Отговори
# 645
Само искам да кажа, че публично съм сърдита на Луси, защото мен не ме е сложила в нито една категория и изобщо не ме е отразила  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
А аз не стига, че уча за изпити, ами съм си и редовна! Naughty
Ще взема да поканя душката на джинче и дружно да я бан-нем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП. Дано на Венци му няма нищо!!!  Praynig Praynig Praynig (На него не съм му сърдита Peace)
ППП. Чудиш се и ти какво да измислиш! Я си мажи Судото и не си вкарвай филми (Хоупи ми е взела думите от клавиатурата)

# 646
  • До морето :)
Абе, я казвай всички къде ще ходите на море, може пък да се видим някъде  Grinning И аз мисля, събота-неделя, да открия сезона!

# 647
Моля ви се, дайте ми линк към статии, предавания и т.н. , в които се говори, че ходенето на море е полезно за малки чавета, като нашите. ММ категорично е решил, че това е вредно и не иска да водим Филип на море!! И не ми вярва на мен !  #Cussing out #2gunfire

Ако успея да го заведа, ще го пека с бански!  Peace

# 648
  • София
Хоупи, на мен док миналата година като водихме Сияна за Спирита ми каза: "И там живеят хора и там се гледат деца." Освен да му покажеш снимки на морските май-чета.  Mr. Green

"Почивката" на море сме я планирали за края на месеца след срещата и сватбата. Най-вероятно ще е някъде на север. Тайната ми идея е да се срещам с варненските майчета. А мислим да е на север, защото началото на август сме в Бургас.  Mr. Green Нелка, за тогава ме запиши в плановете ви.  Flutter

Забравих да честитя колата на Гери. Много весели и безаварийни пътувания!  Hug

# 649
  • Варна
Гери, а ако седнете на масата всички заедно не проявява ли интерес? При Валентин като има периоди на неядене /заради зъби или кривотия/, просто сядам аз да ям и той веднага довтасва - като е от моята чиния, му е много вкусно Laughing.

Хоуп, Валентин понеже е с атопичен дерматит, кожната лекарка ми каза, че морската вода и слънцето повлияват благоприятно. Други плюсове - морският въздух, слънцето е полезно заради вит.Д... Абе полезно си е морето, просто трябва да се ползва подходяща слънцезащита.

Ние заминаваме в понеделник на моренце. Преди това обаче ще ходим в Разград и ще имам само половин неделя да приготвя багаж, да се епилирам и да пускам последни перални преди заминаването ooooh!.

За плажа съм взела едни гащички на Либеро дето са за във вода уж, ама честно казано, не ми се вярва да го потопя в морето - водата е още студена, но пък хотелът има басейн, а и мислим да вземем от тези надуваемите басейнчета, където да се плацика детето. Бански не съм взела, не виждам много смисъл да е с бански и памперс отдолу...

И да се оплача малко. Казах му на ММ, че искам ако си ходим в Разград да се върнем или в събота или рано сутрин в неделя, ама той с неговото - "Е само за един ден ли ще ходим" и с прибавените около хиляда селскостопански дейности, с които свеки ще го натовари... Всеки път се ядосвам за едно и също нещо - свеки и баба му имат лозе + 2 къщи с огромни градини, в които отглеждат повече продукция, отколкото физически е възможно те и ние двамата да изконсумираме и всичко чака на ММ. И всяка година чувам от тях реплики "какво ще ги правим тези домати/пиперки/салати/ и т.н.", обаче като ги питам защо не вземат да намалят отглежданите неща, ми се отговаря "Ами какво да правим земята, да запустее ли" ooooh!. Дай щото така са свикнали, всички около тях да се блъскаме и чудим после какво да се правят тези неща, буркани залежават от години, да не говорим колко се хвърля. Много се ядосвам, защото като си отидем вместо ММ да си почине, а аз да имам някаква отмяна, се получава, че той се блъска от сутрин до вечер, пък мен няма кой да ме отмени и за секунда с малкия... Да не говорим, че сега ще си взема и работа, защото просто трябва да я свърша преди да заминем и сигурно пак ще ме гледат на криво, че "мързелувам" на компютъра Rolling Eyes.

Тъй, оплаках се. Просто ужасно се дразня на тези неща и тъпото е, че нищо не мога да направя по въпроса - ММ се чувства задължен да помага, а на тях изглежда въобще не им минава през ума, че животът ни не може вечно да се върти около техните лозя и градини и че е крайно време да си гледат там една градинка колкото за тях и да престанат да ни занимават и всеки път да се караме, че няма време да отидем при моите родители, заради разчетеното до секунда време в селскостопански дейности ooooh!.

# 650
  • Стара Загора
Моля ви се, дайте ми линк към статии, предавания и т.н. , в които се говори, че ходенето на море е полезно за малки чавета, като нашите. ММ категорично е решил, че това е вредно и не иска да водим Филип на море!! И не ми вярва на мен !  #Cussing out #2gunfire

Ако успея да го заведа, ще го пека с бански!  Peace
По принцип казват, че до 3 години не било хубаво да се водят на море..незнам защо...или по-скоро да не изгарят Tired СПор водя с моите родители вече 6 години защото Слави не е пропускал просто година да не ходи на море...като минимума е 7 нощувки а максимума е бил 14 Laughing
Ще водя И тази година Боример. В тази връзка Лече...на Лозенец ще сме от 15.07 до 21.07 включително.
Категорично съм ЗА мазане със слънцезащитен...50 фактор. Прибирам го на обед и след 16ч. отново. МАлко повече разкатавка е обаче на голямото слънце е мор.
Бански ще ползвам само за Слави. Боример ще кара по организъм. Тези пампрес гащите.....за басейните нещо не ме грабнаха още за Слави.
И друго щях да пиша....ама забравих
http://semeistvo.rozali.com/deteto/p10669.html
http://www.drebcho.bg/stories/338/Syveti_i_testove/Moreto_decata_i_lqtoto.htm - Хоупчо това е и моето мислене

И да се оплача малко. Казах му на ММ, че искам ако си ходим в Разград да се върнем или в събота или рано сутрин в неделя, ама той с неговото - "Е само за един ден ли ще ходим" и с прибавените около хиляда селскостопански дейности, с които свеки ще го натовари... Всеки път се ядосвам за едно и също нещо - свеки и баба му имат лозе + 2 къщи с огромни градини, в които отглеждат повече продукция, отколкото физически е възможно те и ние двамата да изконсумираме и всичко чака на ММ. И всяка година чувам от тях реплики "какво ще ги правим тези домати/пиперки/салати/ и т.н.", обаче като ги питам защо не вземат да намалят отглежданите неща, ми се отговаря "Ами какво да правим земята, да запустее ли" ooooh!. Дай щото така са свикнали, всички около тях да се блъскаме и чудим после какво да се правят тези неща, буркани залежават от години, да не говорим колко се хвърля. Много се ядосвам, защото като си отидем вместо ММ да си почине, а аз да имам някаква отмяна, се получава, че той се блъска от сутрин до вечер,

Тъй, оплаках се. Просто ужасно се дразня на тези неща и тъпото е, че нищо не мога да направя по въпроса - ММ се чувства задължен да помага, а на тях изглежда въобще не им минава през ума, че животът ни не може вечно да се върти около техните лозя и градини и че е крайно време да си гледат там една градинка колкото за тях и да престанат да ни занимават и всеки път да се караме, ч
Все едно аз съм го писала. С едната уговорка, че става въпрос само за баба му. И това, че го търси само когато има работа или става нещо с наемателите в Пловдив /щото апартамента е на вуйчо му...ама сержа се грижи за него..за един гол..../ Не се е обадила веднъж да попита за децата - единствени внуци са и! Иначе за работа...Георгиев трябва да помогне...ЩО? Twisted Evil Вече съм му казала да ходи да прави квото си иска...но без мен и децата. Но пък на него не му се ходи сам...та успях май да го стопирам Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 08:29 от Хера

# 651
  • София
 Иха...влизам и очаквам никой да не е писал, а то цели 2 страници за четене! bowuu
А сега-ДД и от нас! Hug
Живи сме, ама напоследък нещо ми е трудно да се организирам! Peace
програмата е натоварена- в събота сме на РД, а в неделя съм кръстница! Другата събота е РД на КИКИ и сега го подготвям, а по другата събота е изпитът на ВИКИ в СМГ и след него заминаваме за дългоочакваната среща! Peace bowuuАко случайно влезе ще имам голяма дилема-от 2 хубави училища, кое да избера? newsm78
Най-новото при нас е ,че май отбих МАГИ-не съм я кърмила от 02.06. и мился, че всичко е ОК!Струваше ми се ,че ще бъде по-трудно, но не-тя вече не търси кърма! Peace Hug
Някой се оплака от злоядство? Аз имам обратния проблем с Магелана-тя поглъща всичко, до което се докопа-доста е плашещо това-дано с времето се регулират нещата!Любимата ни дума познайте коя е?-ПАПУ!!! ooooh!
На бебеправещите ще пожелая успех, но да имат предвид, че те могат да дадат само старта, а кога ще стане-само Господ знае! PeaceАз си правех планове да имам 3 деца, когато КИКИ започне детска, за да мога да имам повече точки и да го запиша лесно, но зачеването стана чак след година, въпреки желанието ми! Wink
Лусинда: Стига се филмира с тези канцерогенни съставки! Знаеш ли кое е най-важното за едно дете- позитивните мисли на майка му!!! bowuu Представяй се  мистър В. пораснал голям и красив момък, представяй си го умен и очарователен и изживей това усещане на гордост и реализираност от детето! Вярвай в него и в собствените му съпротивителни сили и имай големи очаквания-пожелай си най-хубавите неща, за да се случат! Hug
Сума,Муше: На море ще ходим както вече всички знаят в седмицата след срещата на Слънчев бряг. Колкото до слънцето- Маги е мургавка, но въпреки това ще я мажа с 50 фактор и ще бъде с цял бански-гола няма да я пусна, че не съм сигурна и в чистотата на пясъка! На плаж ще се ходи сутрин, а слетобед ММ ще спинка с Маги в хотела, а аз ще седя с момчетата на басейна! PeaceСтискайте палци за хубаво време! Praynig Peace
Мариетка:Видях, че имаш терзания за оставяне на Мариска при чужда жена- недей да се тревожиш! Майчиното ти сърце ще ти подскаже дали е подходяща жената, а за гледането-никой не може да бъде МАЙКА на детето освен ти, но много хора могат да го гледат чудесно! В началото ще е малко трудно, ще ти е странно, но после ще свикнеш и всичко ще се нареди! Peace HugКазвам го от личен опит-на 2 жени съм поверявала децата си(чужди!) и са се справяли по-добре от майки и баби! Peace
Гери:Честито ви возило-със здраве да си го ползвате! Hug
Стига за днес съм писала, че отивам да водя Вики на закъснял курс в СМГ!
Приятен и ползотворен ден от мен сладурки и нямам търпение да ви видя, макар и повечето да ви познавам на живо! Hug

# 652
Жира, чакаме ви!   bouquet

Хера, ако през това време отскоча до Приморско, дали ще може да е видим?  Rolling Eyes

Марте, то наистина е Божа работа. Дано всичко да мине наред и да се похвалим след 1 година с още ч брой чаве Simple Smile

За плажа и децата - да бе, да, няма да го водя. До г*за ми е и няма да ида?! Просто ще ходим сутрин рано или следобед късно, когато слънцето е по-слаба. Пълня басейна с вода, слагам го под чадъра и готово. Пък и какво по-полезно от морската вода? Тъкмо ще им минат течащите носове, нали солен разтвор се пръска в тях?  Joy

# 653
  • София
Добро утро и от нас
Честит рожден ден на  малката Рая-Евелин и Сима  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Четох , четох и нищо не запомних Laughing , освен , че Гери е отложила бебеправенето , на Адашчето и се иска ама ги мързи   и отлага за малко по натам Wink ( Нелка дано изследванията ти излезнат добри и няма нищо сериозно  Praynig )
И аз сега да кажа за плажа. Как мислите да ги държите малките по бански  newsm78 ??? Те си вършат работата често и без да казват. По колко чифта бански мислите да носите?? Ние имаме бански за тази година , но той е само за разкош и снимки. На плажа Елена ще седи с памперс за басейн. Алекс го пусках гол или по памперс и панталонки като беше малък. Елена гола няма да седи , че после тоя пясък няма чистене от долу  ooooh!
На море ще ходим и ние след срещата, но на юг , че е по-топло. За сега съм се спряла на Лозенец, но не съм го решила категорично. И аз приемам идеи  Simple Smile Хера, ти къде каза, че ще ходите? Защо ми се върти в главата Бора  newsm78

# 654
Адашче, ако отскоча през това към Приморско, ще можем ли да се видим?  Rolling Eyes

За плажа - аз мисля да й слагам само гащички  Rolling Eyes Или с памперс докато си свърши работа, а после с гащи, че то в тази жега не ми се мисли как ги дразнят тези памперси.  Tired Иначе в никакъв случай гола, защото всякакви гадини има из пясъка и просто не е хигиенично за мен (поне при момиченцата)

# 655
  • Стара Загора

На море ще ходим и ние след срещата, но на юг , че е по-топло. За сега съм се спряла на Лозенец, но не съм го решила категорично. И аз приемам идеи  Simple Smile Хера, ти къде каза, че ще ходите? Защо ми се върти в главата Бора  newsm78

Точно там ще сме Нели Laughing Лече ако дойдете до Приморско...ще се видим бе...как няма Mr. Green
За банския на плажа...имам бански от Слави...но за красота дет се вика. Ще го пускам гол и дьос

# 656
  • София
Адашче, ако отскоча през това към Приморско, ще можем ли да се видим?  Rolling Eyes

За плажа - аз мисля да й слагам само гащички  Rolling Eyes Или с памперс докато си свърши работа, а после с гащи, че то в тази жега не ми се мисли как ги дразнят тези памперси.  Tired Иначе в никакъв случай гола, защото всякакви гадини има из пясъка и просто не е хигиенично за мен (поне при момиченцата)

Ако не се видим в Приморско ще дойдем до Бургас и пак ще се срещнем  Mr. Green  Я кажи , ще идвате ли последно в Стара Загора?

Еййййй, Хера виж как помня, като слон  съм , ама буквално на такова приличам и визуално  smile3534

# 657
  • Стара Загора
Еййййй, Хера виж как помня, като слон  съм , ама буквално на такова приличам и визуално  smile3534
Слон била Crossing Arms колкото аз манекенка Mr. Green

# 658
Ако пък решите да не минавате по главния път за Приморско, а да заобиколите по по-спокойния и китен, лакатушещ се из Странджа планина друм, минавате точно през вкъщи и ще пийнем по едно-две-три...... кафета!  Joy

Тя и Myst трябва да е вече в Приморско, но не знам до кога ще седи, а Елис дали си е прехвърлила багажлъка в Царево?  newsm78

Адашче, няма да идвам на срещата, защото ММ точно тогава имат едни учения и ще отсъства, а сама в жегите не ми се иска да пътувам с автобуса или влака. Ще е убийство и за двете ни с Ели. Знам, че все някой ще ме посрещне на Старозагорската гара, да ми помогне със свалянето на багажа, но пътуването - само като си помисля и ми се свива корема.  Sick Затова ще ви видя по отделно.

За почивките - ние, живот и здраве, ще почиваме Октомври месец на планина. ММ само тогава е свободен.  #Crazy

За нас - след като стана в 7:15, най-накрая заспахме. През това време играхме, уж ядохме, беше добре, но ми изсипа кафето върху мен.   ooooh!

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 09:54 от Лече-Буболече

# 659
Не знам още как ще го пускаме Митко, бански ще има от батко му, дали ще го търпи не знам. За басейн ако ще ходим някъде - там ще е с памперс за басейн предполагам. Иначе.. на море ще сме около датите на Хера, но в Китен. Близо е, мисля че ще може да се видим и там Simple Smile
Марте, стискам палци да го приемат, пък после все ще претеглите кое е по-доброто за вас място.
Саши го приеха в по-хубавото училище и на 15.септември ще си имаме ученик, вчера тържествено го отписахме от градината и го записахме в училището.. няма такава радост, че градината свърши и "никога, никога, никога повече няма да ходя на градина" Simple Smile
Мария, това с презапасяването явно е дълбоооооко вкоренено и трудно биха се пречупили на тия години роднините ти.. споко и релакс колкото можете, вие сте си важните един на друг, знаеш..
Успех на всички, които ще бебеправят Simple Smile Чак ми се дощя като ви чета  Joy

Общи условия

Активация на акаунт