Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 102
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Това мляко на Балеа беше доста купуван продукт и в темата за придобивки.   Grinning

Миа, имаше отзиви, че Силвъра на Л'ореал пресушавал косъма. За Лакме май имаше по-добри отзиви. Пусни една търсачка, ако вече не си.   Wink

# 526
Това мляко на Балеа беше доста купуван продукт и в темата за придобивки.   Grinning

И аз да не остана по-назад си го купих, но освен миризмата, друго нищо не ми харесва.  Rolling Eyes
Имам чувствам, че това мляко привлича всичката възможна прах, която полепва по косъма и след него си чувствам косата много бързо някак мръсна - прашлясала  Confused Rolling Eyes
Но наистина доста дами го харесаха, но нещо му мина модата ми се струва  Simple Smile

# 527
  • На острова

Миа, имаше отзиви, че Силвъра на Л'ореал пресушавал косъма. За Лакме май имаше по-добри отзиви. Пусни една търсачка, ако вече не си.   Wink
Намерих коментар, че Лореала пасти да яде пред Лакмето или нещо такова  Joy Ще си взема втория сигурно.
И аз имам Балеата с кайсии (форумско съпричастие, няма как) и абсолютно никакъв ефект не виждам, ама здраве да е. Ароматизира  Simple Smile

# 528
  • Бургас
Някой ползвал ли е тониращия шампоан Силвър на Лореал, или тониращия на Лакме е по-добър?
На Лакме не съм ползвала, но Силвъра наистина пресушава косата. 3-4 пъти го пробвах и все същия супер скърцащ ефект,косата ми става като калчища, след него стоя с маска или балсам доста време, защото не мога да я разреша.

# 529
   Моята коса пък с млякото на Балеа стои лъскава(не мазна  Naughty ), копринена и мека.  Flutter
   И изобщо,ама изобщо не ми се налага да я мия по-често.
   Явно е индивидуално.  Peace

# 530
На мен също не ми става мазна, а прашлясала и не ми омекотява достатъчно

# 531
  Ползваш ли други продукти за целта?Какви,ако да?

# 532
  • в 1001-та нощ
~Миа~, ползвала съм тези, за които питаш, също и на Кюн, на Шварцкпф и на Джон Фрида  Peace може би и други, за които сега не се сещам  Rolling Eyes

на Джон Фрида най-много ми харесва, косата е с идеален завършек и много равномерно и достатъчно тонирана; обаче не знам дали се продава в България - не съм се заглеждала; изглежда така

# 533
  Ползваш ли други продукти за целта?Какви,ако да?
Ползвам най-различни продукти - професионални
Съжалявам, но аз наистина не видях някакъв положителен ефект от това мляко и единственото, което ми хареса беше миризмата, но дори и миризмата не му е трайна  Rolling Eyes

# 534
  Няма проблем,B & C!   Не може един продукт да пасва на всички.  Peace Толкова сме различни.Нормално е.  Hug

# 535
Някой ползвал ли е тониращия шампоан Силвър на Лореал, или тониращия на Лакме е по-добър?

Аз ти предлагам тониращия на Мейтрикс.

# 536
  • София
elfi4ka, косата ми не е блондирана, винаги отгоре ми става ултра пепелно русо без боята да има такъв отенък. Може би с годините от изрусяването се е натрупала боята и задължително отгоре ми става с един тон по-светла (не съм ползвала различни бои за корени и дължини). Връхчетата са ми за подрязване, много са сухи и не ми помагат нито кристали, нито балсами без отмиване. Надявам се резултатът да е сходен на твоя, сигурна съм, че отгоре ще се получи отново по-светло и сивеещо, но поне се надявам да седи по-естествено. Тези дни като успея да се боядисам ще постна снимки.
Моята коса е по същия начин - горният пласт коса е по-светла и по-студена като цвят. Предполагам, че като се боядисвам, нали боядисвам от дясно и след това премятам кичурите, за да боядисам лявата част, та сигурно наслагвам боя.
А за сухите краища - трябва повечко неща без отмиване, крем, мляко, балсам. На Yunsey реконструктора много ми харесваше.

# 537
Здравейте, дами!
Приемате ли нови блондинки в редиците си?
Надявам, че да, защото имам нужда от съвет.
Изчетох цялата ви тема, имам вече някакво оформило се решение, но бих се радвала да чуя вашите мнения.
Накратко за моята коса - блондинска е от 3 години. В началото се правех с блондор до бяло русо. Преди да ми се изтощи косата, ми писна и реших да премина на боя. Подстригах се 2-ри номер и започнах с боя... Всичко е чудесно, но както се досещате корените ми жълтеят, а краищата са доста по-светли, което безумно ме дразни. Косата ми вече е малко под раменете. Боядисвам се при фризьор, защото не мога сама. Тя работи с BES. Ползвам професионални маски и кристали. Косата ми е в много добро състояние. Та, мислите ли, че ако след боядисване използвам някакъв коректор само на корена, ще мога да изравня цвета?
Обещавам да пусна снимки другата седмица, за да имате реална представа.

# 538
  • София
Щом се правиш при фризьор, би трябвало тя да знае какво точно да направи. Или не обезцветява достатъчно силно (по-силен оксидант, напр.), или може коректор, по-пепелива боя.
Иначе, да можеш да пробваш с коректор, матираш балсам, матиращ шампоан, обливка с боя.

# 539
Аня, постоянно използвам продукти за хидратация на крайчетата, но без резултат. Накупила съм си кристали, балсам без отмиване, последно се снабдих с подхранващия флуид на клоран с масло от манго, но останах разочарована - не забелязвам разлика. Преди 4 месеца ходих на фризьор и тя ми обезобрази косата - отряза голяма част от нея. Наистина тогава се отървах от досадния цъфтеж, но ето че отново е налице  ooooh!

А по отношение на боядисването - разликата в цвета се получава, защото не се използва различна боя за корените и дължините според мен.

Общи условия

Активация на акаунт