Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 032
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Къванч ,нямаше да избухне в сълзи със сигурност в сватбената нощ Peace Heart Eyes

Те затова и не са го взели да я играе тази роля.

# 661
e;r.rs, ЧРД!  bouquet

Л_Дани, да ти е живо и здраво детенце!  bouquet

Ее, всички се чустваме като премазани...заболя ни, нали! Sad
Да си призная, много ме заболя за Керим и Фатмагюл, но  беше реалистично. Ако бяха показали само цветя и рози, страст и любов, по нищо нямаше да се различава тази нощ от много други първи брачни нощи в много други сериали. Направо ни прегазиха с валяка (Хриси  Laughing), напомниха ни обаче , че това не е обикновенна любовна история, напомниха ни и какво ужасно престъпление се извърши в началото на сериала, напомниха ни какви жестоки последици може да има и какво отражение върху психиката на жертвата Фатмагюл и  върху психиката на все пак присъстващия по време на престъплението Керим. Как се забравя такова нещо?!  Толкова ли е лесно и просто?! Така е, трябваше да ни заболи...надявам се обаче, че  ще продължим да виждаме малките стъпчици един към друг. докато накрая спомените се изтикат в най-отдалечения ъгъл..
Славенка, разсмя ме ... Mr. Green Joy Честита ти съседка, хич няма да ти е скучно! hahaha

# 662
Подсказка за еп. 75

is this an ordinary thing? Why is this happening? God, what is this? will this situation not to be exceeded/overcomed? will FG & Kerim be in disappointment all their lives i wonder? ..says Mechul ENGIN AKYÜREK fan page

Това нормално ли е? Защо се случва това? За Бога какво е това? Няма ли да бъде пресилена тази ситуация? Чудя се цял живот ли ФГ и Керим ще бъдат разочаровани? казва Мехчул

# 663
ОООО не ме разбрахте явно Къванч не би се справил с ролята въобще, говоря в самата сцена че някак Берен все едно и е неприятно да се целува с Енгин, така ми изглежда ....

# 664
Подсказка за еп. 75

is this an ordinary thing? Why is this happening? God, what is this? will this situation not to be exceeded/overcomed? will FG & Kerim be in disappointment all their lives i wonder? ..says Mechul ENGIN AKYÜREK fan page

Това нормално ли е? Защо се случва това? За Бога какво е това? Няма ли да бъде пресилена тази ситуация? Чудя се цял живот ли ФГ и Керим ще бъдат разочаровани? казва Мехчул
Ето,не сме само ние тези дето мислим,че сме премазани...

# 665
nanim , - 1  newsm11

Аз виждам друго. Виждам брилянтна игра на Берен! Точно такава Фатмагюл искам да видя от нея. Свенлива, невинна, хем тръпнеща, хем боязлива. Изобщо не си представям да се целува със страст. Все още не! Ами тя всъщност сега започва да се целува. За разлика от болшинството в темата при Енгин понякога виждам неубедителност, при Берен - НЕ!

gery_dobreva , - - - - -   newsm11  Ама ти си знаеш!

+1. С тази разлика, че и Енгин ми е убедителен. И виждам химия, само биология все още не виждам...но и това ще стане! Laughing

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 10:50 от mimata67

# 666
  • В Града на Липите
Дани,  Hug дано е станало така, дано.

Гери, ти като мен си чок пристрастна към Керим/Енгин.  Grinning

Круела, ти пък кога видя неубедителност при Енгин  newsm78. То аз вярно, че съм сляпа  Joy, ама досега не го видях да преиграва нито веднъж. Много ми е убедителен.

На мен са ми много хубави и убедителни и двамата. То за това съм се и зомбирала.

п.п. Айде почнаха ни с провокативните подсказки. До четвъртък най-вероятно ще ни побъркат   Grinning
Хич няма да им се поддавам.

# 667
Къванч ,нямаше да избухне в сълзи със сигурност в сватбената нощ Peace Heart Eyes

Те затова и не са го взели да я играе тази роля.

.....права си! hahaha хареса ми как играят и двамата и пресъздават чувствата си, но когато Керим ревна...просто  #Crazy #Crazy ...и после... hahaha hahaha hahaha

bouquet

# 668
Е това се казва мич и половина  newsm03

# 669
ОООО не ме разбрахте явно Къванч не би се справил с ролята въобще, говоря в самата сцена че някак Берен все едно и е неприятно да се целува с Енгин, така ми изглежда ....

bouquet ...о, разбрах те Между Къванч и Берен имаше химия...

# 670
Подсказка за еп. 75

Ай, честито! Това е нашият филм! И макар някои да се дразнят и да не им харесва - това е! Приликите и разликите с други филми, герои и актьори са за наша сметка.

# 671
  • В Града на Липите

втората снимка не ми се получи, май са с еднакъв адрес и се дублират  newsm78

Ако може, психоложките да ми разтълкуват тези погледи и прехапани устни.

п.п. Между Къванч и Берен е имало друг сценарий, не само химия. Ако Е и М им бяха включили по-гореща сцена, щяхме да видим не химия а експлозия.
Лично мнение.  Peace Не съм гледала Забранения плод.

# 672
  • В Града на Липите

Тук стана.

# 673
Защо не оставим Къванч в амплаото му на Кузей newsm78.

Тук май играе Енгин Акюрек Thinking

А относно прехапаните устни "Вай,каква я мислехме,а тя каква стана..."-не съм психолог,а само с развинтена фантазия Mr. Green

И герданчето е бело,а не синьо  Peace

# 674
Е.то е подарък за сватбата сигурно! Може и него да не го сваляме сега...  Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт