iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 34-а тема

• 50 489
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
искам ад се възползвам от промоцията с отстъпките. Направих с ивтори акаунт, по промених адреса, но нямам др дебитна карта за разплащане по нета Rolling Eyes възможно ли е да ми откажа плащане и да засечат че тази карта плаща на др акаунт newsm78

О, да. И аз го пробвах този номер - не стана. Внимавай, защото ако те усетят, че правиш шмекерии може да ти откажат достъпа. Задължително освен друг акаунт и адрес трябва и картата да е друга, дори компютъра, от който поръчваш трябва да е друг.

Внимавай и да не ти блокират картата ако решат, че е опит за измама.

newsm74 Код за 5$ отстъпка TOY665

# 241
  • sofia
E аз одеве направих на баща ми акаунт и платих с неговата карта. Живеем на един адрес, това не би трябвало да се тълкува като  опит за измама   Thinking

# 242
Привет на всички от мнооого отдавна! Simple Smile По-старичките (не на години) потребителки може би ме помнят.

Имам хемоглобин 112 и наистина съм отпаднала. Мислех, че е заради дългогодишното сериозно недоспиване, на което се подлагах по своя воля (не е за пред хора да споделям защо бях така безхаберна към здравето си), в смисъл, че ще трябва време на организма да свикне с новия режим на сън, но явно пораженията не са толкова малки. Та, нещо за тоя хемоглобин от Айхърб? Или малтофер от нашите аптеки, който зная от бременността си, е най-добрия вариант? Има ли го в същата форма в сайта?
Имам проблеми и със ставите, предполагам, някакъв протеин ми изследваха, уж излезе отрицателен, но си имам сериозни болки, нощем мога да спя основно по гръб с изпънати крака, а така не ми е особено удобно. По принцип се хванах с упражнения (вкъщи, също ходя и на йога, и на Пауър плейт отскоро), уж за подобряване на здравето - болките в гърба, липсата на сили, имунитета, който ми е съсипан и от януари месец насам не съм спряла да боледувам (фарингит, синузит, цистит). Когато има по-голяма физическа активност, организмът се нуждае от още повече вещества, а при мен и без това логично е, че са в недостиг. И затова сигурно се появиха тези ставни болки?  Thinking
Поръчах си най-сетне  Blush комбинираните витамини на Nature's way за жени (alive), които съм пила веднъж и съм доволна, доколкото мога да преценя, защото тогава нямах такива проблеми все пак, но да кажем, че го видях по отношения на косопад, мускулни спазми и подобни проблемчета. Също и магнезий, и МСМ, и други не толкова важни неща. Пак я свърших както винаги - първо поръчвам, после се наканвам да вляза в темата да се съветвам!  ooooh! Но ми се иска още една поръчка да направя все пак и затова.

И уж, вместо да си разказвам цялата здравословна автобиография, щях само да питам за крем с DMAE, защото ми се появиха кафеникави петна по лицето, помня, че Пинки говореше за някакъв форум с рецепти, но аз предпочитам готов крем да си взема. Не ме бива много по рецептите заради набавянето на разните там непознати за мен съставки, които обикновено не се използват с традиционното си предназначение и за да се довери човек и вземе решение, се налага проучване, което отнема много време.

А астаксантинът и Q10 колко време се пият? По-специално първото, защото относно второто имам резерви - не ми понесе тоя Ubiquinol и ми стои от 2 години сигурно вече и едва наскоро изпих едно хапче пак да пробвам и нямаше нищо негативно, но може би така е било и първия път тогава, т.е. без проблем, а се е появил в следващите дни. За който се интересува - просто ми прилошаваше едно такова, май ми падаше кръвното, защото и без това си ми е ниско, а на килограми съм с около 3-4 по-малко, отколкото бих искала, отколкото се чувствам добре в определени отношения).

И последно - мисля си за Таурин и Теанин с цел по-здрав сън, защото заради цистита ставам по 2 пъти минимум нощем и често се разсънвам, напрегната съм откъм мозъчна активност - точно тогава мозъкът ми се присеща за разните там проблемчета, за които денем не остава време или желание да се занимава и "запрята ръкави" да решава по никое време  Crazy
И искам да питам дали има опасност да ми действат не добре заради по-ниското кръвно, липсата на желязо или друго? Иначе със самото заспиване общо взето нямам проблеми и нямам нужда от мелатонин, а и нали поръчах магнезий, ще го взимам вечер за всеки случай.

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 01:19 от desi_sunshine

# 243
Здравейте на всички!Вече и аз да се похваля записвам се и аз с първа поръчка.
Код за първа поръчка  BOJ862

# 244
  • Sofia
E аз одеве направих на баща ми акаунт и платих с неговата карта. Живеем на един адрес, това не би трябвало да се тълкува като  опит за измама   Thinking

Ако си платила с негова карта, т.е името на кратата е негово няма проблем, според мен проблем може да има ако направиш негов акаут и се опиташ да платиш с карта на сруго име.

newsm74Код за 5$ отстъпка TOY665

# 245

Ако си платила с негова карта, т.е името на кратата е негово няма проблем, според мен проблем може да има ако направиш негов акаут и се опиташ да платиш с карта на сруго име.

newsm74Код за 5$ отстъпка TOY665

И с друга карта да плати няма проблем. Аз има 2 акаунта и разплащам с 4 различни карти на 3 различни хора. От над 2 години досега нямам никакъв проблем с нито една пратка.  Peace

# 246
В момента нямам нет и пиша от телефона си - забравих вчера да ви питам дали имате fFacebook група?

# 247
  • София
здравейте ползвали ли сте това http://www.iherb.com/product-reviews/USPlabs-SuperCissus-120-Capsules/29843/?p=1 звучи много добре Rolling Eyes

# 248
  • гр. Пловдив
Освен черния на Nubian Heritage ...
За този черен сапун ли става въпрос?

Код за $10 отстъпка при първа поръчка  UFO599    от    www.iherb.com

# 249
  • Варна.....
Не помня кои от слънце защитните продукти препоръчвахте?

# 250

Предполагам че за ТОЗИ.

# 251
Този е сапунът:
http://www.iherb.com/Nubian-Heritage-African-Black-Soap-Bar-5-oz-141-g/11242

В момента го ползвам.

Код за 5$ отстъпка PES991

# 252
  • София
.....И с друга карта да плати няма проблем. Аз има 2 акаунта и разплащам с 4 различни карти на 3 различни хора. От над 2 години досега нямам никакъв проблем с нито една пратка.  Peace

... и ползваш няколко РС -та ?! Simple Smile

Код за 10$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

# 253
kattteto, най-добре потърси добър УНГ, не експериментирай с детето. Дъщеря ми също правеше чести отити, но намерихме лекар, които ни помогна и тази зима е без проблеми. Можеш да му даваш r Витамин С, Витамин Д/зимата/, Епикор, водорасли, това поне аз давам. Но това няма да реши проблема с отитите. Ровейки се из нета намери добър УНГ!!!!!! Отитите се израстват, но могат да имат сериозни поражения върху слуха, така че не губи повече време.  Peace

Код за отстъпка FOX207

# 254
.....И с друга карта да плати няма проблем. Аз има 2 акаунта и разплащам с 4 различни карти на 3 различни хора. От над 2 години досега нямам никакъв проблем с нито една пратка.  Peace
... и ползваш няколко РС -та ?! Simple Smile
Защо трябва да ползва няколко пц-та?Аз също имам три акаунта с 3 карти. Правени са все от един компютър. От айхърб едва ли се занимават да проверяват айпитата. За тях е важно картите да са различни.

Desi_sunshine
, добре дошла отново HugНе мога да ти помогна за въпросите, защото хич ме няма с добавките, но ако кажеш каква е формулата за отказване от форума, цена няма да имаш.  Grinning

За УНГ специалист препоръчвам д-р Френгов. Дъщеря ми направи отит тази зима и посетихме четирима УНГ-лекари. От Френгов съм най-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт