отдавна не съм писала, но в такъв екшън съм с това кърмене

Резултатът от ужасния цикъл на спане - стачки/ядене по 5 мин - повръщане - днес на консултацията за 2я месец - Ема е наддала само 520 гр.

Единственото, което ми идва на ум е да я слагам по-често да яде (на 2ч), да я будя нощем да яде, да я вдигам да се уригва по няколко пъти на ядене, да вдигна още матрака и шезлонга.
Моля мамите с повече опит и ЛЛЛ да дадат съвет -много малко ли е наддала и какво да правя, за да суче по-добре? Има ли нужда да ходим на гастроентеролог за рефлукса -понякога връща малко, понякога повръща на фонтан като количеството не е повече от 1-2 с.л.

Rouzi и моята не се буди и все изглежда доволна, търси да яде на 2,5 -3ч. Нощем спи добре, яде само веднъж към 3-4ч. и после в 6-7ч. Много рядко реве от глад, но аз си мисля, че като яде по малко и й е свит стомаха, знам ли...
Биха й и на Ема 2те ваксини и сега е с температура - мерих в ануса 38,3 гр. Сложих свещичка Еферлган.
На всичкото отгоре май е с атопичен дерматит (повече от месец не й минава екземата на лицето и сега й се появи и на сгъвките на крака. Педи ме сложи на диета - без никакви млечни и без телешко, ядки, банани и т.н. Не знам вече какво да ям и как ще увелича млякото, от това нейното несучене гърдите ми са все меки и рядко усещам вече да се пълнят, дано не ми спре кърмата.