Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 067
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
.........

п.с Сега се зачетох в линка, който сте сложили на първа страница- не е желателно да се нанася бои с номер завършващи на единица да не се стане зелена косата...........
    Сигурно е много индивидуално....На мен ми трябват по две единици за да не ми червенеят,рижавеят или жълтеят косите...  Crazy  Laughing

Колкото до въпроса ти...Категорично не бих рискувала да смесвам бои от различни марки.... Stop

# 631
Здравейте момичета. )
Отдавна не съм се мяркала тук, направо ви изгубих дирите. )
Днес за 2ри път се боядисах с Лореал Преферънс 8.1. Ами страхотен цвят си е, точно какъвто харесвам.
Утре ще снимам, че сега стана много късно.

# 632
Зеленото неутрализира топли нюанси в косата. Ако  косата няма никакъв или малко пигмент за неутрализиране, то няма какво да балансира зеленото и то си стои зелено. Ако има рижо, то зеленото се наслагва върху рижото и взаимно се неутрализират до сиво.

Няма прроблем да се смесват бои от различни марки.

# 633
май някой беше писал преди време, че са й сменили опаковката  newsm78

Знам, че е сменена.. май е станала твърде специална за БГ след това. Sad

Ок, някой може ли да ми препоръча толкова силна боя(като palette xxl 00a)?

# 634

Това Палетето със синия прах вътре ли е?
Ако е то,може просто да добавиш малко супра в която и да е руса боя.Ако харесваш Палете си взимаш някоя тяхна много светла и добавяш малко супра вътре  Peace
Едно време и това съм правила,ако ме е мързяло да слагам първо блондор и след това боя  Crazy

# 635
  • в 1001-та нощ
и аз това щях да предложа  Peace

# 636
Момичета, възможно ли е да се получи този цвят без да се налага обезцветяване при положение, че естествения ми цвят е този, но наскоро боядисан с http://www.perfectmousse.com/products/750-praline/ . Разбира се, не се получи цвета от опаковката и в момента е, може би, един тон по - светла от истинския ми цвят.

# 637
Зеленото неутрализира топли нюанси в косата. Ако  косата няма никакъв или малко пигмент за неутрализиране, то няма какво да балансира зеленото и то си стои зелено. Ако има рижо, то зеленото се наслагва върху рижото и взаимно се неутрализират до сиво.
Не мога да се съглася. При пепелявото отенъкът е син. Колкото по-тъмна е боята, толкова повече пигмент има (син). Ако косата не е хубаво изсветлена и има оранжев отенък, оранжевия отенък се неутрализира със синия от пепелявата боя и се получава натурален цвят. Ако обаче косата е по-изсветлена и отенъкът й е жълт, а не оранжев, жълтото се комбинира със синьото и се получава зелено - зелен отенък.

# 638
Зеленото неутрализира топли нюанси в косата. Ако  косата няма никакъв или малко пигмент за неутрализиране, то няма какво да балансира зеленото и то си стои зелено. Ако има рижо, то зеленото се наслагва върху рижото и взаимно се неутрализират до сиво.
Не мога да се съглася. При пепелявото отенъкът е син. Колкото по-тъмна е боята, толкова повече пигмент има (син). Ако косата не е хубаво изсветлена и има оранжев отенък, оранжевия отенък се неутрализира със синия от пепелявата боя и се получава натурален цвят. Ако обаче косата е по-изсветлена и отенъкът й е жълт, а не оранжев, жълтото се комбинира със синьото и се получава зелено - зелен отенък.

Аз мисля, че и двете сме прави, в зависимост каква база за подтон има боята,  за пепел се ползва и зелено, и синьо, и виолетово.

# 639
Момичета,вие така не ме ориентирахте как да се потъмня Sad

# 640
Аз се боядисах уикенда и резултатът е отчайващ  Sad Моята коса е цвят карамел. Боядисах се с Majirel 900 с окислител 9%. Резултатът- отгоре белите корени си останаха бели, тъмните коси останаха тъмни  Rolling Eyes Ужас някакъв. Ще ми пусна снимки да дадете идеи какво да правя. Ще изчакам поне 2 седмици преди пак да се боядисам, но вече не знам с каква боя и как .

# 641
  • Варна
Момичета я дайте съвет, днес ще се мацна с 9.1 на Мажирел с 9%, но дължините ми са доста изсветлели, може би съм 10.1 даже малко по-светли,(имам и кичури), корена е около 7-ца, как да процедирам при боядисването, направи цялата коса ли да боядисам, или да боядисам първо корените и 10 мин. преди края да боядисам дължините? newsm78.

# 642
Момичета я дайте съвет, днес ще се мацна с 9.1 на Мажирел с 9%, но дължините ми са доста изсветлели, може би съм 10.1 даже малко по-светли,(имам и кичури), корена е около 7-ца, как да процедирам при боядисването, направи цялата коса ли да боядисам, или да боядисам първо корените и 10 мин. преди края да боядисам дължините? newsm78.

боядисай първо корените,десет минути преди да измиеш косата разнеси боята и по дължините за освежаване)))

# 643
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от enzo.bg боята за коса Schwarzkopf Professional Blondme-цвят  Strawberry?Какво означава Blonde Toning Cream?Дали действа като боя или като оцветяващ балсам?

Oцветяващ балсам e.   Peace

# 644

Това Палетето със синия прах вътре ли е?
Ако е то,може просто да добавиш малко супра в която и да е руса боя.Ако харесваш Палете си взимаш някоя тяхна много светла и добавяш малко супра вътре  Peace
Едно време и това съм правила,ако ме е мързяло да слагам първо блондор и след това боя  Crazy

ау мерси много! златна си!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт