Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 147
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Оффф най-после успях да вляза във темата ама със стария профил ...еми така ще е пак съм си Боровинка...Точно днес на най-чакания от мен ден и вечер да ми се прецака всичко ooooh!...ужас..Нито профили,нито аватари,ни подписи,нищо не виждах допреди малко,забива всичко..кошмар.
Ама вече съм на линия.
Имах и тоалет,ама някъде замина.. ooooh! и остава да ви кажа наздраве,че да се успокоя

# 151
С нетърпение чакам епизода,само искам да попитам в колко точно започва? newsm78

# 152
diksi72 искам подписа ти да се разхожда по цялата страница!

# 153
..ТОй що не си гледа серията..? newsm78

Защото знае, че всички луди са пред телевизионните приемници и е излезнал да вечеря на спокойствие.  Joy

# 154
Някой знае ли оргиналното име на Юмер newsm78

Бей,но те му викат аби,така че както си го избереш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joyне бе аз искам снимка да му намера нали ми е кавалер на свадбата Laughing

Пиши Юмер от Каква е вината на Фатмагюл и може и да излезе..Подсетиме да търся Мюмтяз..Айде,успех!  Joy  Joy  Joy
то излезе от вчера кво писахме Joy Joy Joy Joy Joy

# 155
  • В Града на Липите
С нетърпение чакам епизода,само искам да попитам в колко точно започва? newsm78

20,45 предишния път. Случвало се е и в 20,50 и в 21,00

# 156

Петнадесет,двадесет минути след 21,00 часа започват да качват частите ...

http://www.ddizi.com/diziler/772/Fatmagul-un-Sucu-Ne

# 157
  • София
Хайде,наздраве  от мен   Mr. Green и безпроблемен нет на всички  Hug!
 cheers Drunk cheers

Хриси,от сега ти благодаря, за това което ще сътвориш! Hug
Бебо, Зорничка, Алиансче, дано сте наоколо,че да поразберем някоя и друга романтична реплика на Керим  Hug Hug Hug!

# 158
diksi72 искам подписа ти да се разхожда по цялата страница!
Добре ама като почне Хриси спирам Hug

# 159
# 160
Някой знае ли оргиналното име на Юмер newsm78

Бей,но те му викат аби,така че както си го избереш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joyне бе аз искам снимка да му намера нали ми е кавалер на свадбата Laughing

Пиши Юмер от Каква е вината на Фатмагюл и може и да излезе..Подсетиме да търся Мюмтяз..Айде,успех!  Joy  Joy  Joy
то излезе от вчера кво писахме Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Опитай да влезеш в сайта на "Канал Д" там има фен страница,виждала съм го

# 161
Хриси ако не гледаш пусни си БТВ

# 162
# 163
  • Пловдив
Хайде курдисах се и аз в киносалона  Laughing Е, като сте рекли да сме в розово, добре  Peace

Скрит текст:
Маскирана съм като част от програмата  Wink, че да съм на първа линия  Joy

Детелинко, ама много си уааааау бе  Blush Hug

Марта и Зори са се погрижили за бара и чипса  Hug Марта, за всеки случай имай под ръка и валидолче, че ако има по хард първа брачна нощ   Blush бая народ ще е със сърцетуп  Wink

Куркумичке, Ваня Боровинкова, кораба майка си е върл Мустафейко , него Фърат не го вълнува. Апропо нерде ни е Корабчето  Thinking, бая време не се е мяркал. Да не е пристанал на друга тема  Joy Joy

# 164
  • Разград

Engin Akyurek Bulgarian Fans
Едже Йоренч и Фърат Челик,са се събрали,за да гледат епизода заедно..Но Едже е забравила ключа вътре,за това сега чакат ключар...Sad.....Simple Smile..Туитър...тя тази наистина май много си го обича този Фърат...

Общи условия

Активация на акаунт