Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 083
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
ООО не, сгреших, вече е вечер, значи ще има време за всичко.. luvbed

Хубаво би било Фатмагюл да пийне малко ..

# 256
Традиционният танц "зейбек".Както на наша сватба без хоро не може ,така е там със зейбек-а.

# 257
Невероятен танц! Party Party Party Party

# 258
Убиецът казва, че не познава Мустафа. Той казва, че нищо не е направил и нищо не знае. Полицая казва, че Мустафа всичко е признал и сега какво ще прави /убиеца/. Йомер казва М. да каже всичко на прокурора, и че оня всичко е признал
вечерта: прокурора казва, че като мълчи нищо няма да постигне. Ще бъде съден и ако се докаже вината му ще му увеличат присъдата  Мусти само казва, че ФГ е булката на Керим

# 259
# 260
Този танц заедно син и баща ме разплака!

Ама и Мюмтяз и той един танцьор,приказка!

Фахретин ако ще пълни пазвата на Мукадес бая пари ще отидат

# 261
Мука е пияна на мотика.

# 262
  • В Града на Липите
Зори, bebo_sn, добре че сте вие. аз не знам въобще какви глупости пиша, после ще чета и поправям правопис-мравопис.

Репортаж 10

Скрит текст:
Младоженците режат тортатат с помощта на Мурад. Хранят се идин друг. Мурат получи по носа малко. истинските сервитьори отнасят тортата и тати Ф мятка ръка към музикантите с едно : Хайде бе, пуснете нашата. Разперва ръце като орел и полита. Керим се впуска срещу него. Танца е много красив, нищо общо с онзи клип с мустакатия. Тати изведе и булката, Керим я чака на дансинга на колене и тя обикаля около него. Той се изправя гъвкаво и плавно и двамата се плъзгат като лебеди в езеро един около друг. много е красиво. Не се изпускат от очи. Очаквам всеки момент погледите им да подпалят някоя покривка и да доопекат основното ястие.
В Измир на Мустю му казват че май ще заведат ново дело за убийство срещу него. Уф, писна му от дръгливата му мутра, да дават само лебедите.
Гостите пляскат, музиката става по-ритмична, разбирайте кючек. Мука отново се понася, едвам държала и заема половината дансинг.
В Болницата Перихан Хилмие и Мюнир очакват доктора. Той излиза и им казва нещо, само зор разбрах.
Решат е опасан с жици и Перихан го гледа.
Танците продължават. Мука получи мускулна треска на бюста. Отнесе Рахми и продължи да подскача. Тати се съжали над гостите и рече да я подкупи с една пара ама тя не спира. Фати и тя танцува, Керим си почива предвидливо.
Селим спи в бараката и пристига някакъв брадатко и го пита той ли е Селим. Айче го е пратила явно. Той му оставя пари.
На сватбата вече са на хоро. Керим продължава да си почива, на един стол, а хорото се вие около него. От време на време дамите се пускат и разкършват бюст срещу него. Забравих да поясня, че хорото е само от дами.

# 263
гледайте сега като забие нос и й се види бельото...

# 264
Зори, bebo_sn, добре че сте вие. аз не знам въобще какви глупости пиша, после ще чета и поправям правопис-мравопис.

Репортаж 10

Скрит текст:
Младоженците режат тортатат с помощта на Мурад. Хранят се идин друг. Мурат получи по носа малко. истинските сервитьори отнасят тортата и тати Ф мятка ръка към музикантите с едно : Хайде бе, пуснете нашата. Разперва ръце като орел и полита. Керим се впуска срещу него. Танца е много красив, нищо общо с онзи клип с мустакатия. Тати изведе и булката, Керим я чака на дансинга на колене и тя обикаля около него. Той се изправя гъвкаво и плавно и двамата се плъзгат като лебеди в езеро един около друг. много е красиво. Не се изпускат от очи. Очаквам всеки момент погледите им да подпалят някоя покривка и да доопекат основното ястие.
В Измир на Мустю му казват че май ще заведат ново дело за убийство срещу него. Уф, писна му от дръгливата му мутра, да дават само лебедите.
Гостите пляскат, музиката става по-ритмична, разбирайте кючек. Мука отново се понася, едвам държала и заема половината дансинг.
В Болницата Перихан Хилмие и Мюнир очакват доктора. Той излиза и им казва нещо, само зор разбрах.
Решат е опасан с жици и Перихан го гледа.
Танците продължават. Мука получи мускулна треска на бюста. Отнесе Рахми и продължи да подскача. Тати се съжали над гостите и рече да я подкупи с една пара ама тя не спира. Фати и тя танцува, Керим си почива предвидливо.
Селим спи в бараката и пристига някакъв брадатко и го пита той ли е Селим. Айче го е пратила явно. Той му оставя пари.
На сватбата вече са на хоро. Керим продължава да си почива, на един стол, а хорото се вие около него. От време на време дамите се пускат и разкършват бюст срещу него. Забравих да поясня, че хорото е само от дами.
Много хубави глупости какви, изобщо винаги хубави работи пишеш  Heart Eyes

За Решат нищо повече неможело да се направи, само трябвало да се чака

# 265
  • Разград
Присъединявам се към играещите и ще съм конкуренция на Мука.

# 266
# 267
Присъединявам се към играещите и ще съм конкуренция на Мука.

Ваня,е това не го очаквах от теб!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 268
# 269
Ваня уби рибата Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт