Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Настръхнах! Познахте-Мустафа умря в мига, в който се роди детето му. Изобщо голям паралел направиха.

# 301
# 302
  • В Града на Липите
Ваня, едва те познах  Peace Много хубав ансамбъл си облякла, удари в земята и Мука по танци.

Репортаж 13

Скрит текст:
Вече са в много тесен семеен кръг в градината и Мука прави едни смущаващи коментари, младоженците гледат надолу. Фати благодари на всички. Мука вика - хайди и се надигна. Дениз каза, че много танцувала и се забавлявала. Май ще се изпращат. Тя я разцелува и й даде бърз сестрински съвет. Прегръдки, целувки, Джени ги снима - Дениз, Керим, Фати и тати. Хубава снимка.
Айде де, до сутринта ли ще се прегръщате. Съмна. Видях няколко гълъба да се подават.
Керим я пита - готова ли си да тръгваме, тя ка за - да. Той и подаде ръка, усмихна се и тръгнаха. Казах им лека нощ и тръгнаха. Останалите се прибраха в къщата.
Фати изглежда развълнувана и притеснена сякаш. ТОй й помага да се качи в колата и сяда на шофьорското място. Явно не е пил много. Рахми угрижено гледа от вратат и после я затваря.
На Решат критиката е минала, отвеждат го в някаква зала.
Хаджер ражда.
Отвеждат Мустафа. Той върви по един коридор от двете страни с охрана.
Ф и К пристигат пред баира на къщата си. Той слиза и отива бързо да и помогне да слезе. Хваща ръката й и тръгват по баира. Коймшийката наднича от прозореца и ги гледа. Керим напук на всички идиоти в квартала я грабва и я понася на ръце. Двамата се усмихват
Мустафа се втурва да бяга. Полицаите след него. Керим и Фати вече са в двора на къщата си. Мустафа тича, Керим я пуска на верандата. Полицаите стрелят, Мустафа не пада. Керим отклъчва, Мустафа пада с оцъклени очи и сина му проплаква. Бебето е в ръцете на Хаджер. Мустафа изглежда сякаш мъртъв. Драма. Много хубаво заснето.
Докато всички са в къщата на Кадир бей, Фати и Керим са у тях си. Йомер се обажда на Кадир и казва за смърта на Мустафа.

Керим и

# 303
Сега Мука да не вземе да звънне на младоженците да има каже новината ooooh!

# 304
Едже и Мелек наистина ни четат  убедих се

# 305
Сега Мука да не вземе да звънне на младоженците да има каже новината ooooh!
и аз това се притеснявам newsm78

# 306
Е тва не го очаквах с Керим Shocked

# 307
Ех,Керим,Ех,Голям си Карък,ГОЛЯМ!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

# 308
  • В Града на Липите
Репортаж 14

Скрит текст:
Мукадес едва се сдържа да не се обади на Фатмагюл. Обаче Мерием и изсъска сакън.
Мустафа окончателно е умрял. Запечатват го в черен чувал. Злати не реви. Мерием предупреждава май нико да не казва за смърта на М.
Младоженците седят във всекидневната и керим казва май че нещо му мирише. ако не е на загоряло, ще е на лавандула. Много са смутени, чудят се къде да погледнат. Фати си свали обувките и тръгна към спалнята. Ох да му се не види, всеки момент ще свърши. Тя си сваля булото - Сама!!! Керииииииииим, къде си бе бой. Стига седя на тоз син фотьол ами се вземи в ръце. Тя си разпуска косата, той май се взе в ръце и тръгна. Приближава се към нея, тя е в гръб. Той святка нощната лампа и тръгва към нея. Спира на една крачка и всеки момент ще колабира. Посяг, към нея, гали лицето й, усмихва се измъчено, целува я. Отмята косата й. устните му са на милиметър от вената на врата й. Опитва да разкопчее роклята на гърба й- От очите му капва сълза на рамото й и тя усеща. Той се дръпва и избухва в сълзи. Пада на колене, тя до него. Ух, изпотих се. Едже и Мелек заслужават не знам какво. Много ми е силно. Тя почва да плаче с него. Той се опитва да говори. Успява. Ръкомаха, излива чувствата си. Удря се през устата, плаче. Чувства се много зле, а тя не знае как да реагира. Явно той си спомня онази нощ, съжалява, че я е забелязал и я е показал на останалите. Тя започна да говори и компа ми заби.

# 309
# 310
Е това не е честно. М и Е се опитват да ни убият  така да прекъснат най-чакания от феновете момент.

# 311
казах си боже тази вечер толкова ме е страх отново да не ти го причиня немога да забравя онази вечер

# 312
Керим уби цялата романтика.

# 313
  • В Града на Липите
Репортаж 15

Скрит текст:
Той й говори, че той е виновен за това което й се е случило или нещо подобно. Изпитва угризения. Тя става и го гали по лицето. Опитва се да го успокои. Тя му казва да си прости или че тя му е простила, той плаче и казва - не мога. И тя плаче Уф, много силна сцена. Той нещо каза, че иска кошмара да свърши или нещо подобно. Дават някаква пейка на брега, и отново къщата. Вече седят на нещо като скрин или не знам до леглото. Спокойни са, той докосва лицето й, тя неговото, казват си че се обичат. Целуват се, гледат се страстно. Той май савсем се успокои, защото от целувките му ми стана горещо. Мина на ухото й, върна се на устните. Изправи се, придърпа я и се зае отново с роклята. Този път е много уверен. Смъкна ципа за секунди. Роклята се посипа на земята, като купчина бели рози. Тя я прекрачи смело.
Е май се развидели. Те това беше. Да ви е честито.
Сутрин. Двамата са на двора, ще закусват. Подреждат масата и се гледат странно. Или смутено, кой както го разбере. Тя слага маргаритки в една ваза на масата и си хапе устните. Керим сервира и я гледа изпод око. Ще закусват краставици, домати и мармалад, за който го интересува. Тя носи чая. Не си говорят. Напрежението можеш да го срежеш с нож. Закусват и мълчат
Реклами

# 314
ЕЕЕЕЕ,то от толкоз писане за таз първа брачна нощ,аз по-хубаво да си представя моите репортажи... Това все едно някой първолак го е писал...
 smile3513 smile3513 smile3513

Общи условия

Активация на акаунт