Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Цвети не ме питай че се правя на маймуна с пипето не става с него само събирам нужното количестви и давам с лъжичка на няколко пъти и с ъс голям зор.
Аз да ви питам сега като ни е болно гърлото може ли да му давам киви че много обича ама се чудя заради семчиците дето има в него да не го раздразни.

# 121
Влизам само да се оплача, че каталясах, а Никонче ми се събуди с 37.2 температура. Повърна 2 пъти, надявам се да е от лашкането в колата. Вече температурата е 37.6. Дадох Панадол и сега спи..днес е доста поспалив, а очичките му са едни тъжни..  :cry:

# 122
Чин, чела съм че точно преди РД на хората им се изчерпва енергията. Дано Нико утре да си е ОК и да си изкарате един готин РД и кръщене.

Красче, ако даваш киви, махай семките. Аз съм му давала фреш киви с ябълка.

Тина, наистина е малко дневния сън на Краси. Но може би пък нощния е повечко. Никола спи около 10 часа през нощта, а през деня спи между 2 и 4 часа. Мисля че пак му се събират около 12-13 часа сън на денонощие.

# 123
Привееееет... Hug Heart Eyes
Ние сме си в БГ (сега в Дупница) и е супер, но времето ви е ужасно. Crossing Arms Само с летни дрехи дойдохме и днес излизахме да вземем нещо зимно. Rolling Eyes Трябваше на 10 да пътуваме, но Крисито изкара шарка и изгубихме и билетите, та на 17 пътувахме. Много съжалявам за срещата (на 10 май беше) Sad Целувки на вси4ки и после ще пиша по подробно като заспят децата. Heart Eyes Hug

# 124
Привет.
Реших да се разпиша преди да заспя.
Накри, добре дошла. Не се притеснявай, среща нямаше.

Ани, Чин, предполагам сте готови и в очакване за утрешния ден. Дано времето се оправи.

Цвети, не стискай гърдите. До колкото знам е нормално да има още кърма, но ти ако няма нужда не пипай. Нека все пак Ани2 да каже де.

Пеперудке, все едно описваш Йоана. Всичко е едно към едно - от това, че не иска да се пусне, до яденето на боклуци  Grinning

Кити, аз цедя вече само сутрин и вечер, т.е. от вчера  Mr. Green Хем съм в цикъл и пак има кърма. Има доста мами, които дълго време изкарват на такъв режим, така че не се притеснявай. Мерките на Дара са си добри, хич не я мъчи да яде на сила. Йоана е 8200 и 73-74см някъде.

Честито на Радост и Саша за завършването.

Шунче, аз също съм с тендовагинит. Няма оправия това нещо. При мен видимо подобрение има откакто не живея във Варна - т.е. не съм на толкова влажен климат.

Ех, че много проходили деца. Браво на всички. Правете питки, аз ще чакам още за тази радост.

Шуши, аз съм казала на Марти, че като приключа с кърменето трябва да заключи помпата някъде или да я хвърли, че току виж някой път в сънено състояние съм се почнала наново  Mr. Green Просто вече ми е навик и не ми прави впечатление.

Пропускам много, но така е като не ми остава време да пиша.

# 125
  • София
Здравейте!

накри, добре дошла, липвсаше тук, включвай се по-честичко сега Hug
За съжаление националната среща не се състоя.  Ако идваш към София, обаче, може да дойдеш на някоя от нашите срещички Wink

цвети, аз знам, че това е нормално и може да продължи месеци след като си спряла да кърмиш.  Не мисля, че е проблем.  Все пак Ани2 ще каже със сигурност.

деси, ти си уникална направо...Не съм те чула веднъж да измрънкаш или да се оплачеш, а цедене толкова време е повече от геройство.  Възхищавам ти се не просто за това, че успяваш да се цедиш вече повече от година, нито че лежа толкова месеци през бременността и т.н., и т.н., а че успяваш да се запазиш толкова нормална, ведра, положителна и спокойна.  Браво на теб, ти си рядко срещан чудесен човек Hug

Споделете какво давате за вечеря (тези, които не са на детска кухня все още).  Чудя се дали да бъде зеленчуково, месно пюре или каша...?  Някак по-подходящо ми се струва в момента кашата, не знам защо...А аз не бих вечеряла с това Rolling Eyes

П.П. чин ooooh! Стискам палци утре да е добре малкият рожденик Praynig

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 23:27 от Sleeping Beauty

# 126
Чин надявам се Нико вече да е по-добре.Пожелавам ти утре като се събудите всичко да е наред и да изкарате най-страхотния първи рд и кръщене.  Hug

То това беше...за цял ден няма и 40мин. и кипи от енергия.Едвам го спряхме да лудее във ваната,но нямаше вече накъде-21:30 ч окончателно беше в леглото.Преди малко се разбуди,сукна малко и ще видим как ще е през нощта.

Накри  Hug

Много ми е изнервено с тези изпити и след малко отивам да лягам
Лека и спокойна нощ!  Hug

# 127
Нямам време да чета, влизам да се похваля - Калоян вече сяда сам, играе седнал, започна и да пълзи уверено. Изправя се все още с малка помощ, но успява да се задържи прав, като се държи за неподвижна опора. За повечето деца на възрастта му това е нищо, но за нас е огромен успех. Каза първите две думи - кака и баба, май още не много осъзнато.
Втора ТФЕ потвърди дилатация на вентрикули, но отхвърлиха възможността да развие хидроцефалия. Продължаваме активна рехабилитация, предстои много работа, но вече съм доста по-спокойна.

# 128
  • Sofia
Мама Звярка, браво! Радвам се за доброто развитие, а също и че си спокойна! Simple Smile

За вечеря давам, каквото има, каши отдавна не съм купувала, много бързо свършват и без това. Днес вечерята беше риба, но се повтори с обяда и не я щя особено, та яде и банан.

# 129
  • София
Мамо Звярке, чудесни новини!!! Браво на момчето! Ще напредне и ще настигне всички връстничета. Hug

# 130
Добро утро
Честита първа годинка на Нико и Яворчо!Да растат живи и здрави,да са много щастливи и да ви радват!
Браво,Мама Звярка,много се радвам за вас!

# 131
Здравейте! Още малко и ще родя  Mr. Green
Да почерпя за това, че вече една година Явор е част от живота на семейството ни. Все едно беше вчера, но и все едно винаги е бил с нас.

Цвети, нормално е да има капки мляко, като стиснеш. По-добре не го прави, за да не стимулираш гърдите излишно.
Кити, разбира се, че ще може да се кърмите сутрин и вечер. То нали и ние ще сме така, като тръгна на работа.
Мама Звярка, чудесни новини!  Hug
И тук да честитя първата годинка на Нико! Здраве и късмет му желая!
Хубав ден!

# 132
ЧЕСТИТ 1ВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАШИТЕ СЛАДКИ МОМЧЕНЦА ЯВОР И НИКО!!! Да растат здрави и безгрижни,и да радват мама и тати!   bouquet

Чинче,надявам се Нико е по-добре? Ехх,едно време Ани и тя беше болна на 1вия си РД,знам колко е кофти...  Confused

мама Звярка,радвам се,че се подобрявате!Нека все да е така!  Praynig
Накри,уелкъм агейн  Wink Мноооого време те нямаше!
Ставам да приспивам.после пак

# 133
  • София

Честит рожден ден на Никонче и Яворче!  Много щастливо детство, усмивки и вълнуващи приключения!  Честит празник и на чин и Ани  bouquet  Бъдете все така грижовни и обичащи мами и да слушкате мъниците Wink  Много целувки от на с Лорчето Heart Eyes

Мама Звярка, чудесни новини, стискам палци все така добре да се развиват нещата Praynig Hug 

Ние днес сме ранобудни (ако 8 часа се счита за рано, де)...Обикновено успявам да гушна Лора при мен и да я прилъжа да поспим още, но днес не се получи Crazy  Но и без това имаме уговорка за сутрешна разходка, така няма риск да се успим или закъснеем. 

Хубав ден на всички и най-вече на рождениците и техните прекрасни мами!

# 134
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР И НИКОЛА!!!
Да бъдат здрави, безгрижни и много усмихнати дечица! Весело изкарване на празника Hug Hug Hug

Малко спомени Wink
''Айде и аз да съм една хубава вестителка!   
Днес в 9:05 МАМА ЧИН е прегърнала най-прекрасното момченце НИКОЛА!!! Да й е жив и здрав, много радост да им носи и да се гордеят с него!
Мерки и теглилки... 2900 гр, 48 см. И двамата са добре!'' Vache

''Влизам и аз да съобщя една добра новина. Ана2 роди бебе Явор, 3кг, 49см, секцио. Да им е жив и здрав и много много да ги радва и малкия голям вече Румен да си има компания в игрите.'' deskatta

Какви емоции бяха само Hug

Аз се поизгубих, но освен че не ми остава време, си имах и малко проблеми... та така. Но мисля че тия дни пак ще съм във форма за писане Simple Smile

Мама звярка, радвам се за хубавите новини. Все така да продължава Hug
Ще наваксам с четенето и тогава ще се включа по-адекватно.
Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт