Отговори
# 615
 newsm59 maia_a много здраве,щастие ти желая,и декември да си получиш най-хубавия подарък!

лаленце аз съм от Ст.З записах се при Салджийска по ЗК  да ми води ЖК,а мисля да ходя и при Тодоров за ФМ,но още се чудя дали да правя БХС.Иначе Салджийска още на първия преглед ми говори за БХС,в НИА МЕД явно го правят,незнам цената.
Мисля,че рисковите групи им се полага направление за безплатното кръвно изследване от БХС

# 616
Здравейте, честит Рожден ден на Maia!!! Бъди жива и здрава и много щастлива!
Добре дошли на новите мами!С
Съжалявам за отписалалата се мама  Hug
Аз другата седмица съм отпуска, ще си гледам детето.
Исках много неща да коментирам, но докато изчета всичко и забравих.

# 617
Честит Рожден Ден,мaia_a!С пожелание за много здраве,късмет и безпроблемна бременност  Hug

Аз вчера много се ядосах и на всичкото отгоре имам една чугунена тенджера,която е много тежка и без да се усетя,като готвих я вдигнах 2 пъти.И днес на обед като ходих до WC на хартията имаше розова капчица,която доста ме стресна и от тогава  съм на легло.Утре съм в 10.30 на лекар и силно се надявам всичко да е наред.Не знам от какво се получи така,но доста се притеснявам.

# 618
Здравейте дами, аз все още отлагам записването си, но ако всичка е наред надявам се след известно време и моите данни да се впишат в списъка.

Честит рожден ден на Миа и дани получи за коледа подарък с розова или синя панделка - такава каквато си я пожелае.

Изкуших се да пиша след /иначе редовно чета/ след коментарите за БХС. Миналата седмица се обадих в МД и от там много любезно отговриха на всичките ми въпроси
1. при БХС не е нужно изледванията да с на гладно, дори ме посъветваха да съм закусила за да не ми прилошава, а аз ще пътувам доста дълго преди прегледа.
2. БХС се прави преди обед, кръв вземат до 14, а ехографското изследване до 12,30
3. От гинеколога си зная, че където и да дадете кръв тя ще бъде пратена в МД, а замерванията на плода са стандартни и не е необходимо да се правят от светила, лично аз ще се доверя на специалистите в МД, които правят предимно това. За ФМ съм се насочила към Марков, но смятам да го направя във втори триместър.

Бъдещи мами от Бургас към кой лекар и болница се насочихте  Grinning

# 619
Здравей 2 в 1, аз съм от Бургас. Ходя при д-р Веселин Димитров на ЖК, и паралелно при д-р Ганчев на частно. Мисля да раждам в Дева Мария-живот и здраве! Ти къде си се насочила?

# 620
  • Бургас
  bouquetМая,чрд, бъди щастлива, обичана и обичаща!:) cheers
За утре имаме ли Елена или пък примерно Коцка:))))))?
2 в 1, Ковачева- към здравна каса е. Раждане- тукашната  болница.
Даниелка, хайде да ходим на Феномените на Бургас ( детско шоу), на 22-ри, на Охлюва!:) Ще ти пиша за часа допълнително. Каката е много готина, идеална е за модел:) Hug
Морска сирена, дано всичко да е наред! Hug Praynig

# 621
Добър вечер и от мен  Hug
Честит рожден ден, Мая! Желая ти най-вече здраве, другото ще го постигнеш!  Hug
Прибрахме се ний от гостуване на свекито, с две думи вкъщи си е най-добре  Mr. Green
Вдруги ден съм на ФМ и вече съм малко нетърпелива, мисля после да ме закарат мъжете и на БХС да мина направо и да се отчета в един ден с двете  Flutter

# 622
Мая, честит рожден ден! Жива и здрава да си! Сладко бебе, като му дойде времето!   bouquet

Не мога да не се похваля  Sunglasses Вчера на обяд, както си разговарях със свекърва ми, която беше дошла да се погрижи малко за мен, осъзнах че изведнъж ми просветна! Като станах, изкъпах се, лъснах се и "дим да ме няма". Добре съм, не ми се гади, имам сили са живот! Няма такава радост! Дъщеря ми и любимият не могат да ми се нарадват, завърнах се.
Момичета, има надежда и за вас  Hug

Добре дошли на новите мами!

Хубава и спокойна вечер!

# 623
Муциту, на един лекар имах доверие и той си отиде заради лекарска грешка - поне така се говори. Лека му пръст на д-р Георгиев. Сега съм изправена пред дилема... много от лекарите зная, на на един от <имената> не мога да се доверя  Rolling Eyes Склонна съм да се запиша на ЖК при младия
Михайлов /сина на доц.Михайлов, който има забрана/ чух, че за да изчисти името си много се старае. Ходих вече веднъж и имам добри впечатления. Внимателен, обяснава дълго и не бърза да те отпрати /прегледа и консултация е 20 лв с УЗ/. Дано всичко да е наред с него. Недостатък е, че не изражда, защото е в онко-гинекология, но аз и преди не съм правила уговорки с лекари.
За болница - все още съм решила. Ако раждам нормално /в което силно се надявам/ ще потърся акушерката от предишното ми раждане на която съм много благодарна  Grinning

# 624
Привет, сутринта мое време при първа възможност ще пусна новата тема, надявам се да се вместите в оставащите 8 стр. ! Лек ден на всички!

# 625
И на мен май вече ми просветна относно следенето на бременността - ще се запиша в МД на женска консултация , а паралелно ще си ходя при Георгиев от АГ , при който ще искам и да раждам.

# 626
  • София
Добро утро на всички!!! Хайде - който е на работа - 3 дни само (за мен 2 дни) и сме почивкааа!!!

maia_a - Честит Рожден ден на патерица, дано си си прекарала добре! Аз ти пожелавам поне още една мечта да ти се сбъдне през следващата година, защото едната вече ти се е сбъднала! Бъди здрава и щастлива и най-важното спокойна!

МоРсКа СиРеНа - според мен не е от тенджерата, аз редовно се самозабравям и вдигам кучето, което е 8.5кг, не го нося много дълго, просто ги вдигам като не може да се качи някъде!
Почивай си и и гледай ако ходиш на преглед да е с кола, а не по градския транспорт!

Elizabett, lily_b - Много се радвам, че ви е просветнало! Както всички знаем, винаги гадните симптоми са временни, просто трябва на всеки да му дойде момента, в който ще свършат!

2 в 1 - добре дошла! Каквото има да се случва, ще се случи! Няма от какво толкова да се боиш, а съм сигурна, че повечето вече си го минала и скоро свършваш 3-ти месец както всички нас!

Момичета, наближава и моя преглед на 23-ти в сряда, а с него и дългото пътуване от София до Созопол! Вчера си дадох сметка колко много ще пътувам:
1. от София до Созопол на 23-ти (това са 500км)
2. от Созопол до Слънчев Бряг на 24-ти (това са 60км)
3. от Ахелой до Созопол на 25-ти (това са 60км)
4. от Созопол до София на 27-ми (това са 500км)
Общо 1120км за 4 дни (грубо сметнато)! Предвидили сме, прехода Созопол-София и София-Созопол да го минем по подбалканския път, койо е по-спокоен, няма нито една дупка и човек не може да се движи със 140-160 (за да не се изкуши моя приятел).
Но от цялото това нещо мен ми побеляват косите от страх! Струва ми се прекалено много, но просто не искам да се притеснявам излишно, при мен няма никакви проблеми в бременността - от време на време ме боли кръста, имам лееки придърпвания, но като цяло не се оплаквам, освен от подут корем  Simple Smile. Родителите на моя приятел и нашите ще ги запознаем, майка ми е запазила места в един ресторант, поръчала е плата и т.н.т., изобщо голяма организация! Само да вметна, че с него сме от 7 години и родителите ни не се познават лично! Ако доктора ми даде зелена светлина - тръгвам! Надявам се всички да ми стискате палци, защото съм толкова стресната и страхлива, че съм се подготвила, през кои градове се минава и кои болници са там!
Смятам да си опъна седалката назад и да съм като в шезлонг през повечето време... дано всичко мине успешно!

# 627
Добро утро момичета  Whaasup
След малко се оправям и заминавам на преглед, днес ще се записвам и по ЗК, май е крайно време вече... и ще си видя мъничето ми сладк0 Heart Eyes стискайте палци, всичко да е наред, че се издухвам постоянно за най-малкото..голяма паника съм станала.. ooooh!
Brayda Спокойно бе момиче! Всичко ще е наред не се притеснявай и ти без причина.. мисли само колко ще ти е хубаво, ще си видиш семейството, ще подишаш малко чист въздух- морски  Mr. Green  Hug
Elizabett д-р Георгиев в АГ-то за Варна ли става въпрос или София? че се обърках напоследък... Flutter
Clairette Ние тук сме, като машини направо !  Mr. Green не можеш да свариш да пускаш само теми..милата  Hug
Приятен ден от мен!

# 628
Brayda , дано всичко да е наред и да си пътуваш спокойно, че такава организация не се пропуска  Simple Smile
2 в 1 , добре дошла и лека бременност   bouquet
lily_b , много е хубаво, че има моменти, в които се чустваме и малко по-добре. Надявам се, че от тук нататък ще сме така  Wink
*iN eterNo neL Cuore* , стискам палци на прегледа да видиш едно пораснало човеченце  Hug
После ще очакваме резултатите  Wink

# 629
Добро утро, момичета!
Брайда, мисля че излишно се тревожиш. При предната ми бременност точно по това време (12 седмица) направих подобен на твоя преход и нямаше проблеми. Пътувахме си по магистралата, с нормална за магистралата скорост, дори не се нсложи да правим почивки. Разбира се всичко е строго индивидуално, но споделям личен опит Peace

Честити св. св. Константин и Елена!

Желая успех и добри резултати, на който има нужда!

Общи условия

Активация на акаунт