Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 95 757
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Мами , реших да си направя за акцент няколко бели кичура върху светло-кестенявата ми коса . В салона ме третираха със супра , но стана по скоро светло русо , а аз искам да постигна по-бял цвят. Някакви съвети Confused

# 166
Здравейте Simple Smile може ли един съвет как от ниво 1 да стигна до 8 ?  Thinking Знам че звучи малко невъзможно , но .... не мога да търпя повече това черно ... направо ме задушава ...  #Crazy #Crazy

# 167
( : ) тонирай.

Богиня Морена черното твоя си цвят ли е или боя? Ако е боя, римувър първо за да махнеш боята и след това твоята си коса изсветляваш според какво се покаже отдолу. Ако е естествен, може да ппробваш суперизсветляваща със оксидант 12%, но най-вероятно блондор ще трябва. Зза проф колорист си, сложен процес ще е при всички случаи.

# 168
( : ) тонирай.

Богиня Морена черното твоя си цвят ли е или боя? Ако е боя, римувър първо за да махнеш боята и след това твоята си коса изсветляваш според какво се покаже отдолу. Ако е естествен, може да ппробваш суперизсветляваща със оксидант 12%, но най-вероятно блондор ще трябва. Зза проф колорист си, сложен процес ще е при всички случаи.

Ами не е естествения ми цвят боя е  ( без амонячна) обаче аз под черното имам червено ,а естествения ми цвят е кафяв ... но черното ми е паднало до такава степен , че имам 3 пръста в корените естествен цвят , и в краищата имам малко черно  а останалото е към червено ..  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  или иначе казано ЦВЕТОВЕТЕ НА ДЪГАТА  Grinning Grinning Grinning

# 169
Значи не е  1. Най-добре пусни снимка.

# 170
Значи не е  1. Най-добре пусни снимка.

Ами то на снимки не се вижда много червеното .. то е като оттенък .. ще пробвам да се снимам  но не знам какво ще стане Simple Smile

# 171
Ако черното е само в краищата, изрежи го и тогава работи за изсветляване. Ако червеното наистина е само оттенък, не би трябвало да е такъв проблем и косата си я изсветляваш както нормално, само ще дръпне сигурно по-топъл оттенък. Кафяв какво е, 2ка, или 5ца?

# 172
Здравейте Simple Smile може ли един съвет как от ниво 1 да стигна до 8 ?  Thinking Знам че звучи малко невъзможно , но .... не мога да търпя повече това черно ... направо ме задушава ...  #Crazy #Crazy

Съветвам те да отидеш на фризьор. Аз  преди един месец се правих сама,едно време се бях боядисвала с тъмно кафяво 4ка,5ца няколко пъти,бях я оставила да си расте и беше се поотмило черното до тъмно кафяво с червеникави отенъци. Взех си лореал ефасор с 9% окислител,обаче косата ми е доста дълга и голяма и не стигна. Косата ми след него стана русо-рижава  Laughing после след мн чудене се боядисах с 9ка и в корените ми се получи сиг 10,а по дължините 7-8. Не можах и 2 дни да се гледам така и се боядисах с 8ца и горе долу се изравни. Вчера пак се боядисвах и сега е по-добре,но по дължините пак е една идея по-тъмно и имам тук-таме някои тъмен кичур (защото както споменах вече не ми стигна ефасора) общо взето мъки и разходи,по-добре ходи на фризьор.При мен проблема беше че никой не беше чувал за римувър или се правеха че не са и искаха да ме обезцветяват  Laughing успех!

# 173
Ако черното е само в краищата, изрежи го и тогава работи за изсветляване. Ако червеното наистина е само оттенък, не би трябвало да е такъв проблем и косата си я изсветляваш както нормално, само ще дръпне сигурно по-топъл оттенък. Кафяв какво е, 2ка, или 5ца?

кафявото е 4ка  .. аз току-що се намазах с ремулвър и ще видим какво ще стене ... Simple Smile не ми се иска да я режа косата , защото ще ми стане къса а косата ми расте много бавно...

# 174

кафявото е 4ка  .. аз току-що се намазах с ремулвър и ще видим какво ще стене ... Simple Smile не ми се иска да я режа косата , защото ще ми стане къса а косата ми расте много бавно...

Честито! какъв римувър използва?

# 175
Здравейте Simple Smile може ли един съвет как от ниво 1 да стигна до 8 ?  Thinking Знам че звучи малко невъзможно , но .... не мога да търпя повече това черно ... направо ме задушава ...  #Crazy #Crazy

Съветвам те да отидеш на фризьор. Аз  преди един месец се правих сама,едно време се бях боядисвала с тъмно кафяво 4ка,5ца няколко пъти,бях я оставила да си расте и беше се поотмило черното до тъмно кафяво с червеникави отенъци. Взех си лореал ефасор с 9% окислител,обаче косата ми е доста дълга и голяма и не стигна. Косата ми след него стана русо-рижава  Laughing после след мн чудене се боядисах с 9ка и в корените ми се получи сиг 10,а по дължините 7-8. Не можах и 2 дни да се гледам така и се боядисах с 8ца и горе долу се изравни. Вчера пак се боядисвах и сега е по-добре,но по дължините пак е една идея по-тъмно и имам тук-таме някои тъмен кичур (защото както споменах вече не ми стигна ефасора) общо взето мъки и разходи,по-добре ходи на фризьор.При мен проблема беше че никой не беше чувал за римувър или се правеха че не са и искаха да ме обезцветяват  Laughing успех!

принцип на мен това ми е втори опит да стана светла , защото предния път като ходих на фризьор на ме обезцветяват и не знам , защо обаче не ме обезцветиха с ремулвър  а с блондор  #Crazy #Crazy #Crazy и няма да ти казвам какъв беше резултата.. косата ми стана много суха направо като слама да не говорим на всичките цветове които имаше ... и за това сега реших сама да си го направя.. а и по принцип нямам много вяра на фризьор да ходя , защото никога не ме правят както искам (не говоря само за боядисване)  !! Simple Smile

# 176

Честито! какъв римувър използва?

Decolor time на Rosa impex

# 177
отивам да се мия след малко ще пиша какво е станало  Grinning Grinning стискайте палци   Joy Joy

# 178
ами защото на фризьорите им е по-лесно да ти мазнат един блондор,отколкото да се мъчат с римувъри,затова  Laughing този е доста слаб, до колкото знам,дано да стане, ама пак ще си шарена  Grinning после като се боядисаш няколко пъти ще се изравни   bouquet  аз не съм много компетентна по тези въпроси,но се разрови назад в темите и си избери някаква маска и подхранващи продукти, за да не ти се изсуши косата...и успех   bouquet

# 179
косата ми стана червена.. тоест ми падна само черното .. сега се намацах пак и ще види след втория път какво ще стане ... Simple Smile а най -интересното е ,че корените си ми останаха естествения цвят   newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт