Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 190
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Чукарландия
Момичета, разбрахме ли в крайна сметка, от къде можем да си купим такава боя за коса Professional MASTER  на Престиж и мен ме заинтригуваха цветовете им. Peace

# 361
Ами мисля, че 7 на светлата ти основа ще ти се стори като много тъмно. Може би 2 съседни трябва да бъдат , а отенъците зависи какви си ги представяш.
При кичурите (от опит знам) гадното е корекциите са невъзможни

Ами аз такива кичури си правя отвреме на време.Скоро не съм де,но знам резултата.Правя ги даже с 5-ца,някакво кестеняво беше на Рубела.Екстра е,не стои изобщо чак толкова тъмно.Става като много хубава тъмно руса основа,а светло русото оставям по-малко и става като на руси кичури.
Правила съм и с тъмно русо пак на рубела,но се отми по-бързо от кестенявото.

Но в общи линии все си се отмива,но не абсолютно напълно.Така изкарвам 3 месеца без да се боядисам,защото не си личи.Проблемът е след това какво да правя с корените Laughing Искам да продължавам да поддържам идеята кичури ,вероятно трябва да правя вече руси върху моите корени  newsm78

# 362
Момичета, според вас този цвят какъв точно е

Много ми харесва и искам да го постигна, но вече ми омръзна от некадърни фризьори и експерименти #2gunfire
В момента цвета ми е това, и то след незнам колко обезцветявания и оцветявания

Съжалявам, ако снимките са големи, но не зная как да ги намаля

Естествения цвят ми е черен, ама толкова черен, че никой не може да повярва, че не се боядисвам.

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 11:17 от kak@r@la

# 363
  • Пловдив
Момичета,моля да ми помогнете.

Искам да изсветля косата си с 2 тона.Сега съм около 7-8.
Попитах в Зара и ми препоръчаха Крамер като по-силна боя.Тя е и двойна/една не ми стига/.
Тук в темата,обаче,прочетох лоши отзиви за тази боя.
Моля ви да ми препоръчате някоя друга.

# 364
Споделям с вас една снимка- много ми допада, цвят, прическа.  Heart Eyes

# 365
Анч,страхотна е!!! Heart Eyes На мен обаче много ми харесва и тази от аватара ти... Flutter

# 366
Анч,страхотна е!!! Heart Eyes На мен обаче много ми харесва и тази от аватара ти... Flutter
Flutter

Естественият ми цвят е много подобен на аватара, без светлите крайчета, ама като бях на 18 г. ми беше адски грозен. Сега се мъча да го докарам с бои. Проста работа! Joy

# 367
  • Пловдив

Попитах в Зара и ми препоръчаха Крамер като по-силна боя.Тя е и двойна/една не ми стига/.

Извинявам се че ви досаждам , но наистина ми е спешно Praynig

# 368
  • Чукарландия
Аня ,тази боя  "Мастър" къде се продава,до сега не съм чувала за нея  Blush
ето от тук може да се свали и види каталога на Мастър. http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real

Аня, от къде си купуваш тази боя? Онлайн някъде продава ли се? Hug

# 369

Аз съм чела само хубави неща за Крамер  Thinking

2 тона не са много,каквато и проф.боя да вземеш мисля,че ще се получи  Peace

А това 7-8 естествената ти коса ли е или е боядисано,защото и това е от значение  newsm78

# 370
  • Пловдив

Благодаря ти ,Елфичка!!!Боядисана ми е косата.Естественият цвят ми е кестеняв-не много тъмен.

Аз съм чела само хубави неща за Крамер  Thinking

2 тона не са много,каквато и проф.боя да вземеш мисля,че ще се получи  Peace

А това 7-8 естествената ти коса ли е или е боядисано,защото и това е от значение  newsm78

# 371
  • Пловдив
Благодаря ти ,Елфичка!!!Боядисана ми е косата.Естественият цвят ми е кестеняв-не много тъмен.

# 372
dudhen , 2 тона на боядисана коса са си максимума , който може да се постигне с боя  Peace ... при всички положения вземи номер от суперизсветляващата серия на марката , която избереш. Не съм ползвала Крамер и от опит не мога да мнение , по описание - не е много изсветляваща. Какви други проф. бои предлагат в магазина? ...Може би Индола , Вела,Лонда...

# 373
  Момичета,бърз въпрос....
  Дали косата трябва/може да се изплакне с балсам след тонирането с Престиж?

# 374
Селма , аз от шампоана на Престиж слагам в балсама, маската за по- лесно и равномерно разнасяне. Wink 

Общи условия

Активация на акаунт