Априлчета засмени вече са в Родени!

• 43 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София, Младост

Я кажете на кой номер пампи сте и колко бройки употребявате на ден/седмица?

На  Pampers 2-ка е и все още му стават. Поръчала съм 3-ка от Амазон, тъкмо докато дойдат сигурно вече ще е за тях. За бройката, доста относително, но 6, 7, 8 на денонощие. Зависи как ака  Laughing-понякога тъкмо сменя доволно напишан памперс и той се изака с кеф на чисия-сменям, че мрънка и след 10 мин пак се напъне да ака и така за по-малко от час ей ти ги 3 памперса сменени  Crazy

# 676
И ние доизносваме двойката на Памперс и минаваме на 3-ка. Количеството - според зависи Simple Smile

# 677
Mia66, благодаря (за пожеланията за адаша)! Hug

За размера на памперсите - вече взех на Памперс 4-ката, защото аз обичам децата да са хубаво загащени Grinning

За бройката - най-често 5-6 на денонощие - станахме по-икономични в последно време - ака и пика по-малко от преди, дано не е защото не му стига кърма...

# 678
Ами аз я кърмя по 8 пъти на ден и толкова паперса сменям- честно казано тези дни не са много задоволително напълнени- пишка доста по-малко отколкото миналата седмица ама сега е и по-горещо та затова все още не се панирам. Винаги си аква- може да е 5 капки ама да има за цвят Simple Smile Ползваме на Памерс сенситив 2ката, че единичката нещо взе да пропуска Simple Smile
Аз нещо немога да се ориентирам кога трябва да вдигна номера на памперса... Уж гледам за колко кила е ама то от 3 до 6 е доста относително...

# 679
Хм.. Стеф е на 3ка поне от 3 седмици (откак стана на 1м., като кг - 4500) - 2ката й стяга много на крачетата и пуска акото.. Към 4900 е някъде в момента (ако мога да си вярвам на кантара в нас..).
Сменям 5-7.. щото много обича да ака на сменен памперс  Mr. Green

Ама май и аз предпочитам да ми е по-загащена. Лепките стигат от двете страни на животинката на коланчето (само муцуната му се вижда), а нагоре стига до над пъпа 2 пръста.
Значи расте маймуната  Thinking
(шъ мъ извинявъти  Blush ама само се чудя как да си вкарвам спокойствие в главата, че иначе само глупости мисля  ooooh!)

Hug
Днеска се разходихме от 8 до 11.. че мноооооооого жега.. Снощи към 19:30 излизахме ама то като в тропиците - до Марица сме и е ужасна влага и задух.. Днеска никво излизане.. (и без туй само ми реве в количката  Crossing Arms).
Баткото си разпрал коляното вчера (паднал) и ся ранен го раздава.. Снощи едни писъци в банята - баща му го промива с кислородна вода, той пищи.. и тая малката солидарна и като ревна (както не си реве точно вечер  ooooh!) и 1 час не можем да ги млъкнем и двамата  #Crazy Пууу...
Днес ваксина ще му слагат - пак ще е драматизъм усещам  Crazy

# 680
Ооо, това със солидарността и при нас го има  Shocked Като ревне каката и малчо и той - едно жално, жално .... точно като солидарен .... как се усещат тези малките, от сега са си комбина  #Crazy

# 681
Памперс Премиум Кеър 2ка.
С бройката е различно, но към 7-8 на денонощие.
Аба дето вика viliandar понякога тъкмо е сменена и се ... на метеното, та за час чукнем 2-3 памперса Rolling Eyes Кофата ни е все пълна, а на природата какво й правим...не ми се мисли!

# 682
По темата с пампите  - спрях да ги броя  -Гера явно е чистофайница и реве при най-малко намокрено, за акитата да не говорим.
До сега сменях чаршафи и прах матрака й. Един път да я сложа на нейното легло и го направи на нищо. Тя трайно си се е настанила при мен на спалнята. По женски.
Не знам днес какво и става -нон стоп рев, вече не и обръщам внимание.
Ле-ле момичета, да подхвана болната ми тема с потенето - не мога да ви опиша какво става последните два дни - все едно има чешма под мишниците, и за разкош и аромат #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 683
  • София, Младост

Ле-ле момичета, да подхвана болната ми тема с потенето - не мога да ви опиша какво става последните два дни - все едно има чешма под мишниците, и за разкош и аромат #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Уф, и аз се потя гадно... явно е от хормоните  Sad

Иван ми кривичък днес... ваксините си казват думата, пък то и без тях го мори жегата...  Confused

# 684
Мхм, миришем  Mr. Green Да ни разпознават бебетата  Joy Че току виж се метнали на някоя напарфюмирана цица  Joy
Стеф днес пак спи (спи и ме гуши, пак ми е накатерена на корема..).. Сунтринта рева 1 час вънка.. още един час поти безуспешно опитах да я приспя (ама тцъ) .. и като е заспала в 11 .. ще стане сигурно довечера баща й като се върне  Crazy

# 685
  • София, Младост
Иван пък хич не спи напоследък  newsm78. Днес като е станал в 6 да е спал сумарно максимум час до сега. Но поне кротува, помрънква, но търпимо.

# 686
И Симона спи по-малко от преди, сега ако дремне половин час между храненията пак добре Simple Smile
Абе някоя от мамите на трудно ядящи гърчещи се бебета питала ли е във януарската тема дали минава този благ период с времето или няма надежда...
Иначе и на мен ми е бая потно(хем след бременността оплешивях под мишниците мистериозно) ама не смея много много да пускам климатик, че само болно бебе ми е кусура Simple Smile

# 687
Ние сме на Памперс 3ка от около 2-3 седмици, че и на нас не ни стават на бутчетата. Вчера я измерих на един кантар показа 5980 кг. (980 гр. за 3 седмици) - тя се роди и голяма - 4250 Simple Smile

За потенето - потя се като прасе и мириша сигурно по същият начин  ooooh! ooooh! ooooh!
Малката и тя се поти и през деня се къпем по 2-3 пъти, че не се издържа.
Тя също взе през деня да спи малко между храненията, освен между 14:00 и 16:00 спи задължително заедно с мен Simple Smile на спалнята Simple Smile

А за памперсите - сменям по 5-6, защото нощем не сменям памперс, освен ако не е наакан, ама това мноооого рядко се случва, защото тя ака следобед. Сменя ли памперса през нощта се е разсънила и после по 1 час я чакам да й се доспи  Crossing Arms Затова, както е спяща бутам цица и после хоп в креватчето Simple Smile  Whistling

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 16:36 от Maya Dobreva

# 688
Момичета, не е ли време да измисляме заглавие на новата тема?  newsm78

Мен не ме бива много в това, ама сега в тази жега ми хрумна следното:
"Слънцето пече ли пече, а Априлчето расте ли расте..."  Grinning

# 689
Разменям спящо бебе за ядящо такова - може и от другия пол  Joy Joy Joy

Аз съм си пуснала една хороводна китка и игаем хоро с г-цата.. а тя си спиииииии (налазила ме е като мамунка.. ама сме на климатик, че съм вир вода  Crazy) ..  Joy
Мама що дупе има да сваля  Crazy

Brainbug, кефиш  Hug А като гледам малката муцка - страшен бонбон е!  Hug

А тъй - малко купон да зафоримим тук, като е може в таз жега на разходка..
Заглавието е чудно  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт