iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 34-а тема

• 49 474
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Bobka,беше ми много полезно пояснението ти! Ами майка ми е хипертоничка и и от време на врме пие и Ксанакс...А тъкмо я засилих да си вземе! Confused Значи витамините,които ми препоръча стават при високо кръвно и сърдечно-съдови заболявания?
Последно да попитам-Спирулината подходяща ли е за нея?

код за 5$ отстъпка KUT353

# 646
  • София
sladurka, спирулината има благотворно действие при хипертоници със сърдечно-съдови проблеми. Омега-3 също е много добра в случая.

Kод за $5 отстъпка  при първа поръчка  LAV475 
********************************************************************************

# 647
Аз пак съм с въпрос-Омега 3 от сьомга(84 мг) + вит. Д3 добре ли е за деца? И дозата достатъчна ли е? А ако реша и аз да вземам малко ли ще ми са 84 г? ( взех Рибчо на АВО Pharma днес на малката,не ми се чакаше от айхърба)
 А и да споделя за колагена на Неосел-вече може би 10-ина дни го вземам,ами дано не е само внушение,но като че тургора на кожата ми е по-добър и изглеждам по-свежа,а дано и занапред да е така Blush

# 648
Oтдавна не бях влизала тук и какво да видя- кофти новини.Аз си поръчвам на воля до 20 долара и няколко цента.Сега сигурно ще са всичките на митница.Но ако е само това дбре.Ако има и ДДС ще е кофти.

# 649
  • София
sladurka 

АБО ФАРМА РИБЧО - ОМЕГА 3 + ВИТАМИН D3  e  с  ниски дози и е по-добре детето да си го изпие - ти тяма да го усетиш Simple Smile

ПП. Лятото може да не се приема вит.Д  /в повечето случаи Simple Smile/ - от слънцето тялото /чрез кожата/ си синтезира този витамин.

Код за 5$ отстъпка при Първа поръчка   :      YUL919     в    www.iherb.com

# 650
  • София
Oтдавна не бях влизала тук и какво да видя- кофти новини.Аз си поръчвам на воля до 20 долара и няколко цента.Сега сигурно ще са всичките на митница.Но ако е само това дбре.Ако има и ДДС ще е кофти.

Ако Общата сума /продукти + доставка/ е над 30лв - се плаща ДДС на цялата сума
Вече е по-изгодно да се пускат големи поръчки - по-малко се плаща за доставка и вместо 3-4 ходения до митница - може да се мине с едно. Simple Smile

# 651
Здравейте,от Консумер Лаб-а получих писмо за вероятна токсичност в някой форми на витамин
В 12 и за наличие на химикали в продукти с екстракт от гроздови семки,които ще се изтеглят..Бобка,ти ли беше с абонамент да кажеш какво се случва?Много моля,ако някой има достъп да пише подробности.

# 652
denis_d благодаря ти за отговора! Аз за детето все пак съм взела Рибчо Grinning,но си мислех дали да не пия по една-две таблетки все пак и аз. Знам,че лятото няма нужда от вит. Д,но само тази омега 3 ми похвалиха за деца от аптеката и реших да се доверя(ама не мога да не попитам и тук Simple Smile )
Дописвам: гледам спирулина добра цена,но се чудя измежду няколко варианта:
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Spirulina-90-Veggie-Caps/8364
http://www.iherb.com/Now-Foods-Spirulina-Nutrient-Rich-Superfood-120-Vcaps/800
http://www.iherb.com/Nutrex-Pure-Hawaiian-Spirulina-Pacifica-Nat … 100-Tablets/10037
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Spirulina-500-mg-200-Tablets/1375

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 09:46 от sladurka

# 653
Bobka, да питам - мога ли да вземам спирулина като съм с хашимото? Много ми се иска да го направя и все се опасявам, като знам че водораслите не са подходящи заради съдържанието на йод newsm78

# 654
denis_d,грешка ли направих като взимах 2 месеца CoQ10-Ubiquinone 100ml. по 1бр.+2бр омега сутрин след закуска?И тези ли е по-добре да се взимат вечер?То вече след дъжд качулка,но поне като започна новата опаковка,която е Ubiquinol да не допускам пак грешка! И пак с омега ли да се взима?  bouquet

# 655
  • гр. Пловдив
Понеже това свърши отново http://www.iherb.com/Badger-Company-Anti-Bug-Balm-1-5-oz-42-g/18389, дали може да се замени с това http://www.iherb.com/Badger-Company-Anti-Bug-Balm-Citronella-Ros … y-2-oz-56-g/18401 ?
Предполагам второто не е подходящо за деца. Нещо друго дали може да ми препоръчате, против комари, но да не съдържа мента?
Благодаря предварително!  bouquet

П.П. Мой близък е с анемия. Какво може да ми препоръчате за вдигане на хемоглобина?

Код за отстъпка при първа поръчка UFO599     от    www.iherb.com

# 656
  • София
Здравейте,от Консумер Лаб-а получих писмо за вероятна токсичност в някой форми на витамин
В 12 и за наличие на химикали в продукти с екстракт от гроздови семки,които ще се изтеглят..Бобка,ти ли беше с абонамент да кажеш какво се случва?Много моля,ако някой има достъп да пише подробности.
Научна статия на Американския Ботаническата Съвет изразява опасения относно очевидна фалшификация на маслото от семена на грейпфрут.
В статията се прави преглед на 10 публикувани аналитични изследвания, които са установили,
че различни дезинфекционни синтетични химикали са открити в натурални продукти, етикетирани като "екстракт от грейпфрут семена" Това е в общи линии.

В сайта има секция КонсумерЛаб отговаря. Някой си решил да попита токсична ли е формата cyanocobalamin, на витамн Б12
Question:
Being over 50 years old, I'm looking to take a vitamin B-12 supplement. I see that many contain a form of vitamin B-12 called cyanocobalamin, yet I read on the Internet that this form is toxic. Should I be concerned?

Answer:
As discussed in the Product Review of B Vitamins, vitamin B-12 is one of the few vitamins that adults over 50 should get from a supplement or fortified foods, as opposed to the diet alone. It is also recommended for people on long-term medication that reduces stomach acid and for people with certain other conditions, as noted in the Review.

The most common form of B-12 in vitamin supplements is cyanocobalamin and although this form includes a cyanide molecule, it is very safe. Why? Even at a very high dose, it would provide about a thousand times less cyanide than is toxic, and the cyanide is excreted in the urine. B-12 is also available in supplements as methylcobalamin

С една дума цианокобаламинът не е токсичен.

********************************************************************************

# 657
  • София
Bobka, да питам - мога ли да вземам спирулина като съм с хашимото? Много ми се иска да го направя и все се опасявам, като знам че водораслите не са подходящи заради съдържанието на йод newsm78
Justin , в синьозелените водорасли като спирулината, АФА-та и хлорелата няма йод.
Той се съдържа в по-големи количества в кафевите водорасли.

# 658
  • София
denis_d,грешка ли направих като взимах 2 месеца CoQ10-Ubiquinone 100ml. по 1бр.+2бр омега сутрин след закуска?И тези ли е по-добре да се взимат вечер?То вече след дъжд качулка,но поне като започна новата опаковка,която е Ubiquinol да не допускам пак грешка! И пак с омега ли да се взима?  bouquet

Добре е да се правят почивки, но всеки си решава сам  Simple Smile какво и колко дълго да приема.
Сутрин след закуска е добре
CoQ10 се усвоява по-добре с Омега 3, но не е задължително да ги приемаш заедно /а само препоръчително/

ПП. Една и съща добавка в комбинация с различни  добавки - има различен ефект.
Напр. Астаксантин + CoQ10 + Омега 3 е идеална комбинация за предпазване на кожата от вредните УВ лъчи
Но, CoQ10 + Л-Карнитин + Инозитол - дава сила при джогинг/аеробно натоварване/ и се топят повече мазнини Simple Smile / и се потиш ужасно Simple Smile/

# 659
Мили момичета, след като днес за колетче на стойност 16 долара и точно 3 нещица, заплатих 10 лева + доставката от 6 долара, за мен вече i-herb не е никак изгоден вариант...Много е кофти това, че започнаха да изписват и доставката. Дано се върне поне старото положение, защото най ме е яд, че няма откъде да си вземам вече любимото кремче.. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт