Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 255
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Arkadaşlar 74. bölüm sonunda atlanan sahneler geri dönüşlerle 75 başında ekrana gelecek.Fatmagül ve Kerim karı-koca oluyorlar ancak beklentilerini çok yüksek tuttukları için ve uzun süre bu anı bekledikleri için ve bu durumu nasıl karşılayacaklarını düşündükleri için ,hayalkırıklığı yaşıyorlar ayrı ayrı .Sabah ikisi arasında esen soğuk rüzgarların da nedeni bu. Alışma süreci sancılı geçecek,ancak tabi ki bunu da atlatacaklar.

Моят чичко гугъл ме разочарова,много лоши неща ми преведе.Моля,някой който разбира да ни подскаже нещо!

# 691
Хриска, благодаря ти за клипчето, наистина е много нежно и красиво!   bouquet  Hug

# 692
  • София
Спокойно ,момичета.Муки скоро я пращат в Индия-Там ще се отдаде  на будизма и неговото учение,по-скоро на източен будизъм (Махаяна),дзен и др., PeaceЩяла да постигне просветление,нирвана,да изучи тънкости в медитацията, ритуали,посвещавания и гуру-йога.
Крайната цел на нейните учители ще бъде Мукадес да овладее безграничното, универсално състрадание или себеотрицание
Задачата на нейния Гуру ще бъде много трудна:
Скрит текст:

# 693
Пояснение от Соие:
Приятели,прескоченият момент в краят на 74 еп,ще бъде показан в началото на 75 еп.Фатмагюл и Керим стават мъж и жена на истина,само че поради големите си очаквания,поради това че са чакали дълго този момент,и заради постоянните мисли как ще преживеят всичко това,са разочаровани.Това е причината за "студените ветрове"на сутринта.Времето,за да свикнат един с друг ще бъде болезнено,разбира се и с това ще се справят.
Превод:Мериам
Копнах го от фейса

# 694
Вале, едва ли има някой да не е разбрал поста на Дива. Мисля, че самата тя помоли да не й отговаряме.
+1  newsm10
и още  1 newsm10

# 695
А стига бе ... п.б.н. в другата серия ли ще я покажат?  newsm78
Евелин  newsm10
Ако покажат нещо по-така,е тогава не ми се мисли какво ни чака тук,във форума?  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 696
На Мукадес най-голямото наказание ще бъде да я изпратят в Индия в ашрам и да практикува мълчание

# 697
На Мукадес най-голямото наказание ще бъде да я изпратят в Индия в ашрам и да практикува мълчание
Това наказание ще е само 10 минути,и после....  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 698
Пояснение от Соие:
Приятели,прескоченият момент в краят на 74 еп,ще бъде показан в началото на 75 еп.Фатмагюл и Керим стават мъж и жена на истина,само че поради големите си очаквания,поради това че са чакали дълго този момент,и заради постоянните мисли как ще преживеят всичко това,са разочаровани.Това е причината за "студените ветрове"на сутринта.Времето,за да свикнат един с друг ще бъде болезнено,разбира се и с това ще се справят.
Копнах го от фейса

благодаря за превода  javascript:void(0);  bouquet  

# 699
  • В Града на Липите
Ето ни подсказка. При това доста логична.
Даниела олекна ми заради теб.

# 700
  • Разград
Fatmagül&Kerim YaşamamArtık

# 701
Пояснение от Соие:
Копнах го от фейса

Превод:Мериам   Hug   bouquet

# 702
Kamy, Noritka, Meriam благодаря Ви !  newsm68 newsm44 Сега вече съм "happy" !  Grinning
Значи погледите бяха погледи на разочарование ?  Thinking Имали са големи очаквания за брачната нощ, но явно не са се сбъднали, точно като моите за първата брачна нощ във филма ! Irony !  Grinning

# 703
Спокойно ,момичета.Муки скоро я пращат в Индия-Там ще се отдаде  на будизма и неговото учение,по-скоро на източен будизъм (Махаяна),дзен и др., PeaceЩяла да постигне просветление,нирвана,да изучи тънкости в медитацията, ритуали,посвещавания и гуру-йога.
Крайната цел на нейните учители ще бъде Мукадес да овладее безграничното, универсално състрадание или себеотрицание
Задачата на нейния Гуру ще бъде много трудна:
Скрит текст:

Дано да си права Евелин, но според мен задачата на нейния гуру е загубена кауза..., такива хора не се променят, просто господ им е дал толкова

# 704
Брачна вечер -  Керим, изглеждаш точно  като в първи сезон, Фатмагюл също - коса изправена, срамежлива
След брачна сутрин -  Керим типичен вторисезонски имидж, изглеждащ като младеж, Фатмагюл с къдрава коса и басмена рокличка.
Каква разлика само- само няколко часа.....

И все пак си мисля -  Можеше и след тези излияния от страна на двамата, просто да си легнат, без никакви повторни целувки и събличане на рокля.

Общи условия

Активация на акаунт