Мнение за "Училище по изкуства ЩАСТЛИВИ ДЕЦА" в Младост 2

• 5 515
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
Моля за отзиви. Имат добри оферти за лятна занималня за децата, но са с ваучери, които трябва да платя, а нямам никаква информация.Благодаря!

# 1
Моята дъщеря ще е ученичка във втори клас и също ме интересува мнението ви за занималнята на Училище по изкуства Щастливи деца.Става въпос не за лятната, а за целогодишната занималня.

# 2
Това е една от най-атрактивните възможности за децата. Моят син е посещавал Училището Щастливи деца и е изключително доволен и иска да го посещава непрекъснато.  Simple Smile Аз лично като майка, препоръчвам освен цената, но и реда, хигиената и много доброто отношение към децата, които царят в Училището. А като се прибавят и много възможности, които са създадени за децата като допълнителни занимания....това вече става едно отлично място за децата ни. Препоръчвам го горещо! А учителките, както и целия екип, са най-ценното което има в Училището. Те просто обичат децата! А това е най-важното!

# 3
Дъщеря ми вече втора година е в училището, миналата година в блок часовете в събота, тази в класически балет. Много съм доволна. Според мен предразполагат децата по чудесен начин.

# 4
  • София
Подновявам темата.
Вече един месец сме там и съм много доволна от занималнята.
И детето е много доволно, има нови приятели, всеки ден научават нови неща.
Само храната е прекалено скъпа и прекалено малко.

# 5
Подновявам темата.
Вече един месец сме там и съм много доволна от занималнята.
И детето е много доволно, има нови приятели, всеки ден научават нови неща.
Само храната е прекалено скъпа и прекалено малко.

Те откриха и голяма база в Младост 1, нали?
Има ли някой отзиви за там?
Благодаря предварително   bouquet

# 6
Моят син е от самото начало на създаването на "Училището за щастливи деца".
Струва ми много усилия да го водя, защото е в Младост, а ние живеем в Люлин.
Сега от тази година е в СМГ-то от 8,00 часа и колкото и да му е пренатоварено в съботния ден не иска да спира от модулите в Щастливи деца. Щастлив е! Има среда, приятелства, а и се забавлява.
Той посещава (на този етап) часовете по изящни изкуства и модерен балет.
Новото място е уникално и просторно. Доволна съм от преподавателите. Екипа е от млади вдъхновени хора, да научат малките палавници на красиви и стойностни неща!   

# 7
Днес бе уволнена една изключителна жена, която за децата в детската градина се грижеше като майка. Тези, които останаха, останаха за красота. Явно вече любовта там недостига. Както всяко нещо в България и тук нещата вървят надолу.

# 8
Днес бе уволнена една изключителна жена, която за децата в детската градина се грижеше като майка. Тези, които останаха, останаха за красота. Явно вече любовта там недостига. Както всяко нещо в България и тук нещата вървят надолу.

Защо са я уволнили?
Имате ли координати на тази госпожа, знаете ли сега къде е?

Общи условия

Активация на акаунт