Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 105
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Щом танцуват "Рамо,рамо.." що да не друснат и "Бяла роза" не мога да разбера  newsm78

# 211
Момичета, къде гледате, че на канал Д много прекъсва  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 212
  • Червено знаме 11:)
И аз съм тук... newsm44.Мнооогооо са хубавии и дваматаа...

# 213
Щом танцуват "Рамо,рамо.." що да не друснат и "Бяла роза" не мога да разбера  newsm78
да и на мен ми се стори позната

# 214
Много друсане ще има в тази серия.. Че и Енгин го чакаме да завърти дупе...

# 215
# 216
Засега раждането е спряло, но не пускат Хаджер да си ходи ще стои под наблюдение. Тя казва на Сами да отиде, че се тревожи, Сами не иска да я оставя сама, но тя му казва, че след като ще й е съпруг, ще трябва да изпълнява или нещо такова

Малееее  много съм назад от нета, ама какво да се прави всичко ми заби  ooooh!

# 217
  • Червено знаме 11:)
Колко време са рекламите?

# 218
Момичета, къде гледате, че на канал Д много прекъсва  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
леко е размазано,но поне не забива,за сега!
http://www.etvizle.com/kanal-d-canli/

# 219

Тук е добре !

http://gledaitv.net/online-kanal-d-alternative      

# 220
да и на мен ми се стори позната

Ами тя е от нашата младост.Като сме били 3-ти клас през втория срок,не помниш ли?  Joy Joy Joy

# 221
Репортаж № 5

Скрит текст:
К и Ф излизат на двора. Кючеците са почнали. Тати Кадир и Мюмтаз са се уединили, но ги привикват. Май ще си правят обща снимка и Рахми подвиква на Мука да се яви. Тя грабва Елиф и притичва. Керим пита баща си дали има проблем, прекалено подозрително се държи тати. Мерием и тя подпитва Кадир. Правят си обща снимка. Мерием придърпва Кадир в храстите да го пита какво става. Мукадес завижда и злобее. Сами пътува към къщата. Нервен е. оффф, много взе да забива.
Психоложката им каза, че са много красиви и закичи с нещо Фати, май златни работи й слагат, Мука вика - снимай после да видим кой колко грама е дал и кой се е скрънзил.
ХА ХА ХА Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 222
Емре и Мехмет се карат. Емре: снимай младоженците !, Тати Ф: Сами, къде останахте, С: Х ражда, в болницата сме. Ф каза на Кадир,че няма да могат да дойдат да разпознаят оня. Хич не са спокойни.
Ф след като тръгна да търчи към фотографа: Разбрал съм погрешно, извинете.К : татко паникьоса хората, какво има ? Ф:нищо сине, всичко е наред., извинявам се. Питат го оня от кетъринга ли е, той казва: От кухнята на Розата. Хаджер настоява Сами да отиде да разпознае убиеца.
Кадир: Колко са развълнувани двамата, колко са чакали този ден. Любовта им е голяма. различна. Тя промени живота им, промени и моя живот (целувка към Мерием) Казва,че е късметлия и е много горд.
Оня се разтревожи, че имало много хора и полицаи.
Кадир: К обещаваш ли никога да не пускаш ръката на Ф в добри и лоши дни, никой да не може да ви раздели. Следват да-тата.
Ф каза,че няма да се натъпват, но го настъпи.
Имало време до раждането на бебето, Х прати С при Ф
Разпитвам Мустафа, той казва,че нищо не е направил, имал дълг към приятел. Казаха му,че ако и това е извършил няма да излезе от затвора

# 223
Питат Мустафа какво е искал от жена си и защо я е накарал да даде пари на някакъв мъж. Той казва, че е имал заем. Не е искал на никого нищо да прави Прокурора казва, че ще увеличат наказанието му, Мустафа отрича да е поръчвал каквото и да е
Мукадес се вайка на Денис как върти и двамата  Laughing

Решат имат задължения към Ендер, Перихан е подписвала документи, ще им вземат къщата, защото няма как да платят  hahaha

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 21:46 от bebo_sn

# 224

Общи условия

Активация на акаунт