Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 072
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • В полите на Пирин планина
Kalentina, важните фактори са - дали косите вече са третирани, защото се ползват различни техники, дължината - защото трябва да се работи бързо - да не стане на петна, колко тона искате да свалите за да се преценят боята и оксиданта ....

с безамонячна не  Confused

Моята коса се изсветли миналото лято и с безамонячна  - точно Кастинг крем глос на Лореал ползвах - ето този цвят : 810 Перлено русо
Скрит текст:

Но трябва да се има предвид, че моята коса е естествено светло кестенява и лесно реагира на изсветляване.
Kalentina мисля, че не трябва да посягате към блондори, в случай, че основата е светла, а да се помисли за ефективна боя.

# 616
  • София
Здравейте момичета, извинявам се за нахлуването в темата ви, но имам спешна нужда от помощ.
Допреди 5 години бях бяло руса, правеше ме фризьора ми с един син прах. Малко преди да забременея си потъмних косата и постепенно оставих да израсне моята си. Добре ама реших пак да я изсветля - на 15.08 е сватбата ми и по този повод искам пак да съм руса. За да не я изгоря тотално (мнооого гъста, дълга и тежка е) я боядисахме с боя. Ужасно тъпо от моя страна, но станалото станало.

Както се досещате цвета е жълто - оранжев - не е толкова ужасен, но точно за сватбата си не го искам. Моля, моля, кажете ми с какво да го тонирам/боядисам и т.н., че да се махне това ужасно патешко жълто? Ако имате идея за безамонячна боя ще е още по-добре, че все пак трябва да ми остане някаква коса на главата.

Благодаря ви предварително! Имам още 2 седмици, трябва да я оправя дотогава

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 15:11 от sisilia

# 617
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте момичета, извинявам се за нахлуването в темата ви, но имам спешна нужда от помощ.
Допреди 5 години бях бяло руса, правеше ме фризьора ми с един син прах. Малко преди да забременея си потъмних косата и постепенно оставих да израсне моята си. Добре ама реших пак да я изсветля - на 15.08 е сватбата ми и по този повод искам пак да съм руса. За да не я изгоря тотално (мнооого гъста, дълга и тежка е) я боядисахме с боя. Ужасно тъпо от моя страна, но станалото станало.

Както се досещате цвета е жълто - оранжев - не е толкова ужасен, но точно за сватбата си не го искам. Моля, моля, кажете ми с какво да го тонирам/боядисам и т.н., че да се махне това ужасно патешко жълто? Ако имате идея за безамонячна боя ще е още по-добре, че все пак трябва да ми остане някаква коса на главата.

Прилагам снимков материал:

русото от преди 5 год. - http://prikachi.com/images/811/5066811P.jpg
преди злополучната боя - http://prikachi.com/images/812/5066812a.jpg
и след нея Sad http://prikachi.com/images/813/5066813l.jpg

При положение, че е за толкова важен повод, определено те съветвам да отидеш при фризьор  Peace

# 618

При положение, че е за толкова важен повод, определено те съветвам да отидеш при фризьор  Peace
   Само така.  Peace

# 619
  • sofia

Само така.  Peace
И аз не бих рискувала! Най- много още по-зле да стане !

# 620
Здравейте момичета, отдавна не съм влизала при вас... завладяха ме други мисли и проблеми / то имало и живот извън целта-русо  Mr. Green/ Та с две думи при мен нещата са следните: последните месеци нещо ме домързя да се боядисвам на 3 -4 седмици, но го правя, резултата е - косата ми изгоря много, в стремежа си да постигам силно изсветляване на корена и да уеднаквя с дължините, стоя по 1ч с "отровата" на главата си. Заключението ми е, че искам малко по тъмен цвят или тъмни кичури.

Елфичка, невероятно готин цвят си имаш на 33стр.  Laughing а 2 седмици по късно как са нещата? Чудя се дали да не метна и аз върху себе си от твоите бои. Велатон не беше професионална боя нали?

# 621
  • В полите на Пирин планина
Велатон не беше професионална боя нали?

Не е Peace

sisilia , според мен цветът значително ще се подобри с тониращ балсам на Престиж. Предлагам първи опит със Silver effect, а ако не е достатъчно силен - Северно сияние. За по-добро нанасяне може да го забъркаш с обикновен балсам или маска. Няма амоняк и не уврежда косата - дори напротив става по-загладена след процедурата. Една боя толкова скоро би увредила много повече косата ти.

Да добавя - при мен след тониране със Силвър ефект косата става маалко по-тъмна, имай го предвид.

# 622

Прилагам снимков материал:

русото от преди 5 год. - http://prikachi.com/images/811/5066811P.jpg
преди злополучната боя - http://prikachi.com/images/812/5066812a.jpg
и след нея Sad http://prikachi.com/images/813/5066813l.jpg

Преди са те правили със супра, но аз не я препоръчвам NaughtyЗаради нея и стремежа към бяло русо съм с къса коса като в първи клас CryОт няколко месеца ме правят с боя и оставих само тази коса на главата си преди  дни.Не съм аз на 100% с тази прическа, но ми е толкова жива и без накъсано косичката, че съм във възторг, но сега поне няколко месеца без ножица PartyМного ти е хубав естествения цвят и с едни карамелени кичури щеше да си страхотна, но вече е станало каквото не трябва.Трябва ти определено добър колкорист и по-тъмен цвят за да замаскира.Успех  bouquet

# 623
Много ти е хубав естествения цвят и с едни карамелени кичури щеше да си страхотна, но вече е станало каквото не трябва.

И аз много харесах sisilia с естествения й цвят.   Heart Eyes

elinor1985, бих те помолила за снимка на сегашната ти прическа на ЛС.        bouquet
От известно време обмислям варианта за нещо късо.   Blush

# 624
  • София
Ми той фризьора ми ме подреди така  Mr. Green Не го виня, аз бях тази, която настояваше за русо, той човека направи каквото може да се направи само с боя. Ден след това ми слага някакъв тонираш шампоан, но дали не беше достатъчно силен, дали не ми хвана.... незнам.

Да със супра май са ме правили преди, но косата ми си беше добре - доста грижи и средства ми костваше, но пак си беше гъста и дълга. Само дето е едно да правиш корени веднъж месечно, а съвсем друго цяла коса, определено не ми е вариант Simple Smile Аз толкова руса няма как да стана за този период, идеята ми е да докарам някакъв светъл цвят, ама да не е жълт  Whistling
Благодаря ви за мненията! Мисля да пробвам с балсама на престиж, имам спомен че съм го пробвала и друг път, а ако не стане най много пак да я потъмня на финала  Tired

# 625
Здравейте на всички. Имам нужда от спешна помощ. Трябва ми боята Palette color xxl 00a, но никъде не мога да я намеря. Претърсих и магазини и интернет, дори място за поръчка не можах да открия. Ако някой може да помогне или да ми каже неин еквивалент ще съм много благодарна. Мерси предварително!

# 626
  • в 1001-та нощ
май някой беше писал преди време, че са й сменили опаковката  newsm78

# 627
Момичета имате ли опита с безамонячните на Палете, цвят 7-0 джинджър? Имам една такава вкъщи, а вера си взех 8.1 Велатон, пробвах ги отделно на 2 кичура, велата много сивее, а другата по бива.Чудя се ако ги смеся и намажа какво ще се получи?! Целта ми е леко изравняване и преливане корени и дължини, понеже едва се гледам в момента съм с оранжеви корени и много светло до бяло дължини  Close

п.с Сега се зачетох в линка, който сте сложили на първа страница- не е желателно да се нанася бои с номер завършващи на единица да не се стане зелена косата, май ще опитам с безамонячната. Между другото много ми харесва цвета на Дженифър Анистън от първа страница, това май са кичури.

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 15:36 от Dendy

# 628
Момичета, някоя от Вас пробвала ли е тази боя за обливка или тониране? Евтина е и предполагам смотана, но има цвета, който търся - сивеещо розовеещо.

# 629
 Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от enzo.bg боята за коса Schwarzkopf Professional Blondme-цвят  Strawberry?Какво означава Blonde Toning Cream?Дали действа като боя или като оцветяващ балсам?

Общи условия

Активация на акаунт