Интересно ми е ... Моля споделете мнение

• 2 560
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Викториа, аз бих го пратила за седмица при баща му. От Понеделник до Петък.  Peace

# 16
Не знам, но се чувствам като в САЩ през 50-те, когато всеки с по-различно мнение е бил обявяван за луд.

Да не говорим, че на всяка нормална забележка ми се отговаря само със заплахи как ще съдят мен и семейството ми до обедняване, за да може малкият да избяга при баща си някой хубав ден.

Не могат ли да измислят по-продуктивен сценарий...така де, това е жестоко: да накараш едно дете години наред да гледа как майка му се изнервя и обеднява, докато накрая абдикира и се откаже от него. А после "добрите" ще вземат детето и ще го обичат истински. Но в бъдещето, сега- не. Сега няма значение, че детето подивява от игри и не спи добре, че не яде добре, щото баща му е мнооого важен за реализиране на огромния духовен потенциал на детето.

Потенциал, който аз мога само да смачкам, щото не съм разбирала от духовност.

# 17
Няма ден в който да не си задавам въпроса, кому е нужно тази злоба и това съревнование. Нашия татко пък е някакъв модел, който се е обсебил от идеята да направи детето хипер разлигавено-позволява му всичко ,обяснява му как не е нужно да учи, важен е купона и да му купува все що малкия си поиска. Понеже моя син  обича да получава, а от тати получава всичко безпрекословно аз почти съм в безсилие. Онзи ден говорих с малкия, който беше изпаднал в 3- дневна депресия, поради  факта, че аз го карам да учи а при тати има последен модел игра, на която не може да играе.Детето спря да яде и спи! Как да обясня на татко му тези неща! Sick
а татко му щом е толкова добър да му даде играта у вас! тарикат- като кученце със салам го прикотква.

Общи условия

Активация на акаунт