Съвет за вграден гардероб.

• 1 453
  • 4
  •   1
Отговори
 Здравейте,
живеем в тристаен панелен апартамент. Точно зад входната врата има един гардероб който е метър на метър и е супер нефункционален. Изобщо немога да бръкна да взема нещо от вътре. Ако някой има идея как мога да го разпределя за да е функционален и удобен, моля да сподели!

# 1
Ако аз имах такъв дълбок гардероб (то си е направо килер), нямаше изобщо да се чудя къде да си сложа пералнята и сушилнята ( и дъската за гладене, и прахосмукачката, и нещата за почистване, и куфари, чанти, спортни принадлежности...., ха-ха, направо не ми стигна твоя гардероб  Simple Smile) Но, може би ти имаш други места за всичко това, и искаш да си го ползваш като гардероб - просто си направи по-плитки рафтовете.

# 2
Можеш да си направиш гардероб с механизми за "изваждащи се рафтове" - тогава няма да ти пречи че е голям в дълбочина, просто ще си придръпваш напред рафта или закачалките и ще ти е много удобно. Освен това ще можеш да прибереш вътре половината къща  Joy все пак това е един не малък килер!  Peace

# 3
Аз съм имала такъв гардероб в един от предишните апартаменти. Надстройката: за куфари и обемисти кашони с неща, които може и да ми потрябват веднъж годишно. Долната част- отзад рафтове с ширина 40 см за по-малки кутии с дрехи извън сезона, а отпред- лост за закачалки с връхните дрехи. Беше много удобно.

# 4
Аз съм имала такъв гардероб в един от предишните апартаменти. Надстройката: за куфари и обемисти кашони с неща, които може и да ми потрябват веднъж годишно. Долната част- отзад рафтове с ширина 40 см за по-малки кутии с дрехи извън сезона, а отпред- лост за закачалки с връхните дрехи. Беше много удобно.
И на мен нещо такова ми се върти в главата.

Общи условия

Активация на акаунт