На море в Гърция - 7

• 144 850
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
След дълго четене най-после се ориентирах в предпочитанията си благодарение на вас.
Искам да попитам тези, които са пътували Вурвуру - Аспрoвалта пътят как е? Планински ли е, има ли много завои и урви или е нормален? Защото имам страх от шофиране по планински завои с празно пространство от едната страна на пътя. Останал ми е стрес от пътя към Дубровник.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 18:29 от soya-fen

# 586
  • Sofia
За Аспровалта сме минавали през Илинден и пътя е много хубав,до Драма има леки завои,но след това е прав и широк....

# 587
Bibi,благодаря ти за включването за poseidon,мен също това би ме отказало,аз ходя в Гърция също най-вече заради чистото море и уникалните плажове,помагайте тогава-някой почивал в Kassandra mare!?

# 588
За Аспровалта сме минавали през Илинден и пътя е много хубав,до Драма има леки завои,но след това е прав и широк....
Благодаря за отговора.  Peace Мен ме интересува по-скоро пътят от Аспровалта до Ситония (идвам от Свиленград) и по-точно до Вурвуру и Сарти.

# 589
За Посейдон - моята тур. агентка ми го препоръча като хотел, храна, зеленина и ЦЕНА и отзиви на почивали + нейни лични.
Отказа ме плажа . Цитирам по спомени описание от приятелка - то просто няма плаж, насипан е пясък с камиони, малък, тесен , и в най-забутаното село на БГ черноморие нямало такъв анти плаж. Огромни канари и дребни камъни на плиткото, които трябва да прескочиш/преплуваш. Обувки за камъни не вършили работа. Има нещо като пластмасова пътека навътре в морето до хубавия пясък, но пък там вече е дълбоко. С две думи абсолютно неподходящо за сем. с деца. Не беше доволна и от храната. Нейните деца ( около на 2 и 4 г.) ядяли супи, а в хотела почти липсвали такива. Пак кавам мнението не е лично мое, но ние ходим в Гърция основно заради морето, и този отзив беше достатъчен да ме откаже. Rolling Eyes

Къде се намира този хотел, че не разбрах Simple Smile?

# 590
  • София
За Посейдон - моята тур. агентка ми го препоръча като хотел, храна, зеленина и ЦЕНА и отзиви на почивали + нейни лични.
Отказа ме плажа . Цитирам по спомени описание от приятелка - то просто няма плаж, насипан е пясък с камиони, малък, тесен , и в най-забутаното село на БГ черноморие нямало такъв анти плаж. Огромни канари и дребни камъни на плиткото, които трябва да прескочиш/преплуваш. Обувки за камъни не вършили работа. Има нещо като пластмасова пътека навътре в морето до хубавия пясък, но пък там вече е дълбоко. С две думи абсолютно неподходящо за сем. с деца. Не беше доволна и от храната. Нейните деца ( около на 2 и 4 г.) ядяли супи, а в хотела почти липсвали такива. Пак кавам мнението не е лично мое, но ние ходим в Гърция основно заради морето, и този отзив беше достатъчен да ме откаже. Rolling Eyes
http://www.poseidonpalace.gr/portal.php?action=location&language=US ето Олимп. ривиера, Лептокария

# 591
  • София
Ох, тази сутрин се събудих с едно такоооова чувство за набижаващата ваканция Hug Вече нямам търпение  grinning039 Не ми се работи, не ми се стои вкъщи, иде ми да се метна на колата и още днес да отпраша!

# 592
  • Пловдив
Завиждам ти на чувството  Grinning

# 593
Здравейте Hug, някой би ли ми казал ако знае какво е разстоянието от летище Атина до пристанище Пирея?За колко време долу-горе можем да се предвижим до там с автобус?

# 594
  • с/у ОколоМръсТното
Мен ме интересува по-скоро пътят от Аспровалта до Ситония (идвам от Свиленград) и по-точно до Вурвуру и Сарти.

По магистралата от Аспровалта до Солун и после към Халкидики е ОК. Леко се удължава пътят, но е скоростен, така, че аз бих го предпочела.
Сега...  за Сарти се минава през Никити, Неа Мудания Торони, носът на Ситония, Каламици, Сикия и Сарти.
За Вурвуру - от Никити се отклоняваш за източния бряг (ако пред теб е картата).

Сарти - Вурвуру не е добра идея.

# 595
Здравейте Hug, някой би ли ми казал ако знае какво е разстоянието от летище Атина до пристанище Пирея?За колко време долу-горе можем да се предвижим до там с автобус?
Автобусът, който свързва летището с пристанището, е обиколен (X-нещо си е номерът му) и пътува около 1 час. По-бързо се стига с метро, което се сменя на Монастираки в центъра.

ИМАМ ПИТАНЕ:
Кой ще ми каже къде се намира Las Bandidas Beach Bar (и съответния плаж) на Ситония?

# 596
Я да попитам опитните добри души тук - струва ли си и възможно ли е човек да направи обиколка на Корфу от 10.00 до 18.00, да речем? Много се чудя дали е постижимо предвид феритата и така нататък, а също и предвид плътния човекопоток, който подозирам от видяното и прочетеното в нета. И изобщо, кажете нещо за Корфу - подходящо ли е за хора, които ненавиждат масовия туризъм тип Слънчев бряг и предпочитат по-така... ъъъъ... как да го кажа, задушевни места? Много голямо предварително благодаря  Flutter

# 597
  • с/у ОколоМръсТното
Параходче, ето това ми даде Гугъл.
По безкрайния плаж на Торони ще да е...

# 598
http://www.poseidonpalace.gr/portal.php?action=location&language=US ето Олимп. ривиера, Лептокария

Благодаря  Peace

# 599
Параходче, много благодаря за отговора.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт