ВРЕДНИ ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

• 32 639
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
..Ако не се лъжа в БГ има закон който забранява продаването на хранителни добавки и лекарствени препарати през интернет.

Това беше в Закона за защита на потребителите - от миналата година забраната е само за предлагането и продажбата от разстояние на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание.

# 16
  • В най - голямото село
Според мен и в Липовона (не го видях в списъка) без да е описано се съдържа Сибутрамин.

# 17
Според мен и в Липовона (не го видях в списъка) без да е описано се съдържа Сибутрамин.

Напълно е възможно.  Това, че го няма в списъка, означава само, че не е тествано от FDA.

# 18
Един съвет от мен, лично изпробван. Забравете за всякакви хапчета. Оправете си само вечерята. Не яжте след 19 часа или ако ще ядете опитайте да е само салата и то поне 2-3 часа преди лягане. Гарантирам ви, че още първата седмица ще свалите между 2 и 4 килограма, зависимост от това колко се движите през деня и дали спортувате. Първите няколко дена ще се чувствате гладни, удържите от там нататък няма да ви прави впечатление и много бързо ще видите ефекта.

# 19
Напълно съм съгласен с vanko1baby относно режимът на хранене - той е от най-голямо значение, но при много хора рязката промяна на хранителния режим води до непреодолим глад и отпадналост. Според мен единствения приемлив начин е диета + натурални добавки + поне малко спорт. Вече има доста натурални добавки, които освен, че не са вредни са и полезни като Акай Бери (не това на ABC) , Худия, Хитозан и тн и тн

# 20
Здравейте, аз съм току що регистрирана, но от около месец чета редовно темите в бг-мама, но това е първата която ме накара да се регистрирам за да отговоря.  Съжалявам, че не попаднах на нея по-рано. И аз имам да свалям килограми и от месец предприех доста стриктен режим включващ диета, кавитация, ръчни масажи, кардио гимнастика ... за съжаление към това включих и капсули лида. След по-малко от месец прием вече отчитам изцяло негативните ефекти от този продукт: главоболие, световъртеж, изостреност и тревожност и най-лошото усещането, че не мога да си поема въздух. Спряла съм ги от 4 дни, но още изпитвам неприятните ефекти. Сега имам записан час за невролог и за пълни изследвания на кръвта. Не драматизирам и силно вярвам, че все още не съм си причинила нещо необратимо, но много ме е яд на себе си, защото трябваше да правя това което правя в момента и ефекта така или иначе щеше да се появи, може би по-бавно, дори и за година, но в крайна сметка след като съм трупала килограмите си с години, не е ли логично да ми отнеме толкова време да ги сваля.

Много се замислете преди да приемате препарати съдържащи Sibutramine, особено когато самия той не е указан на опаковката и вие дори не знаете какво е количеството му и колко надвишава допустимата доза. Sibutramine е почти идентичен с ефидрина и амфитамина. Всички знаете опасностите от последните, всички се притеснявате децата ви да не посегнат към тях, но в епохата на интернет, когато 12 годишният ви син с едно кликване на мишката, ще успее да види какво всъщност има във вълшебните хапчета на мама, как последната, ще го убеди, че наркотиците са вредни.

Що се отнася до The European Medicines Agency, тя също като американската е забранила използването на лекарства съдържащи Sibutramine още през 2010 година. (http://www.ema.europa.eu/ema/index.jsp?curl=pages/medicines/huma … C0b01ac0580024e9a)

На вас и на себе си пожелавам воля.

# 21
FDA пусна съобщение и за  Tianji True Slim    -  съдържа сибутрамин

http://www.fda.gov/Drugs/ResourcesForYou/Consumers/BuyingUsingMe … ource=govdelivery

# 22
  • София
много добра тема

# 23
Аз лично съм използвала Лида, още преди да съобщят че това лекарство е изключително вредно. Наистина страничните ефекти бяха много и въпреки, че успях да отслабна за кратко време се чувствах зле.

# 24
Няма такова нещо като "вълшебното хапче", което го взимаш и ти решава всички проблеми. Свикнете с тази мисъл. Самият процес на отслабване може да се осъществи без никакви хапчета по най-елементарния начин:
1. С по-малко нервиране.
2. С 1 час приятна тренировка на ден, която трябва да не е натоварваща и да се слуша класическа музика, докато се практикува, за да сваля напрежението.

Може и да не вярвате, но повечето хора са дебели, защото са нервни, или защото по цял ден стоят зад някой компютър. Аз съм програмист и това ми е работата, и заради това си и плащам с излишните килограми. Като се добави и факта, че се нервирам, поради факта, че в гена ми е заложено да бъда припрян и да искам непременно всичко да заработи веднага и да бъде изпипано, ето ти лошата комбинация.

Друг начин за отслабване е добрата стара няколко хиляди годишна йога. Пробвайте с упражнението Капалабхати от Пранаяма (йога за дишане). Но с него трябва много внимателно, защото при неправилно провеждане може да навреди доста и на нервната система, вследствие от хипер или хиповентилация, в зависимост от характера на грешката.

При всички случай към хаповете трябва да се отнасяте с максимално недоверие и да ги отстраните тотално от живота си.  Те не водят към нищо добро. Дори и да дадат необходимия ефект, без да повлияят на нервната система, в момента, в който ги спрете, ако не сте променили начина си на живот, килограмите ви ще се върнат, + лихвата...

# 25
Съгласна съм, че отслабването с лекарства е вредно и краткотрайно. Най-добрия вариант за постигане на желано тегло е балансирано и здравословно хранене, което да включва минимум четири хранения през деня и около два литра вода на ден.

Общи условия

Активация на акаунт