладур, ще го изям Heart Eyes Малък герой Heart Eyes Hug

Ех, тази жега ще ме умори.

Не знам кога е на сестра ми операцията, може и сега да я оперират. Вчера се чухме каза че е сутринта, но не знае в колко часа Sad Praynig Днес след работа ще отида до Шейново, дано да мога да я видя Praynig

# 574
Здрасти от мен Hug
Евридика, палчета за сестричката ти, знам, че всичко ще е наред!!!
Гале, тоз сладур, мноо фешън, пък колко е сладъккккк Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лори, честити ви зъби, голям зор ви беше, милият мъник:? Heart Eyes
Гледах ви снимки във фб на вас и на други сладури с нови новобрански прически, мммммм Heart Eyes Мен по принцип ми е любима такава прическа, все карам мъжо така да се прави Blush Симчо също това го чака Mr. Green
Благодаря ви за подкрепата и съветите за обезводняването Hug Hug Hug Аз почнах да я разбирам Лори защо не искаше да ви досажда мин. седмица, сега и аз така се чувствам Simple Smile Ама знам, че нямате против, така, че давам Crazy С приемането на течности горе долу имаме напредък, яде разредена супа снощи и разредена каша тази сутрин, пи АМ и снощи и тази сутрин. Доста насила и с рев също му бутам вода с дозатора, а през нощта даже изпи сам към 150 мл сок с вода наведнъж, но повърна след това Cry Температурата си е все така, следобед сме пак при педи и почти си знам, че ще изпише АБ Sad От тази сутрин имаме по едно пробило връхче на 2та кучешки горе, мамка им и зъби Close
Ще бягам, че Симо сутринта накъса към руло тоалетна хартия по целия мокетен килим Crazy На много ситни парченца Crazy Crazy Crazy

# 575
Дани,палчета за сестричката ти, Вярвам че операцията ще бъде успешна! Бързо възстановяване след това й желаем Praynig Hug
Зелдичка,как е Симо Praynig Praynig Praynig
Аз си готвя и ще ходим за направление за Нефролог и евентуално за ваксина че не ни е бита Синфлорикса от 1,1м Confused
Хубав ден от нас Hug
Зелдичка видях че сме писали по едно и също време! Браво на Симчо за тоалетната хартия Heart Eyes
Борянка пък натроши франзелаиз цялата къща Crazy и разхвърля какво докопа Laughing,ама само да е здравичка пък другото няма значение!
Тия зъби ги измъчиха милите ни дечица!

# 576
Сестра ми се обади, в реанимация е. Още не знае как е протекла операцията, събуди ли са я преди 10-на минути. Каза че нищо не я боли, но трепери от упойката. Гласът й е паднал, предполагам, че е от тръбата в гърлото. След обяд ще отида да я видя.
Ох, олекна ми ooooh!  Tired

# 577
Здравейте...

Дани - радвам се, че е минало успешно, хайде после да ни кажеш по-конкретни новини като я видиш  Peace

Браво за изследванията на Бобо  Peace Hug

Зелдич - дано скоро свърши вашата одисея, повече никакво боледуване на нашето близначе  Hug

Нашата педка го преслуша/доколкото можа, щото на това дете след болницата нещо превъртя и само щом види някой с престилка и егати рева...ама това, щото последните 4 дози на антибиотика му ги биха мускулно и сестрата каза, че точно този АБ много боли...махнаха абоката и не им се занимаваше да слагат друг  #2gunfire/ - та педката нали се брои за хомеопатка, ама за мене си е чиста патка..., му изписа само от нейните си боаронските бобнончета 2 вида, питах за капки - каза не... newsm78/а сополите се точат 12 дена... Rolling Eyes, и гласът леко дрезгави.../...за пореден път си казах  - ще я сменям, ама все до там си остава...карай

Иначе ми е съвестно да го водя на катерушки зарадуи сополите, че има други деца, и самосиндилано движим, та се чудя как да го забавлявам, минем ли покрай пързалка - писъци, ревове... Whistling Последно преди за заспи му напълних с топла водичка един леген, та се наморки доволно, както и целият под в кухнята...ама поне беше щастлив  Mr. Green

# 578
Не зная от кой да подхвана....
Гале, Роско е голям сладур -  герой и половина!!!
Зелда, дано ви се размине антибиотика, но ако ли не - дъ подейства бързо и да забравяте за болести. Както и Ванко, да спре да точи сополи!
Дани, радвам се, че си се успокоила вече и всичко да е наред със сестричката ти.
Браво на Бобо!
Ние вчера изкарахме страхотно - откарахме целия следобед в зоопарка. Там през седмицата е спокойно - вчера беше и прохладно, разкошотийка. Е, Явор проспа по-голямата част от обиколката. Събуди се да побеснее в детския кът. Малко разнообразие е добре от време на време... Утре пак, но само за мама...

# 579
  • Русе/Germany
Стискам палци всички болни да се оправят, че в това хубаво време е грехота да са болни. Не че иначе давам да са болни Naughty

Дани, радвам се за сестричката ти че се подреждат нещата и бързо възстановяване и желая.
Наде, вашия преглед не беше ли за днес?
Миленка, пробвала ли си със сребърна вода да пръскаш. Аз съм много доволна също от Мукуплант спрей за нос. Бързо ги маха при нас.

Оф аз имам една одисея с Продавалника и ми пуши главата да търся една жена. Пуснала ми е пари но не я знам коя е и какво иска да и продам  ooooh!

Ние днес си отиваме на село и ще сме там цяяяяла седмица. Още днес Боби ще е с нова прическа Whistling че много голяма пак тази коса. Ще има като на баща си косата, няма и една седмица и е пак за подстригване Sad

Да почерпя викам аз, моя съученичка снощи роди сладко момиченце. Ако ви кажа какво мечтано раждане имаше Simple Smile Отишла в 21:30 с 8см разкритие и е родила в 22:20  Party

# 580
Къде е Агилея    newsm78

# 581
  • Русе/Germany
хм, верно че не е писала скоро. Дано всичко да е наред с тях и да са по разходки и затова да не пише. Но не е лошо да драсне някой ред. Доста отдавна не е влизала, сега я проверих.

# 582
От снощи никой не е писал  Shocked Нека ви почерпя по едно студено кафе, че да се разпишете  Hug

Ние днес бяхме за риба - на Панчерево. От 8 до 12. Доволна съм, добре мина. Децата доволно се омазаха и омокриха  Mr. Green
Ятце, вашата екскурзийка добре прозвуча  Party
Дани, за сестричката ти  Hug
Снежи, честито на приятелката ти. Да е здраво и да я радва  Hug
Зелда, как е Симо  Praynig

# 583
  • София
Ето я! Wink
Наистина не съм влизала отдавна...! Пак имахме проблеми с Дария и ушите и АБ отново (4 дни след спиране на предния!! Shocked) и спешни помощи по нощите и въобще.... А после заминахме на море и се оказа, че не можем да пуснем интернета заради шантав съсед и чак вчера се оправихме и вече има интернет. Но не съм чела назад от поне 31ва страница....! Rolling Eyes
Май пак имаме болни...? Утре ще гледам да попрочета, но пристигнаха на гости днес 2те ми най-добри приятелки и май няма да остане време пак....
А Созопол е супеееер! Peace Но с 2 деца на море.... меко казано ми е нанагорно.... ooooh! И на ММ също! И ни будят най-късно в 6:30!  И само ревности и писъци и крясъци са по цял ден! Но пак - струва си - ако ще само заради гледката от терасата....! Sunglasses
Бързо оздравяване на всички болни!! Лято е и вече е крайно време да сме добре! Naughty (Дано и Дария мисли така.....!) Роско е върха, Галини! Hug

# 584
привет! Аз от мобилния набързо, влязох да ви прочета, а то няма какво ... Аги, завиждам ти за гледката от терасата-Созопол е страхотен град, живот и здраве ще го видя в края на август,
Мимоза, и вие добре сте си изкарали на реката.
Аз пътувам от Стара Загора, Лори - нямах и 5 минутки да разгледам града, но от гледката през прозореца много ми хареса. Ние само там нощувахме, а фирменото парти беше до Казанлък. Готино беше, разпуснах. Хайде, от вкъщи повече ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт