Юнските проходили крачета, за Първи ден Рожден се готвят вече!

• 35 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Вова, в билкови и био-магазини има.

Кити, аз си го бях зарязала няколко дни телефона, с паднала батерия, дори не знаех къде е.  Embarassed
Радвам се, че Пл се справя с Дара, само дано не му свърши ентусиазмът.

Мейдънли, какъв вирус  ooooh!, то си е направо шестата болест това. Половината бебета от темата я минаха в последните около 5 месеца.

# 631
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА. Кити, да те радва и слуша порасналото момиченце!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и НА СЕЛИН ,КАЛИНА  И ДАРИЯ!

Пао, за палатката - миналата година едни хора заведоха бебе на 3 месеца на море на палатка, така че няма проблеми Simple Smile Явно зависи от родителите, а не от детето тая работа с проблемите Simple Smile Той Марти ще се изкефи, ама ти сигурно ще си на тръни заради буболечките, така че ти трябва да решиш дали ти се влиза в такъв филм.

Вова, ех тая вода...

Иси, успех утре на изпита

Цвети, дано бързо да стане ясно от какво е тая Т на Мона! И ние още се борим с Т и днес ще го водя пак при педи, да видим какво ще каже.

Мейдънли, май и Камен е като Виктор, ама пък снощи свали Т и засега все още няма. Само Панадол съм давала 3 пъти. Ама отказва да яде, да пие...явно го боли гърло и няма настроение. Предната нощ даже не спа от нерви, а неспането го направи още по-кисел. Абе ужас беше вчера, ама отмина.

# 632
  • София
Шунче, каква шеста болест, изпуснала съм ви... Чин видях, че спомена за нея. Кажете нещо повече  Confused

# 633
Здравейте Hug

Честит Рожден ден на чаровните ни принцеси Дара, Калинка, Селин и Дария bouquet

Този вирус с обрива сега бил някакъв нов и още само броени деца били се разболявали. Съседското момиченце го изкара скоро, специално питах дали не е розеола или друга шарка, но не. Даже искали да я приемат за изследвания и един вид да си правят опити и да разучават вируса Rolling Eyes. Жената отказала и си държа куклата вкъщи под карантина.
Мейдънли, ето за шестата болест или розеола - цък

Аз съм взела слънцезащитен на Нивеа, 50+ фактор, защото цялата му козметика е такава, но не ми харесва хич. Освен че оставя жълти петна по дрехите, а и трудно се размазва и както "обича" нашия мазането ми е изпитание Tired. До колкото разбрах всички кремове с висок фактор оставяли жълто и се размазвали трудно, ако някой има крем без тези недостатъци да свирка. Честно казано ме е яд, че не си взех ДМ-ски  Rolling Eyes

# 634
  • Sofia
И аз малко неподготвена явно се изказах, розеолата си е вирусна.  Crazy
Ирето ме изпревари с линка.

Ире, а те как установиха, че е друг, ако по същия начин протича и не са го разучили още?  newsm78 Имам чувството, че е само за всяване на повече паника.

# 635
МЕЙДЪНЛИ, ЦВЕТИ - бързам да ви отговоря: Надя нямаше нищо друго,освен висока температура! И да,точно така казаха и лекарите при нас - вирусът е такъв,между 3-5 дни висока Т. Наистина като й падна Т изби лек обрив на коремчето и гърдичките,но ЛЛ каза,че не е 6тата болест,а е някаква темп. треска( с името й я назова,но не помня как беше) При дечицата се получава често като реакция.Та така. Но беше голям ад със смъкването,нищо не помагаше. Иначе на урината нищо не излезе (Цвети пусни една обикновена урина,излиза бързо,да си спокойна).
Шуши,още ли имате Т?

Тортички ще показвам,само да знам как се качват  Wink Даже днес започнах с някои от фигурките.
Ваче,аз си взех силиконова точилка,ама малка.( пуу,много скъпо бе,разорих се,тея дребошлъци много пари гълтат!)

Иси,успех на изпита!
Ставам.

# 636
Шунче, не съм питала подробно, но не са открили нищо от изследванията, които са и правили, когато се е разболяла. За това са искали да я хоспитализират, за да си я боцкат и разучават Confused. Не ми е разказвала много, че се засякохе само на оградата, не знам точно какви са и били симптомите. Няколко дни по-късно се видяхме и каза, че леко е минало. Т.е. не е някакъв страшен вирус, просто бил нов, сигурно мутирал някакъв  Rolling Eyes

# 637
  • софия
Не знам какво ще се окаже, ама не мога да и спадна темп под 38 Sad, само я блъскам с температуропонижаващи Sad, което хич не е добре. Затова питах Дидолинката да знам дали се върти вирус с висока темп, дано няма нищо друго PraynigНай ме е страх от ентро вируси да пази Господ Praynig
Дидолинка  Hugще пусна урина мерси че ме подсети за обикновената че др чак във вторник ще излезе и ще психясам.Надето колко време я държа темп.

# 638
Цвети, 3 дни плътно висока Т. На  4-тия ден падна на 37,4 и на 5-тия вече беше без. Представям си какво ти е,беше някакъв кошмар като си спомня. Прави й ваничка с водичка като за къпане,много добре се чувстват.Аз Надя само дето по цял ден не я киснех .Сигурна съм,че и при вас е този гаден вирус  Close айде да ви минава,на всички !

# 639
  • София
Цвети, на Виктор вчера най-ниската му Т беше 38, след нурофен. Без - над 39. Аз за това дадох хексалгин, нурофена щеше да му дойде в повече като доза. Днес вече се върти около 37 и нещо след температуропонижаващо. Ох, дано бързо да се оправят децата  Praynig
Аз урина не съм дала, защото не успях да събера. Може би ще отидем утре във Втора градска да дадем, че само ми се върти, че не съм направила всичко.
Дидолинке, Ире, мерси за инфото  Hug

Дидолинке, щях да те питам - ти маза ли с нещо появилия се после обрив?

# 640
Честито на рожденниците.Много здрави деца да бъдат,с прекрасно детство и огрмни усмивки. newsm59

Цвети,самичка ли беше снощи?  Confused Дано Мона да се оправи бързо.  Praynig
Шуши,май си права.Наши приятели от годинката си водят детето по къмпинги.... аз още не съм твърдо решила,но ще тръгнем подготвени и на място ще реша.То ще сме на 40км от Пловдив,така че най-много да се приберем набързо за спането и после пак да се върнем,че в тия жеги в тоя град не ми се седи въобще.
Мейдънли,пфуууууууу... дано е било пика!

# 641
  • София
Привет!

И Лора е болничка, също като другите деца - висока температура, но и покашля от време на време, но засега много малко.  И на нас ни казаха нещо вирусно, спомена и за тридневната треска с обрив Rolling Eyes  Дано всички се оправят бързо Praynig

Честит рожден ден на Дара, Калина, Селин и Дария!  Да растат весели и усмихнати принцеси!  bouquet

Аз купих слънцезащитен на Uriage, фактор 50, специално за бебета (за по-големите деца имало различен), много горещо ми го препоръчаха в аптеката.  Лично моето мнение е, че не бива да се оставят толкова малки деца без защита.  А пък и Лора е доста бяла, дори намазана леко й се зачерви едната ръчичка онзи ден Rolling Eyes

Желая хубав ден на всички и стискам палци болничките да оздравяват!

# 642
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Дара, Калина, Дария и Селин!!! Да са живи и здрави малките принцеси и много обичани.
Кити приятен и незабравим празник

Слънцезащитен крем ползвам себа мед 50+ за бебета. Все още съм резерве да ползвам за малки деца.
За лепенките цитронела, ползвам ги още от както почнах да извеждам Дани. Много съм доволна нищо не го доближава.

Цвети хайде стига де, ти мира не видя с тези болести.
Майденли, гадно звучи всичко, Ние изкарахме 6 -тата болест. После грип + още някаква от този вид (забравих и името) с подобни на вашите симптоми. 3 дни с над 39 със температуропонижаващи. При нас пъпките бяха по различни от розеолата, по ситни и много и Дани имаше болки в гърлото, за това чак след обрива Педи разбра какво е, защото си мислехме че е усложнение от грипа или реакция от многото лекарства.
Дано да се оправяте всички. Hug

# 643
момичета, при Нико беше същото. Три дни висока температура над 38 градуса, на 4тия температурата спадна и се появи обрив, който мина за ден. На нас педи ни каза 6-та болест. П.с Слав ми сподели, че с някои от вас се е засякъл в парка, ех да бях връчила Нико, та да е новият бг-тати Simple Smile

# 644
Дидолинке, мерси, че питаш. От снощи не е вдигал Т. Преди да легне имаше малко, ама все пак дадохме Панадол и капахме капки за нос, за да може да спи, че не беше спал почти в последните 24часа. Цяла нощ не е имал проблеми и днес също. Върна му се настроението, но не яде, защото го боли явно гърлото.  ConfusedСега се върнахме от педи. Каза, че венците са подути и бели от зъби. Тия зъби били отслабили имунитета и хванал вирусче и нищо сериозно. Прегледа му пак ушите и дробчетата и са ОК. Продължаваме си с почистване на нослето и сироп за кашлица и това е. Явно не е този вирус с обрив, слава богу. То и аз съм със сополи и болки в гърлото, така че със сигурност има вирусче и не са само зъби.
Педи заяви, че белите и синеоки деца си били такива по-сополиви... което не съм го чувала досега, но може би има нещо.

Еее, Пао, ми то щом е толкова близо няма какво да го мислиш. Отивайте и си направете кефа, пък каквото сабя покаже Simple Smile

Бюти-люти Simple Smile дано Лорка да не вдига тия високите температури, че да не се мъчи и да не те тревожи!

Чин, като каза за парка - навън такава ужасна жега се оказа, че аз ще го изведа след 16.00 днес... направо се изненадах като се има предвид, че онзиден по залез на студения вятър му слагах шапка и качулка като през зимата  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт