Априлчета засмени вече са в Родени!

• 43 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от нас!
Завърнахме се от Хисаря, изкарахме си чудничко, даже на тръгване си направихме нова резервация и от 01.07 сме пак там  Laughing.
Я подскажи къде е това там  Blush

# 601
Лагуна радвам се ако съм ти била полезна.  Grinning

Аз често намирам отговори тук понеже нямам опит.

Да ви попитам опитните мами Петърчо има по цялото тяло малки пъпчици много мънички(червени точки), дали е от нещо което съм яла или е претопляне?

Хубава вечер от мен!

# 602
  • София, Младост
Привет и от нас!
Завърнахме се от Хисаря, изкарахме си чудничко, даже на тръгване си направихме нова резервация и от 01.07 сме пак там  Laughing.
Я подскажи къде е това там  Blush

Хотел Хисар. Ние сме му редовни гости и сме му фенове  Laughing На вас ви е близичко. Като отидем пак може да ни погостувате на басейна без приспиване.

# 603
chochiani, ако намериш отговор за пъпките - моля, сподели! Ние сме така от месец и няма как да се разбере от какво е...Почти не ям белтъчини, обличам Цвета максимално леко и пак си стоят...Изчетох всичко за гъши кожи и атопични дерматити... Crazy Във вторник сме при педи, ще видим какво ще каже и сигурно ще посетим дерматолог Peace

Днес се спасихме от жегата на Копитото. Доста приятно беше. Цветка поспа.
Утре си мисля за езерата в Симеоново, ама не знам дали няма да е много навалица newsm78

А и ни дойде Sleep Sheep и е страхооотно Mr. Green Мисля, че аз ще заспивам сладко-сладко на мелодиите, за Цветка не знам Laughing
В понеделник пък ще ни дойдат новата партида дрешки от George, че newborn вече са ни малки и съм поръчала 0-3 дрешки Sunglasses

# 604
  • София, Младост

В понеделник пък ще ни дойдат новата партида дрешки от George, че newborn вече са ни малки и съм поръчала 0-3 дрешки Sunglasses

Аз чакам другата седмица доставка от Marks&Spencer, ама поръчах направо размер 3-6 месеца-да ги носи до края на лятото, че като гледам с какви темпове расте младежа  ooooh!. Ти доволна ли си от качеството на George? Как се държат при пране?

# 605
Адашче ( Sunglasses), да ти кажа - доволна съм. Единствено мога да посоча като минус тези якички тип "лодка" на бодитата и блузките. Развличат се. И така в един момент деколтето на детето му става до гърдичките Naughty Ама това е, защото така са направени - уж, нали да е широчко, за да можеш да облечеш бебето по-лесно, ама то така пък като го облечеш 10 пъти и тая яка се е раздърпала. Иначе материите са качествени, цветовете се запазват, ок са си с прането, не са захабени или нещо. Ама то и по колко пъти са облечени преди "новата колекция" Sunglasses Laughing
Ами аз поръчах от 0-3, защото имам неща такъв размер от първата ми поръчка (преди да се роди) и чак сега започват да й стават (на 12ти правим 2 мес), като се има предвид, че тя сигурно е вече към 5 кг и половина, със сигурност занм, че е 60 см, защото с баща й я измерихме. Така че дрешките 0-3 ще може да ги носи поне до 4-5 мес, според мен. А и аз имам подарени доста неща 3-6, така че мисля сме подсигурили лятото Sunglasses

# 606
  • sofia
samm, от George шипват ли до България, че нещо на сайта не видях да пише и ако не - как поръчваш?  bouquet
Гледам, че имат много сладички и евтини неща и се зарибих да поръчам.. Grinning

# 607
samm, от George шипват ли до България, че нещо на сайта не видях да пише и ако не - как поръчваш?  bouquet
Не пращат до БГ - до английски адрес и после с транспортна фирма Simple Smile Аздата много си я уважавам (още 90те съм прекарвала часове там.. а като голяма пък да не казвам що съм изхарчила  Whistling)
В интерес на истинта Early days и Next повече ми допадат, и Mothercare.. но и Гошотата не са лоши  Mr. Green Пък са и доста по-евтини  Sunglasses
Ох, този шопинг  ooooh! Особено на момичешки дрешки .. няма такава краста  ooooh!

# 608
  • sofia
Мерси за инфото, duhibouquet

Ще трябва да разуча значи как става поръчката с посредници. Grinning
Ако някой пък прави общи поръчки, ще е още по-добре. Embarassed

# 609
Привет! Тоя моя хубавец нощем си суче на час и половина - два. Сутрин се почва яко напъване и докато не се изака са звуци и мрънкане:)))) И така, сутрин от 7 часа съм на крак, но съм си постоянно недоспала. Е, така е, това е положението.
Как обличате бебоците? Аз моя съм го оставила по боди само денем и нощем. В тая жега за чорапи не си и помислям, ама като гледам доста хора се притесняват да оставят децата си без чорапки. Вие как обличате бебоците? Айде, от мен приятен и спокоен ден!

# 610
Здравей, iasdre ! Аз Сияна през нощта я оставям по боди-потник, а през деня си е само по памперс:) Отдавна забравихме ние чорапките:) Хубав и слънчев ден на всички и целувки от нас двете за всички вас:) Hug

# 611
По боди боса. Хич не се замислям за чорапи, щото много падат  Twisted Evil А ако е гола трудно я гушкам и тялов тяло още по-жега май става  Rolling Eyes
Ужасна жега е  sweating

Стеф снощи много рева ... от 9 до 11 вечерта какво ли не я правихме - реееееееееев  Tired (а ЦЯЛ ден преди това спа)...
И като заспа - цяла нощ - и аз съм откъртила с нея, т.е. не се събудих изобщо  Blush и си пропуснахме всички "потенциални" нощни хранения.. Сутринта се събуждам с 2 бомби  ooooh! .. а тя ми гука и хич не й е до цокане  Shocked А през деня й се събраха с много зор 5 хранения  Confused .. вйл. 1-2 фонтана  Rolling Eyes
Ух, кога ще прояде туй детенце  smile3506

# 612
Добро утро и от мен!!

Мариян днес става на 2месеца. ura  Нямаме планувана консултация за утре, но мисля да идем да го премерят и ще докладвам Simple Smile

Аз скоро писах, че обличането на бебето ми е голяма чуденка. Аз не смея да го държа по цял ден по боди  Embarassed Когато сме на по-хладни места(дебели сенки, течение покрай реката...) му обличам и блузка къс ръкав, и къси панталонки върху бодито. Да, слагам и чорапки.
Знам, че е добре да се каляват мъниците, ама като му пипна леденото носле и кихне няколко пъти и ... Rolling Eyes

# 613
здравейте, благодаря на всички, които ме мислят и ми писаха Hug

аз се възстановявам сравнително добре, по-бързо физически, отколкото психически, ходих на контролния преглед 20 дни след операцията и ме увериха, че всичко вече е наред, супер щеше да е ако можеше просто така да повярвам и да не се притеснявам повече, но се надявам и това да стане някой ден Praynig

сега съм замислила да правим кръщене на Филип до месец два ... едно заради всичко, което ни се случи и най-вече за да се занимавам с някви организации и да се откъсна от мрачните мисли, нещо не мога да се спра на дата, защото наблизо няма големи християнски празници, които да са в неделя, а само в почивни дни мога да събера гостите Thinking

беб го оставям само по боди потник денонощно, дори не го завивам и пак ври целия

тая нощ е направил първа голяма пауза - спа без да яде и без да се буди от 22.30 до 4.00, много добре ми дойде и на мен такъв сън, обаче от 4 до сутринта беше едно ръмжане и напъване ooooh! както всяка сутрин, но обикновено от към 6

# 614

Silence, аз през http://www.riminikids.com/ поръчвам.
Поръчвала съм и от mothercare и от други сайтове през тях. Нямат грешка. Така ми е много по-удобно, отколкото да разучавам детайлите за доставка на всеки сайт Rolling Eyes

Гледам, че повечето бебчета се напъват сутрин...Кога му идва края на това ooooh! Да каже някой с опит, че е просто ад #Cussing out

Ох, пак се престаравам с обличането значи Tired Едва снощи се престраших да я оставя да спи по ромпер (къс ръкав, късо крачолче), именно защото крачетата ще са й боси и това някак доста ме тревожеше. Отделно, тъй като холът и спалнята са ни преходни, за първи път оставихме прозореца в хола отворен и вратата към спалнята съответно отворена, за да влиза въздух, че в спалнята е 25 Г Shocked (апартаментът ни е южен).
Сега, през деня, вкъщи я държа по боди с къс ръкав и надолу памучни ританки. Направо не мога да си представя да я оставя по голи крачета, егати много съм страхлива Rolling Eyes
Навън я водя по къс ръкав, по роклички...но винаги долу обувам чорапки Thinking

Общи условия

Активация на акаунт