Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 106
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета и най-вече Йомерки!
Сега се връщам от работа и не мога да ви изчета, но си обличам роклята и хайде на сватба, приятно гледане от мен

# 181

Приятно гледане...... Heart Eyes

Злате, приготви халвата за Мустафа....да раздадеш за бог да прости! Mr. Green

# 182
  • В Града на Липите
Репортаж 1

Скрит текст:
Сцената с Фати и Керим ръка за ръка излизащи от къщата. Вятърът си играе с къдриците на Керим и воала на Фати. Гостите ахват, кой на глас, кой без глас. Повечето са онемели. Не знам за вас, аз по-чок гюзел младоженци не съм виждала. И с тази музика, сърцето ми пак се разхлопа.  Two Hearts Журналистите са застанали на пръсти извън двора и снимат в несвяст сватбата на годината. Мука пляска с останалите, и се прави на развълнувана. Някой подсвирква, двамата вървят пред гостите и биват замеряни с рози, ориз, боб и други варива в сурово състояние. Можеше да ги замерят с пари в хартиени банкноти, нооо, явно Мука е забравила да предупреди гостите, а те са чок недосетливи. Поне Мурат да мине да обере боба, че да го сготвят на другия ден за обяд. Мука се сопка, явно и омръзна да се прави на щастлива.
Хаджер и Сами пътуват към сватбата. Тати и Кадир са се уединили и говорят с нея по телефона. Килъра като вижда навалицата отпред тръгва надолу по улицата.
Гостите поздравяват младоженците. Музикантите са дошли. Мерием подвиква на Кадир и тати да идват. Тати прегръща Керим, после и Рахми го прегръща. Керим си оправя косата развълнувано. Психоложката с актуален цвят оранж на косата също е там.
Хаджер получи контракции. Естествено в най-подходящия момент. Сами наби спирачки и се изпоти.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 00:21 от hrissi_sz

# 183
Фахретин казва на Хаджер да побърза, защото човекът може да е вътре
Хаджер получава контракции, но иска да отиде на сватбата, Сами не е съгласен. Хаджер му казва да я остави и да върви той, но той казва, че няма да я остави сама
Хриси, Мукито каза, че ще долетят птици в градината  Joy

Ще съм малко по-назад от репортажите на Хриси , защото всичко ми заби  Sad и ще гледам на тв - сега почва и там

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 21:04 от bebo_sn

# 184
  • В Града на Липите
Репортаж № 2

Скрит текст:
Килъра прави заход от към зелената ограда и оглежда  зад храстите с цел констатиране на оперативната обстановка. Вижда кетъринговата фирма с белите униформи. Рахми и той там, контролира ги уж. Килъра хвърля черната си риза в храстите и остава по бяла рубашка приличаща на сервитьорска униформа. Емре се прави, че снима младоженците, макар очите му да са вперени в червената рокля на Дениз. Явно си пада по червено или по млади австралийки. Мехмет му взе камерата, може и младоженците да се уредят с две три снимки. Те поздравяват гостите, за мен 90% са напълно непознати.
Измир, Местафа в затвора, Йомер бей отпред. Явно не е на сватбата. Идва охраната и привиква Мусти. Май е получена жалба против него. Колегите на Мусти в килията играят карти и хич не им пука. Емре се втурва развълнувано, баща му дойде, ако не се лъжа. Мука прави злобен коментар, май че маман липсва. Дениз се запознава с него, поздравява го уважително. Извеждат Мустафа от затвора и го качват в синя камионетка пред погледа на Йомер бей.

# 185
Мюмтяз го дадоха два пъти вече за 10 минути!  Laughing

# 186
# 187
аааа и ЮМЕР Joy Joy Joy Joy Joy

# 188

Ти го търси,пък той виж къде бил!  newsm78

# 189
  • AMS
di...va -  Вт., 08 Май 2012, 01:37
Цитат
Мисля, че адвокатът Йомер няма да е на сватбата. Той е в Измир. Още щом Хаджер се обади на Кадир, той е известил колегата си. И сигурно благодарение именно на действията на Йомер, виждаме Оня с белезници и под конвой.
Аз съм си кахърна, макар и да е казано в подсказките, че ще обезвредят заплахата за нашите сладури. Докато не го видя, няма да се кротна.
ooooh! ooooh! ooooh!

# 190
Ф и К се подравяват с гостите. Мерием : Днес само ще се усмихваме, няма да има сълзи. Ф и К: Много се вълнуваме, Психоложката: Аз съм тук !
Хаджер започва да ражда, Сами обръща колата, иска да я заведе в болница, Х: не аз ще взема друга кола, ти отиди да ги предупредиш, първо трябва да предупредим Ф, Сами: Не, не мога да те оставя сама.Мехмед иска той да снима, Рахми го бъзика да снима сватбата, а не нещо друго. Приятелката на Йомер послъга К и Ф,че той щял да дойде по-късно, после каза на Кадир,че Й ще пропусне сватбата. Надзирателят: Повдигнали са ново обвинение срещу теб, адвокатът на К и Ф Ългаз, по сигнал на Хаджер. Ще го местят. Бащата на Емре дойде, Мукаддес пак с нейните тъпотии -  не искала да дойде майка му.
Й: Голяма грешка направи Мустафа.

# 191
Благодаря на всички момичета за превода и репортажите, моля изпратете ми връзка към някоя снимка Йомер, та да си я сложа за подпис  hahaha hahaha hahaha

# 192
полис:Хаджер ви е предала ,че искате да попречите на свотбата на К и Ф
М:нищо не знам,нищо не съм направил
Юмер:Много е лощо това което направи

# 193

Ти го търси,пък той виж къде бил!  newsm78
абе нали съм руса и бавно зацепвам Joy Joy Joy

# 194
оле, много напечено става, пак няма да се спи и тая нощ

Общи условия