Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета! Искам да попитам някой знае ли дали има магазин в София, откъдето мога да си закупя професионалната боя на Фарком-Гърция. Досега си я поръчвах от интернет, но не ми се плаща доставка Simple Smile

# 676
  • На острова
Да похваля тониращия шампоан на Matrix  Heart Eyes
Точно ефекта, който търсех, сестра ми като ме видя ме пита с какво съм се боядисвала, страхотно се получи.

Мис Нели,   bouquet

Миа, може ли линк за тониращия шампоан на Матрикс? Този ли е? Hug
Да, този е  Simple Smile Имай предвид, че аз съм с тъмно руса коса, 8-ца някъде. За мен резултата беше супер задоволителен. Може би на много светло руса коса, ще седи доста по-сивкаво. Аз седях към десетина минутки някъде  Hug

# 677
  • Чукарландия
~Миа~, благодаря!  bouquet

# 678
Да похваля тониращия шампоан на Matrix  Heart Eyes
Точно ефекта, който търсех, сестра ми като ме видя ме пита с какво съм се боядисвала, страхотно се получи.

Мис Нели,   bouquet

Миа, може ли линк за тониращия шампоан на Матрикс? Този ли е? Hug
Да, този е  Simple Smile Имай предвид, че аз съм с тъмно руса коса, 8-ца някъде. За мен резултата беше супер задоволителен. Може би на много светло руса коса, ще седи доста по-сивкаво. Аз седях към десетина минутки някъде  Hug

Ще взема и аз да го пробвам... Rolling Eyes Явно е доста силничък,а точно такова нещо ми трябва в момента.

# 679
  • София
Привет, блондинки! Има ли пробвали боите на Милк Шейк, отзиви ?

# 680
  • Бургас
Миа, цвета явно се получава, а вида на косата какъв е? Изсушава ли я много?

# 681
  В един фризьорски салон бяха започнал с тази боя,но после я смениха с друга,защото явно не бяха доволни.  Peace

# 682
  • София
  В един фризьорски салон бяха започнал с тази боя,но после я смениха с друга,защото явно не бяха доволни.  Peace

Мерси, Селма! Колебая се, дали да ги пробвам, а и никъде не откривам отзиви.

# 683
  • Варна
Иля,една приятелка я правят с нея.Смесват две седмици и коректор.От цвета е доволна,обаче няма никакъв блясък.Не бих опитала аз.За светло русо дума да не става слаба е.

# 684
  • На острова
Миа, цвета явно се получава, а вида на косата какъв е? Изсушава ли я много?
Аз един път съм се правила досега и не ми направи впечатление да се е изсушила, наистина.
Но пък след шампоана доста поседях с маската Абсолют рипер. А и предната вечер спах с масла (бадемово и пшеничен зародиш) на главата, та си е взела дозата  Simple Smile

По принцип се чудих, след матиращ шампоан каква маска да слагам, така че да не се губи ефекта от тонирането? Или няма значение?

# 685
Ето ме и мен след матирането днес.
 Flutter

Мислех да си правя нови кичури към края на август, но може и да ги забавя с още един мат
до към септември.

# 686
  • в 1001-та нощ
много добре изглежда  Peace честито  Peace

# 687
Мишинаторка,това от балеажа ли е все още,който си прави преди време?  Peace
Много ти е хубав цветът! Heart Eyes

# 688
Мишинаторка,това от балеажа ли е все още,който си прави преди време?  Peace
Много ти е хубав цветът! Heart Eyes
Не, не, направих си след това кичури.
Мерси Simple Smile

# 689
Мишинаторка , честито и от мен  Peace .... супер е  Peace .... а ще кажеш ли как и с какво ти правиха мат ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт