Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Чин, Ана2, честит празник на сладките ви момчета! Големи, силни и позитивни хора да растат!   bouquet

# 151
Боже,кога отмина годината,сякаш беше вчера.......

ЧЕСТИТ 1-ВИ  РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОРЧЕ И НИКО!!!!!!!!
МИЛИ ДЕЦА, ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ  И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

hbday bdbaloni newsm67  party041

ЧИН,АНИ2-   bouquet  Hug

Мама Звярка-браво на  бебчо!Много се радвам на успехите му!Нека така бързо да навакса със всичко! Hug

Честито на всички  проходили крачета! newsm68

Бюти- аз давам мляко за вечеря Simple Smile хапва каша в 17-17.30 ч и в 20.30 пие около 210мл мляко това е до сутринта

Ани -браво за питката  Hug Аз ама хич не ме бива в месенето Rolling Eyes

При нас нищо ново.Тези дни Алекс беше много нервна,реве тръшка се ,нищо не Й е удобно,абе истерясах Crazy
Резултата е 4 ти зъб Simple Smile
За спането -от скоро засива към 23 часа  и става към 10 сутрин като в 6-7 се пробужда за мляко.През деня спи 2 пъти общо 1.30- 2 часа
Отвам да приготвя обяда Й и после ще си правим барбекю по семейно в градината Party

На всички спокоен неделен ден!  bouquet

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 21:54 от @ALEKS@

# 152
  • гр. Козлодуй
Честит първи рожден ден на Никола и Явор! Да растат здрави и щастливи дечица и много да радват Simple Smile.

Чин, дано Нико е по-добре и да изкарте един прекрасен празник  Hug

И аз се присъединявам с благодарности към Ана2 Simple Smile. Все още се кърмим успешно Simple Smile.

# 153
Здравейте.

Благодаря за всичките прекрасни пожелания.  Hug Много е странно да празнуваш първи рожден ден. Simple Smile

Честит рожден ден на Явор. Да расте усмихнат, щастлив и все така чаровен.   bouquet

Нико е с температура, но се държа мъжки на кръщенето. Купона доста го смущава за момента....  Wink

# 154
Ани2, Чин, това е за Вас:

Да са Ви живи и здрави големите момчета Явор и Нико! Да растат щастливи, умни и красиви Hug

Чин, бързо да оздравява Нико! И честито ти християнче Simple Smile  Hug

# 155
  • софия
Анн2, Чин, честит първи рожден ден на малките бонбони, да са здрави и усмихнати деца, то и друго не може да е с такива страхотни майки.Целувки[/

# 156
  • София
Честит  първи рожден ден на Никола и Явор!
Да са живи и здрави малките сладури и да растат весели и безгрижни деца! Много щастие ви пожелавам!

# 157
Честита първа годинка на Явор и Никола! Да са живи и здрави....умни момчета да порастнат! Весел празник!

# 158
Честит първи рожден ден на Явор И Нико, да са живи и здрави, палави и винаги усмихнати Simple Smile Нека животът им да бъде винаги хубав, а детството им да е изпълнено с усмивки и щастливи мигове  Hug

Честито и на Ани2 и Чин - бъдете винаги горди майки на тези две прекрасни дечица Simple Smile

# 159
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКО И НА ЯВОР НЕКА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ИМАТ НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С РАДОСТНИ МОМЕНТИ И  НЕЗАБРАВИМИ СПОМЕНИ. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

При нас развитието от тези дни е че от вчера сме с кашлица а от днес вече и с хрема и почнах с коларгола отново само дето минаха три седмици от както бяхме с хрема миналият път.Аман направо  ама ще се борим някак си няма как. Shocked

# 160
Честит първи рожден ден на батковците тук - Явор и Нико.Нека бъдат много здрави и усмихнати деца,да имат щастливо детство и послушни майки  Mr. Green  newsm38 newsm38
Ани2,Чин,честити рожденници.  bouquet  bouquet
И последно : ))... Чинче,честито ти християнче  Hug

# 161
  • София
Честит първи рожден ден на Явор и Нико!
Да са живи и здрави! Да имат безоблачно и усмихнато детство!!!

Василиса, тамън си мислех, че тия вестителства ще са мног мили да ги прочетем пак!  Grinning

Ани, направо ме засрами  Embarassed Много се радвам, че е станало Слънцето! Не знам защо не са ти ставали питките досега.. Това моето е стандартното тесто за питка. Тайната според мен е в шупването на маята, в хубавото месене и в двийното втасване. Мен затова ме учудват машините за хляб с бърза програма. Дефакто под 2,5-3 часа питка или хляб не може да направиш. Толкова си е технологичното време. За печенето не знам колко се пече, докато я видя, че се е зачервила хубаво. Аз такива неща ги пека само отдолу. Печката ми има опция отдолу със студен вентилатор и с нея ми е ОК да пека питка. Очите вярно стават поизблещени, хахахаха ама зависи как ги направиш. Чакай да ти дам акъл аз как ги правя  Wink Всичко по лицето на слънцето го вграждам. Правя процеп и там пъхвам елемента. Примерно правиш топче за окото, после с ножа правиш дупчица и понатикваш топчицата. Дори накрая може да я поизтеглиш. Устата пак така.. Разточвам фитилчето, после с ножа правя прорез като дъга и вграждам фитилчето. Така не щръкват отгоре елементите. Пак се надуват, ама стоят доста по-добре. Иначе устата я правя като обърнато D  Wink от 2 фитлчета и може отстрани да сложиш 2 напречно.
Сега чакам снимки  Wink

Днес изпратихме Саша на зелено училище. Кривичко ми е без детенцето... Cry На нея, обаче - НЕ! Crazy Изобщо не рачи да ни се обади. Били 4 часа на дискотека, ходили до Враца и т.н. Изобщо един път се е откопчила от нас и няма никаво желание да й трантосваме по телефона разни неща  Sunglasses

Шуши, за робота.. баща ми има такъв повече от година, ако не да и две вече  Wink  Затова и го написах, не заради рекламата. Дори аз писах, че не обичам нищо с марка Самсунг, но това нещо си работи  Wink Никъде не се загубва и работи въпреки усилията на моте деца да го убият  Crazy. Е, вярно е, няма домашни любимци. А относно профилактиката.. всеки мотор на прахосмукачка каквато ид а е тя здава багажа ако не се профилактира и почиства. Така че разлика няма особена.

# 162
  • София
Честит първи newsm38 рожден ден на Нико и Явор!

Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

newsm59  bigdance2  ura

Да се присъединя и аз към благодарностите към Ана2 Hug Продължавам да кърмя детето си, благодарение на нея Hug

# 163
Честито и тук на русококоско и тъмнокоско, ЧИН, АНИ2- радвам се, че ви познавам, момичета!- вие сте прекрасни майки и съм сигурна, че ще възпитате страхотни мъже, дано растат и ви правят горди всеки ден!

МАМА ЗВЯРКА, прекрасно, радвам се много за вас, продължавай да си все така позитивна и спокойна!

ВАЧЕ, ми стига го тормозихте детето  Heart Eyes Hug, нека ви покаже колко е голяма!

# 164
Честит 1ви Рожден ден на Нико и Явор!!! Да имат едно безгрижно детство!

Аз не съм се включвала от доста време.Вече сме си в България и се климатизираме.Малкият изкара грипа с повръщане,разстройство и температура ,но вече е по-добре! Храним се на детска кухня,но не я харесва много.По цял ден сме на разходки.Ако има желаещи може да си направим мини среща във Варна Simple Smile
Това е от мен за сега,връщам се да чета ,защото имам доста да наваксам .

Общи условия

Активация на акаунт