За българската козметика - 2

• 104 427
  • 387
  •   1
Отговори
# 330
Каква готина тема! Обожавам български продукти. Heart Използвам най-вече All Nature и Евтерпа, ако някой се интересува за мнение за някой продукт - да пита Bowtie

Ол нейчър не ги ли спряха вече?

# 331
Защо да ги спират?

# 332

Някъде в периода лятото-есента на 2017 имаше ликвидация на марката в големите вериги хипермаркети и аптеки. За да се ликвидират наличностите, бяха пуснали всичко на 50% намаление. Ако все още се намират по някои магазинчета и сайтчета, сигурно са някакви останали бройки, но не и ново производство.

# 333
Аз също много съжалявам, харесвах ги и както винаги спират хубавите производства😶😑😠
Серията с мед беше за изяждане  Animal Bee

# 334
Аз не знаех, имам накупени още от тези промоции, за които говорите Grinning

# 335
и аз имам, ползвам нещата им с удоволствие - за мен реалната им цена е точно тази, която е с -50%
последно купувах продукти от ремедиум

# 336
Сега погледнах в сайта на Ремедиум, още ги има налични и намалени, но наистина чух, че я спират серията, но нямам някакви твърди доказателства. За мен също не си заслужават продуктите им на цената преди намалението от 50%. Маските им за коса например не струват. Щях да умра от яд, ако бях дала 10-11 лева за маската. Приятелят ми им харесва душ-геловете, но пак на "намалената" цена, иначе на ненамалената има и по-хубави.

# 337
  • Бургас
Сега погледнах в сайта на Ремедиум, още ги има налични и намалени, но наистина чух, че я спират серията, но нямам някакви твърди доказателства. За мен също не си заслужават продуктите им на цената преди намалението от 50%. Маските им за коса например не струват. Щях да умра от яд, ако бях дала 10-11 лева за маската. Приятелят ми им харесва душ-геловете, но пак на "намалената" цена, иначе на ненамалената има и по-хубави.
И аз споделя това мнение. Шампоаните им са добри, но ги купувам когато са намалени, а балсамите са ужасни.

# 338
Някой ползвал ли козметика о  тази серия?
https://goo.gl/images/yv2uJp
Какво можете да кажете за нея? Сега исползвам точно този околоочен крем.

# 339
  • При децата ми
Благодаря,krasiva vinagi .Скоро ми дадоха тестерче на Рефан,"охлювен" гел,не съм очарована и ми дърпа кожата.
Скоро попаднах на блог на една фармацка,в който тя професионално хвали състава на три бг крема:
http://www.infarmaciq.com/balgarski-kremove-brachki/
Аз вече ползвам дневен и нощен на Авиа и съм доволна от резултата,кожата ми е подхранена и освежена.Даже и комплименти получих  Simple SmileЕдиният крем струва 9 и нещо.
Майка ми маже Арома 50+ и по моя преценка й се отразява много добре.Определено по-добре от Лореалите,които ползва предимно.
Фитокод съм ползвала много отдавна и нямам спомени.Като изхабя наличните,може пак да пробвам.

Би ли споделила откъде купуваш кремовете на "Авиа"?

# 340
  • Deutschland
И аз се интересувам за Авиа. Преди да си тръгна от България есента, търсих къде ли не и нямаше. Аптеки, Елитис - няма. За Пловдив става въпрос

# 341
  • София
За София - Авиа има в Ремедиум.
Имат и сайт - Авиакозметикс.

# 342
В Елитис и аптеки Фрамар също ги има.

# 343
  • Пловдив
И аз се интересувам за Авиа. Преди да си тръгна от България есента, търсих къде ли не и нямаше. Аптеки, Елитис - няма. За Пловдив става въпрос

За Пловдив - аз го поръчах от Магазинче за домашна козметика. Не поддържат кремовете в наличност, но до 2-3 дни могат да заредят. Имат физически магазин, от него ще си го взема, че не ми се плаща доставка. Намира се в района на Здравната каса, на мен ми е в района Simple Smile Ако ти е удобно свържи се с тях. Аз им писах във фб. Не знам защо се навих да ги пробавам, като съм скептична за 10 лв. да са кой знае какво.

# 344
АВИА-за Бургас:магазин за козметика Дани,на Александровска,под Райфайзен и на Демокрация 104,блока срещу Краставицата,където има магазинче за плодове и билки,там предлагат отворена кутийка да тестваш крема.
Писах им във ФБ и ги питах,после намерих магазините и така.
Аз съм доволна от кремчетата ми,кожата ми се чувства хидратирана и по-плътна.Може да струва 10 лв.,но има кремове от 100+,които не са ми давали такъв ефект.Поне за моята кожа съм абсолютно сигурна в резултата.

Общи условия

Активация на акаунт