При нас нищо ново , сякаш се справих с хремата на Стами , но пак има от време на време дразнители в нослето ...
Не съм , така ви завиждам за Созопол

Иначе ...Стамито вече става все по-зряло човече, усмихва се и се мръщи по няколко пъти в минута, реагира все по-ясно на гласовете ни, особено на пискливия глас на батко си

Коликите ни май преключиха, но нощното спане си остава все така трудно(то не че дневното е лесно)...макар че май намерих начин да спи по-дълго.
Правя му втора разходка, късно вечер в квартала-след 19ч, когато е доста по-хладно и подухва, после идва банята , а след нея си отспива около 3 часа, в които успявам да сколасам с всичко ...
Balonesa, какво не му хареса док на тия 500грама ...? Ми то може ли всяко бебе да наддава по таблица....Много ясно, че един път ще е в статистиката, втори път-не ....
Според мен си наддава добре, сега си погледнах записките от баткото(водих си един тефтер и сега го ползвам като ориентир за Стами), Момчил също по толкова ми е качвал след първия месец, по 500-400 и все по -надолу грамове

За дерматита -опитай не само с лека диета, според мен най-вече какаото провокира, но спри да переш дрешките с прах, т.е. само с гореща вода, както и къпи бебето само с вода ...Това са съветите на моя педиатър, когато на Момчил му излезе екзема/лишей като беше бебе, за да установим от какво е, изчезна от самосебе си, но дълго време стоя на ръчичката му ...Можеш да опиташ ако искаш

Ами ,толкова от нас ...
Много слаба активност в албумчето ...що така, или във ФБ си качвате снимки на бебетата и не ви се занимава втори път ...???