Лакове за нокти- 60

• 50 546
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
И във Варна на 2 места продават Пастел, обаче магазините са точно един до друг  Mr. Green(единият е Колет, а другият не знам точно как се казва Embarassed).
Варненските Колет никога не са били сезонни, но продавачките си говорят каквото им падне. Имаше 2 магазина, които си работеха целогодишно, но изведнъж преди няколко месеца и двата затвориха. Сега се появи нов, но на трето място. Вчера минах от там и ми казаха,че към средата на тази седмица очакват зареждане. Ще отида да разгледам  Wink.

# 91
  • София
От снощи насам втори път се лакирам и трия. Снощи, не ми хареса как съм нанесла Сеша на един пръст и днес се изтрих, бях бледо-лилава  Laughing
Преди обяд днес сложих OPI Suzy Loves Sidney  в унисон с мрачното време навън, което доукрасих с Time for romance. Снимах аз доволна от резултата, дребната ме викна за нещо и понеже реших да сложа друг топ, за да почина от Сеша, си развалих малкия пръст на една дръжка. Та ето ми я снимката, която ще си гледам
, понеже и това ми изчезна вече от ръцете.
Сега ще плясна някакъв нюд, че нещо не ми върви с цветовете.

# 92
  • София
момичета да Ви информирам Зоя Сърф се очаква до 15 дена да дойде тук Wink
Мацата  Heart Eyes

# 93
Къде тук ще идва Зоята?  Whistling
И пак да попитам- кога и къде пускат Нейл Инк? Praynig

# 94
  • Стара Загора
Къде тук ще идва Зоята?  Whistling
И пак да попитам- кога и къде пускат Нейл Инк? Praynig

При вносителите Бюти 1.
НИ - Сефора, ако не се лъжа.

Снощи се лакирам с ментата на Ингрид, но май взе да ми омръзва.  Mr. Green

http://media.snimka.bg/s1/0486/027216778-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/0486/027216777-big.jpg

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 15:42 от iv4enceto_91

# 95
Аз съм с Flormar NEON N003 страхотен е  Heart Eyes

Скрит текст:
Да Ви почерпя  Grinning
[/size]

# 96
Пак минавам за един отчет  Heart Eyes

Скрит текст:
Милото онзи ден влязоло в един козметичен магазин да си търся пяна за бръснене и му щракнало да ми купи лак  Heart Eyes Перфект 233. Много го обичам и него и лака  Heart Eyes

Онзи ден бях с Ейвън Real Red. Нищо интересно

Малко нови придобивки. За първи път се сблъсквам с марката и съм много приятно изненадана.  Flutter

И сега съм така. Отдавна не си бях харесвала маникюра така както харесвам този. Само дет' няма слънце  #2gunfire

Простете дългия пост с многото снимки, ама обичам да си снимам ноктите  Embarassed

# 97
  • София
HuntYouDown страхотни снимки и страхотни нокти

# 98

Мацата, много красив маникюр! Това OPI изглежда прекрасно.

# 99
  • USA, Steak State
Хънт, както винаги, невероятно ти стои лака.  Peace

Мацата, язък, че се е прецакало- страхотна комбинация се е получило.

# 100
HuntYouDown няма как да не се възхитя на ноктите ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Любимата ми форма и дължина,чудесни са  Crazy
А лакът на перфект отива на челно място в уиш листата ми  Flutter

# 101
  • при моите деца .....
HuntYouDown, невероятни нокти!
Перфекта има ли частички?
Много ми допада.

# 102
Вчера минах от там и ми казаха,че към средата на тази седмица очакват зареждане. Ще отида да разгледам  Wink.

Не се хаби, мила. Тъкмо се върнах от там и на въпроса кога ще зареждат, ми отговориха "нямаме представа"... А бяха 3 момичета в магазин 5 квадрата и в хор посрещат с "добър ден", след което се изреждат една по една да ме питат "с какво можем да ви помогнем" - любимото ми... Close

# 103
# 104
Аз мноооого щастлива идвам да се похваля какъв подарък получих
за рождения си ден / който е юли месец  Mr. Green /, но за да не им мине сезона си ги получих днес.

Милата ми Мишчица, реши да ме изненада! Успя, и то безкрайно приятно!
Отделно й отмъкнах под наем China Glaze Flying Dragon, който е НЕЧОВЕШКИ ХУБАВ!  Heart Eyes Crazy

Общи условия

Активация на акаунт