Личи си, че ММ го няма тези дни - доста честичко съм тук

При нас няма особено подобрение - Лора си кашля и то повече от преди, отказва да яде, кисела е, спи неспокойно, абе просто нямам думи
силве, браво, че всичко е минало толкова добре и сте се забавлявали. Честито кръщене на сладката Матея

Това за схващането е много неприятно
ПаО, радвам се, че и вие сте си прекарали добре. Чудесно е, че се престраши, хубаво е човек дори и с дете да прави нещата, които му доставят удоволствие.
цвети, щом обривът е избил явно вървите към подобрение. Стискам палци вече всичко да минава

Шунче, честито прохождане на Макси. Щом се е пуснал си се брои проходил и според мен

Ани, добре, че са за хубави неща твоите сънища
Хелън, изчакай със солариума, то е все едно да си се излагаш на слънце, но по-интензивно. Щом имаш изгоряло не е добре да се печеш, докато не размине. Мен ако питаш - не си струва да ходиш на солариум, ако изгарянето е само от 1 ден, лесно ще се заличи.
.Аз съм много бяла и лесно изгарям, хем се мажа... Аз ще отида само до изравняване на тена, по принцип съм против солариумите... Ама за РД на Алекс исках да облека една рокля, която не се връзва с тоя тен
Ходихме при педи Софи е с леко зачервено гърло, Крис не, та каза нищо освен Панадол да не давам засега. Нямало нужда още от АБ, утре пак ще ги види дали е по добре или по зле положението. Крис сега имаше 37,3 пък Софито 37,9. Дано няма нищо де, че след варицелата имунната система се понижава и има повече възможност за усложнения. 
Матейка е много готина на снимките.

И на мен педи каза повече течности, но давам чайче и вода, за айриана със сол не знаех.