Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 45 983
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
написал е писмото в момента в който реши че ще убива Керим. още тогава е знаел, че ще бъде или-или......

"След Мустафа остава нещо...Какво може да е според вас?Съществен епизод..."
тази подсказка не ми изглежда свързана с детето...от къде-накъде newsm78

А ако напише , че Фатма е виновна , за това , че детето му ще расте без баща би могъл да  и вмени вина? Но и аз не мисля , че е това . Просото се сетих за подсказката с Хаджер и затова споменах детето.

# 496
  • Бургас
Хриси, много ми беше трудно да прочета,това което си постнала.Тежка тема,наистина Фг е силна жена и се е справила по възможно най-добрия начин.
В момента,обаче, нейният проблем изглежда решен,докато Керим определено не е добре.Също като теб, се надявам да се справи бързо и само с нейна помощ. Все пак е мъж, а психиката на мъжете е значително по-силна.
Круела,нямат ли предвид точно писмото,което ще остави Мустафа?! newsm78
Ако питаш мен,изобщо не е важно това писмо,но какво ли ще причини в отношенията им?!

Дани не съм съгласна че психиката на мъжете е по-силна  NaughtyВсичко е до човека ,и докато съдбата не ти поднесе изпитания ,човек не знае колко може да понесе Tired

# 497
  • Разград

# 498
Хриси, много ми беше трудно да прочета,това което си постнала.Тежка тема,наистина Фг е силна жена и се е справила по възможно най-добрия начин.
В момента,обаче, нейният проблем изглежда решен,докато Керим определено не е добре.Също като теб, се надявам да се справи бързо и само с нейна помощ. Все пак е мъж, а психиката на мъжете е значително по-силна.
Круела,нямат ли предвид точно писмото,което ще остави Мустафа?! newsm78
Ако питаш мен,изобщо не е важно това писмо,но какво ли ще причини в отношенията им?!

Дани не съм съгласна че психиката на мъжете е по-силна  NaughtyВсичко е до човека ,и докато съдбата не ти поднесе изпитания ,човек не знае колко може да понесе Tired

Знам за какво говориш,така е?  Hug  Hug  Hug

# 499
  • София
Черно коте, много често чувам,че жените сме по-силни,но не знам защо моя опит и наблюдения ме водят до други изводи. Като че ли това твърдение е вярно,що се отнася само за израстването ни от малки деца до  съзнателни хора с определена психика.
Моите наблюдения и това,което всъщност вложих в думите си се отнасят по-скоро за психиката на мъжете спрямо сексуалните въпроси,но не ми се искаше да конкретизирам.Мисля си,че мъжете в това отношение са по-свободни,по-отворени и нямат пречки и психологически бариери.Мисля си,точно заради  това,че на Керим само Фг ще му е достатъчна,за да преодолее проблема си.
Знам,че съм голословна,но по принцип така възприемам нещата за себе си,не само във филма.
 Hug

# 500
Финалът на епизод 74 не е никак зле. Номера е да си го изгледаш 548732916 пъти. Сега направо ми е прелестен! Такива едни притеснени, незнаещи на къде да гледат и какво да кажат. Сладури!!!   Blush Embarassed  Flutter Heart Eyes  Wink

# 501
Cruela, в засада ли си? Разчитаме на теб!  Simple Smile

Аз вече развях бялото знаме, нищо не предполагам, чакам сценаристките какво ще ни поднесат. Само се надявам тяхното виждане да не е много далече от моите очаквания!  newsm17

# 502
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Cruela
Вмъкни Цитат
Финалът на епизод 74 не е никак зле. Номера е да си го изгледаш 548732916 пъти. Сега направо ми е прелестен! Такива едни притеснени, незнаещи на къде да гледат и какво да кажат. Сладури!!!
  Круела,!И аз така ги виждам сладки и срамежливи,сконфузени,след случилото се през нощта.Но е хубаво,че  ще си останат сами вкъщи и ще поговорят.
Макар че как ще се удържи Мука да не хукне още сутринта към къщата им Rolling Eyes Grinning?!

# 503
Cruela, в засада ли си? Разчитаме на теб!

Хаир! Хилял ми ги праща на лични.

# 504
Черно коте, много често чувам,че жените сме по-силни,но не знам защо моя опит и наблюдения ме водят до други изводи. Като че ли това твърдение е вярно,що се отнася само за израстването ни от малки деца до  съзнателни хора с определена психика.
Моите наблюдения и това,което всъщност вложих в думите си се отнасят по-скоро за психиката на мъжете спрямо сексуалните въпроси,но не ми се искаше да конкретизирам.Мисля си,че мъжете в това отношение са по-свободни,по-отворени и нямат пречки и психологически бариери.Мисля си,точно заради  това,че на Керим само Фг ще му е достатъчна,за да преодолее проблема си.
Знам,че съм голословна,но по принцип така възприемам нещата за себе си,не само във филма.
 Hug

Дани, темата е дълга и може да се спори по нея много. Без лоши чувства, разбира се. Аз предимно от лични наблюдения смятам, че жените са по-издръжливи, всичко е въпрос на въпитание и характер, според мен. Съгласна съм стеб, що се отнася до секса, макар че и тук си има своите изключения
Скрит текст:
аз например Simple Smile
.Та така да не навлизаме в подробности, сега по-важно е какво ще остави Мф, makar че аз отдавна не го считам за пречка между тях.

# 505
Привет от балкона, момичета! Simple Smile Чета ви от месеци, но не пиша, защото докато ви изчета... вече сте казали всичко и в повечето случаи някои от вас са изразили и моето мнение. Искрени благодарности на преводачките, наясно съм колко труд коства превода на всеки епизод. Благодаря ви, момичета!

Сега за прословутия дълъг финал с неочакван край...
Вината, прошката, покаянието, справедливото наказание - всички тези неща са дълбоко застъпени в сюжета и в развитието на всеки от героите. Има Господ и той е този, който съди най-справедливо, над силата на властта и парите, над общественото мнение, интригите и манипулациите, над правораздаването и светските закони, Господ е този, който съди...
В този ред на мисли се питам дали Керим няма да остане сам на скамейката по време на делото и дали виновните няма да си получат божието възмездие още преди процеса.
Вурал е мъртъв, Мустафа е мъртъв, по всичко личи, че Ердоан ще свърши в психиатрия. Селимчо, може би ще е осъден доживот да се скита немил-недраг...Остава Керим, него ли ще съдят светските закони!?!?
 newsm78има ли според вас такъв вариант за финала?

# 506
Цитат
Вмъкни Цитат
Финалът на епизод 74 не е никак зле. Номера е да си го изгледаш 548732916 пъти. Сега направо ми е прелестен! Такива едни притеснени, незнаещи на къде да гледат и какво да кажат. Сладури!!!
  Круела,!И аз така ги виждам сладки и срамежливи,сконфузени,след случилото се през нощта.Но е хубаво,че  ще си останат сами вкъщи и ще поговорят.
Макар че как ще се удържи Мука да не хукне още сутринта към къщата им Rolling Eyes Grinning?!
smile3521 smile3521 smile3521

# 507
  • В Града на Липите

Боровинке, това е моята гледна точка:

Трейлър-мрейлър 2/еп.75

Скрит текст:
Ранна сутрин Мука се промъква на пръсти в коридора. В едната си ръка държи обувките, в другата останали от сватбата разни хранителни остатъци, като сърми, кюфтета, две парчета баклава и една пържола.
В момента в който прекрачва входната врата се сблъсква с Кадир бей, който седи отпред на площадката, чете вестник и посреща изгрева.
- Добро утро Мукадес ханъм, как спа - вежливо я пита той.
- А, добре спах, добре. Реших да занеса малко храна на Лодос, че сигурно е гладен завалията, едва ли ще се сетят за него днес.
- Аааа, Мукадес ханъм, не на мене тия - клати глава Кадир бей, - не напразно съм учил за адвокат. Мерием, любима... - провиква се той, когато вижда сънената си жена на вратата, - време е да тръгвам за работа. Ела да поемеш дежурството, оставил съм ти кръстословицата във вестника, захарче мое. В 12,00 съм повикал Мюмтаз да те смени.
- Ама как може такава липса на доверие, как може - възмущава се Мука и захапва една сърма от безсилие.

april07   Hug, добре дошла.
Според мен, Ердоан и Селим ще стигнат до съда, но кой знае. Започнах и аз да се изненадвам напоследък. За Керим отдавна очаквам условна присъда, поне според това, което четох за законите им.

# 508
Здравейте момичета  wavey леле да не ви изтърве човек аз се връщам да чета...

А през това време ето ви по един Керим за всеки... Simple Smile

# 509
Цитат
Вмъкни Цитат
smile3521 smile3521 smile3521

Хриси ви го каза - с персонална охрана за следващите 24 часа.

Общи условия

Активация на акаунт